• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
389UC3887N sipariş numarasıyla katıldım. Simdiden tesekkurler.

espresso kavrum tükendi. filtre de tükenmek üzere. Nisanın üçüncü haftası tekrar stok açabilirim bir aksilik olmazsa eğer damoda.
Damo espresso kendi adıma içtiğim en iyi espressoydu , sanırım yanına başka hiçbir kahve yaklaşamayacak kadar keyif aldım. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım Sevgili Beytullah. Ayrıca malum havalar da ısınıyor ben sıklıkla Cold Brew da yapıyorum kiloluk ve uygun fiyatlı olacak şekilde ne önerirsin?

Damo espresso kendi adıma içtiğim en iyi espressoydu , sanırım yanına başka hiçbir kahve yaklaşamayacak kadar keyif aldım. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım Sevgili Beytullah. Ayrıca malum havalar da ısınıyor ben sıklıkla Cold Brew da yapıyorum kiloluk ve uygun fiyatlı olacak şekilde ne önerirsin?
Bence colombia el paseo ve peru stokla. 100 gr olsa dahi paketlemesi farketmez. bu fiyatlara bir daha zor kahve alınacak. ikisini önermemin sebebi soğuk demlemelere yakıştırıyor olmam.

Selamlar,

Heycan ile beklediğimiz yeni çekirdekler ve Preon alımı geldi çattı.

El Salvador ile Nensebo mokapot demlemelerim için,türk kahvesi öğütüm derecesi ile türk kahvesi olarak tüketebilmek adına filtre kavrum Endonezya ve yine türk kahvesi olarak tüketmek amacı ile 100’er Gram Keramo ve Colombia El Parasio temin ettim.

Güzel bir ay olsun :=)
Merhabalar, daha evvel Keramo espresso kavrum alıp mokapotta severek tüketmiştim. Ancak espresso kavrum bitmiş maalesef. Meyvemsi olmayan, gövdeli ama çikolata/bitter tatlılığı veren espresso ve filtre kavrum çekirdekleri mokapota çok yakıştırıyorum.
El Salvador ve Nensenbo arasından angisini daha çok önerirsiniz ve espresso kavrum mu tercih etmiştiniz?
Teşekkür ederim.

İki farklı siparişle alıma katıldım, alım ekibine ve @Beytbaba ya teşekkür ederim. 192GJ9741L numaralı siparişim için @Beytbaba mail attım, yardımcı olursan çok sevinirim 😊

Merhabalar, daha evvel Keramo espresso kavrum alıp mokapotta severek tüketmiştim. Ancak espresso kavrum bitmiş maalesef. Meyvemsi olmayan, gövdeli ama çikolata/bitter tatlılığı veren espresso ve filtre kavrum çekirdekleri mokapota çok yakıştırıyorum.
El Salvador ve Nensenbo arasından angisini daha çok önerirsiniz ve espresso kavrum mu tercih etmiştiniz?
Teşekkür ederim.

Selamlar @Ahmet0092

Mokapottan bekletimin yüksek gövde olması ve bunu filtre kavrumlarda yakalayamıyor oluşum hasebi ile espresso kavrum tercih ettim.Açıkçası Nensebo oldukça kaliteli ve üzmeyen bir çekirdek,her ne kadar yüksek bir gövdesi olmasada lezzeti mokapot çıktıkalarına çok yakışıyor.El Salvador tercihim ise natural çekirdekleri tüketmeyi sevmeden kaynaklanıyor ve yine konu çekirdeğide espresso kavrum tercih ettim.

Bende Kahve Kulübü aracılığı ile ilk kahve siparişimi Preon'da vermiş oldum. Çok teşekkürler.

621LA1733N ile ben de katıldım
Bombe Kontema Natural
Nensebo Refisa Çekirdek
Indonesia Blue Flores Washed
Peru La Huaca Washed

yeniler pahalı geldi, ama termik fermantasyonu başka bir zaman deneyeceğim, merak ettim doğrusu:rolleyes:

Geri