Kargo günleri:Merhaba, Bugün saat kaça kadar vereceğimiz siparişler yarın kargolanıyor?
Kargo Bilgilendirmesi
04.04.2022 16:30 'a kadar olan tüm siparişler kargoya verildi.
18:00'den itibaren takip numaraları sitede oluşmaya başlar.
04.04.2022 16:30'dan sonra olan ve bugün akşama kadar gelecek tüm siparişleri de yarın kargoya teslim edeceğim.
Bu geceden itibaren gelecek siparişler ise 12.04.2022 Salı günü kargoya verilecektir.
İletişim HakkındaMail üzerinden, forumdan, telefonumdan, instagramımdan ve benzeri iletişim araçlarından ulaşan herkese dönüş sağlamaya çalışıyorum ama bazen bu geç olabiliyor o yüzden kusuruma bakmayın. Tek ricam var soruların çoğu aslında kampanya detaylarında çook anlaşılır şekilde açıkladığım hususlardan oluşabiliyor. Dönüşümü beklerken zamanınızın kaybolmaması adına açıklamayı bir kere okumanızı tavsiye ederim.
Herkese iyi günler dilerim, I löv ye![]()
Siparişlerime girdiğimde goruntuleyemedim hocam, dun verildi maili gelmişti ama takip nosu gözükmüyor. Bir sorun olmus olabilir mi?Kargo takip numaraları siteye düşmüş. Sıcak Sıcak mis.
Siparişlerime girdiğimde goruntuleyemedim hocam, dun verildi maili gelmişti ama takip nosu gözükmüyor. Bir sorun olmus olabilir mi?
Siparis no: 621LA1733N
Hemen konuyla alakalı açıklama yapayım.
Kargo Hk;
Yurtiçi kargo ile entegrasyonlu olduğu için site kargo takip numarası atıyor otomatik ama kargolar yarın verilecek. Yani kargoya verilmeden bir iki gün önce size mail otomatik düşüyor olacak ama kargolar salıdan salıya verilecek.
Kargo Bilgilendirmesi
04.04.2022 16:30 'a kadar olan tüm siparişler kargoya verildi.
18:00'den itibaren takip numaraları sitede oluşmaya başlar.
04.04.2022 16:30'dan sonra olan ve bugün akşama kadar gelecek tüm siparişleri de yarın kargoya teslim edeceğim.
Bu geceden itibaren gelecek siparişler ise 12.04.2022 Salı günü kargoya verilecektir.
İletişim HakkındaMail üzerinden, forumdan, telefonumdan, instagramımdan ve benzeri iletişim araçlarından ulaşan herkese dönüş sağlamaya çalışıyorum ama bazen bu geç olabiliyor o yüzden kusuruma bakmayın. Tek ricam var soruların çoğu aslında kampanya detaylarında çook anlaşılır şekilde açıkladığım hususlardan oluşabiliyor. Dönüşümü beklerken zamanınızın kaybolmaması adına açıklamayı bir kere okumanızı tavsiye ederim.
Herkese iyi günler dilerim, I löv ye![]()
Hocam, kritik seviyeye indiginde kiloluk secenegini kapatacak misiniz? 100 gr denemeyi, damak tadima uyarsa kiloluk almayi dusundugum icin soruyorum. En azindan kilolugu kapatmadan once haber verme sansiniz var mi?Kritik değil henüzOlduğunda bilgilendiririm.
Hocam, kritik seviyeye indiginde kiloluk secenegini kapatacak misiniz? 100 gr denemeyi, damak tadima uyarsa kiloluk almayi dusundugum icin soruyorum. En azindan kilolugu kapatmadan once haber verme sansiniz var mi?![]()
@Beytbaba Merhaba, sizden ilk kez aşağıdaki ürünleri sipariş verdim, 1 - 2 saate elimde olacak önerdiğiniz Degassing süreleri varmı dır ? Teşekkürler.
Bombe Kontema Natural Çekirdek - filtre
Damo Bensa Anaerobic Çekirdek - filtre
Keramo Hamasho Washed Çekirdek - filtre
Colombia El Paseo Anaerobic Çekirdek - filtre
Filtre ve espresso için minimum 7 gün. Yeni üç kahve de geç oturan kahveler. İmkanınız varsa aralıklı demleyin. 7. gün 10. gün 21. güne kadar maksimumdalar.Beytullah hocam peki yeni gelen kahveler için degassing öneriniz nedir ? Özellikle Costa Rica için.
Damo stoğuna baktınız mı acaba?![]()
Ah sana üstadım 2 saat önce söyleseydin keşke ancak havale ile var olan siparişin üzerine ekleyebiliriz değil mi?Damo kavrulmuş bir miktar daha var evet baktım bu akşam stok açacağım 100 gr olarak. Damo bekleyenlere duyurudur.
sipariş numaranızı bana özelden iletin ekleyeyim. tabii ki neden olmasın.Ah sana üstadım 2 saat önce söyleseydin keşke ancak havale ile var olan siparişin üzerine ekleyebiliriz değil mi?