Aeropress'e yakışacak kahve önerilerine açığım@Beytbaba
Sipariş numaralarını niye yazıyoruz?![]()
Damo espresso kendi adıma içtiğim en iyi espressoydu , sanırım yanına başka hiçbir kahve yaklaşamayacak kadar keyif aldım. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım Sevgili Beytullah. Ayrıca malum havalar da ısınıyor ben sıklıkla Cold Brew da yapıyorum kiloluk ve uygun fiyatlı olacak şekilde ne önerirsin?espresso kavrum tükendi. filtre de tükenmek üzere. Nisanın üçüncü haftası tekrar stok açabilirim bir aksilik olmazsa eğer damoda.
Bence colombia el paseo ve peru stokla. 100 gr olsa dahi paketlemesi farketmez. bu fiyatlara bir daha zor kahve alınacak. ikisini önermemin sebebi soğuk demlemelere yakıştırıyor olmam.Damo espresso kendi adıma içtiğim en iyi espressoydu , sanırım yanına başka hiçbir kahve yaklaşamayacak kadar keyif aldım. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım Sevgili Beytullah. Ayrıca malum havalar da ısınıyor ben sıklıkla Cold Brew da yapıyorum kiloluk ve uygun fiyatlı olacak şekilde ne önerirsin?
NenseboEspresso olarak sadece 2 çekirdek gördüm sitede. Farklı alternatifler de olacak mı?
Rezervasyon yaptırabiliyor muyuz şimdiden?damo kaldiysa
Çarşamba bir hatırlatın bana olur mu. İlk kargolar çıksın bir bakayım stoklar ne durumda.Rezervasyon yaptırabiliyor muyuz şimdiden?
(Espresso kavrum)
Hocam ürünün içine girince kavrum seçeneği varmış, onu fark etmemiştim. Siparişi vermiş bulundum artık. Bir dahakine damo çok yazılmış onu da sipariş veririmNensebo
Bombe
Kosta rika
Guatemala
El salvador
Endonezya
damo kaldiysa
Classic harman
Northwest harman
Yetmez mi ya![]()
Merhabalar, daha evvel Keramo espresso kavrum alıp mokapotta severek tüketmiştim. Ancak espresso kavrum bitmiş maalesef. Meyvemsi olmayan, gövdeli ama çikolata/bitter tatlılığı veren espresso ve filtre kavrum çekirdekleri mokapota çok yakıştırıyorum.Selamlar,
Heycan ile beklediğimiz yeni çekirdekler ve Preon alımı geldi çattı.
El Salvador ile Nensebo mokapot demlemelerim için,türk kahvesi öğütüm derecesi ile türk kahvesi olarak tüketebilmek adına filtre kavrum Endonezya ve yine türk kahvesi olarak tüketmek amacı ile 100’er Gram Keramo ve Colombia El Parasio temin ettim.
Güzel bir ay olsun :=)
damo bitti mi ya?Çarşamba bir hatırlatın bana olur mu. İlk kargolar çıksın bir bakayım stoklar ne durumda.
Merhabalar, daha evvel Keramo espresso kavrum alıp mokapotta severek tüketmiştim. Ancak espresso kavrum bitmiş maalesef. Meyvemsi olmayan, gövdeli ama çikolata/bitter tatlılığı veren espresso ve filtre kavrum çekirdekleri mokapota çok yakıştırıyorum.
El Salvador ve Nensenbo arasından angisini daha çok önerirsiniz ve espresso kavrum mu tercih etmiştiniz?
Teşekkür ederim.
çarşamba tekrar stok bakacam ayrıca nisan üçüncü haftasına bir miktar daha yeşil çekirdek gelecek.damo bitti mi ya?