• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@preon coffee roastery Merhaba. Size 549EO1372E sipariş no ile sipariş geçmiştim. Şimdi teslim aldim kargoyu. Indonesia Blue Flores Washed Cekirdek 250 gr istemistim. Ama maalesef 100 gr geldi. Yardımcı olabilir misiniz.

Kargom geldi bugün. Oğlum yanımdaydı paketi açarken, geldi yanıma baba onlar ne çikolata mı dedi :) öyle kokuyorlardı yani :))

Güncel kargo takip numaraları siteye aktarılmış.

Kalan damo için 22:00'de satış açılacak.

İyi akşamlar dilerim.

not: Alanlar için kosta rika koklandı mı :)

Kosta Rika'nın üst düzey bir çekirdek olması veya denemediğim farklı bir fermantasyona tabi tutulması bir yana, bu kahvenin sadece Kosta Rika olmasına bile heyecanlıyım. Zira bu ülkenin kahvesini nitelikli kahve serüvenimin başından bu yana ancak 1-2 kez içtim ki o da en son 1.5 yıl önceydi yanlış hatırlamıyorsam (Las Lajas). Şu an Kosta Rika kahvesinin tadı nasıldır, neye benzer onu bile hatırlamıyorum. Brezilya, Guatemala, Peru, Honduras, El Salvador gibi ülkelerde "çikolata" deyip geçtiğimiz o tat her ülke için farklı bir karakteristik ifade ediyor aslında. Bu sebeple eğer notalarında varsa, Kosta Rika çikolatası nasılmış merak içindeyim.

Kosta Rika'nın üst düzey bir çekirdek olması veya denemediğim farklı bir fermantasyona tabi tutulması bir yana, bu kahvenin sadece Kosta Rika olmasına bile heyecanlıyım. Zira bu ülkenin kahvesini nitelikli kahve serüvenimin başından bu yana ancak 1-2 kez içtim ki o da en son 1.5 yıl önceydi yanlış hatırlamıyorsam (Las Lajas). Şu an Kosta Rika kahvesinin tadı nasıldır, neye benzer onu bile hatırlamıyorum. Brezilya, Guatemala, Peru, Honduras, El Salvador gibi ülkelerde "çikolata" deyip geçtiğimiz o tat her ülke için farklı bir karakteristik ifade ediyor aslında. Bu sebeple eğer notalarında varsa, Kosta Rika çikolatası nasılmış merak içindeyim.

Baştan söyleyeyim kalıp dışı bir kahve. Seven tükendiğinde arkasından ağlayacak benim gibi ama çok kişi de enteresan benzetmelerde bulunacak bu kahveye. Öğütüldüğünde direk çilekli yoğurtlu milka. Yine de her deneyen farklı notalar alacak. Mesela ben arka nota olduğu için tadıma yazma gereği duymamışken levent tarçınlı akide şekeri çok baskın dedi.

Baştan söyleyeyim kalıp dışı bir kahve. Seven tükendiğinde arkasından ağlayacak benim gibi ama çok kişi de enteresan benzetmelerde bulunacak bu kahveye. Öğütüldüğünde direk çilekli yoğurtlu milka. Yine de her deneyen farklı notalar alacak. Mesela ben arka nota olduğu için tadıma yazma gereği duymamışken levent tarçınlı akide şekeri çok baskın dedi.
en çok önerdiğiniz su Damla Köyceğizdi. Kosta Rika için de geçerli mi? Bu kahveden en iyi performansı hangi suyla alabiliriz :)

en çok önerdiğiniz su Damla Köyceğizdi. Kosta Rika için de geçerli mi? Bu kahveden en iyi performansı hangi suyla alabiliriz :)

Bulabilsem :cry: Deneyemedim inanın köyceğiz kaynağı yerine sapanca bulabiliyorum. 0.5 lt şişelerde bulup denedim ama birer kere gayet iyiydi.

son kavrumdan kalan damolar da siteye eklendi 100 gr olarak. Ahaliye duyurulur :)

Geri