• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Nijinin 3 yeni kahvesini de denedim,böyle kahvelere hasret kalmışım
Finca nogales gesha enteresan bir kahve çiçeksi, kokusu jelibon suyu gibi tatta çok tatlı kavun,narenciye ve mango.Mango tadı özellikle aftertaste de geliyor niji tadım notunu yazmamış ama mango yemekten farkı 0 bence ilk defa bir kahveden bu kadar net bir meyve tadı aldım

Lamastus inanılmaz çiçeksi bir kahve çiçeksi kahve teriminin gösterliceği kahve bence kahve sanki bir ipek gibi boğazınızdan geçiyor bal gibi tatlı ve çok temiz aşırı yüksek asiditesi yok gövde,asidite ve tatlılık dengeli bu kahveyi çiçeksi kahve sevenlere kesinlikle öneririm

Ethiopia shale de benim içtiğim yıkanmış ethiopialardan biraz farklı.Tatlılığıyla öne çıkıyor ve yine çok temiz.Kokuda kuşburnu çayı notaları tatta da hibiscus ve kayısı ie devam ediyor. Çok temiz her gün içilcek bir kahve
Damağımızı şenlendirdiği için nijiye teşekkürler❤️

Nijinin 3 yeni kahvesini de denedim,böyle kahvelere hasret kalmışım
Finca nogales gesha enteresan bir kahve çiçeksi, kokusu jelibon suyu gibi tatta çok tatlı kavun,narenciye ve mango.Mango tadı özellikle aftertaste de geliyor niji tadım notunu yazmamış ama mango yemekten farkı 0 bence ilk defa bir kahveden bu kadar net bir meyve tadı aldım

Lamastus inanılmaz çiçeksi bir kahve çiçeksi kahve teriminin gösterliceği kahve bence kahve sanki bir ipek gibi boğazınızdan geçiyor bal gibi tatlı ve çok temiz aşırı yüksek asiditesi yok gövde,asidite ve tatlılık dengeli bu kahveyi çiçeksi kahve sevenlere kesinlikle öneririm

Ethiopia shale de benim içtiğim yıkanmış ethiopialardan biraz farklı.Tatlılığıyla öne çıkıyor ve yine çok temiz.Kokuda kuşburnu çayı notaları tatta da hibiscus ve kayısı ie devam ediyor. Çok temiz her gün içilcek bir kahve
Damağımızı şenlendirdiği için nijiye teşekkürler❤️

Çok mutlu oldum bunu duymaya! ☕

Kahveleri bu kadar dikkatle ve keyifle deneyimlemen bizim için gerçekten çok değerli.

Bugün yeni seçki üzerine çalışmalarımız devam ediyor 🔥🫶🏻

Mexico El Triunfo 🇲🇽
Yeni ithalat kahvemiz artık websitede.

Temiz, parlak ve kırmızı meyve karakteriyle çok keyifli bir fincan.

niji coffee yi çok geç tanıdım. 20 den fazla kavurucunun kahvesini tükettim ,niji bana göre ilk 3 e girecek bir kavurucu.
Çok teşekkür ederiz 🙏
Böyle geri bildirimler bizi daha iyisini yapmaya motive ediyor 🤞🏻

Herkesin bayramı mübarek olsun 🤍
Sabah Panama Lamastus Family Estate – Falda lotu demledim.
Orea V4 ile, 13 g kahve / 1:14 oran, 92°C su, toplam süre 2:30.
Değirmen: Comandante C60 – 32 click ve 3 döküş yaptım.
Aslında spesifik bir reçete çıkarmak için değil, sadece sabaha güzel başlamak için demledim… ama sonuç gerçekten muazzamdı… bu kahveyle denemenizi kesinlikle tavsiye ederim ✨

herkese iyi bayramlar. yeni görenler için bir indirim veya kod paylaşmanızı rica etsek.

Panama Lamastus için bir reçete denemesi yaptım.

Orea v4 (açık taban)

Sibarist hızlı filtre

Comandante c60 | 28 click ~ 588 μm

Su sıcaklığı kettle A 92° | kettle B 89°

13 gr kahve | 195 ml su | 1:15 oran

Apax su profili

1300 ml saf suya

jam 1.4 ml

Lyac 1.2 ml

Tonic 1 ml

Total 3.6 ml / 80 ppm su

1. Döküş [00:00 ~ 00:08] 50 ml |
kettle A ile
(Zikzaklı veya dairesel kontrollü döküş)

2. Döküş [00:40 ~ 00:48] 65 ml | total 120 ml
kettle A ile
(Dairesel kontrollü döküş)

Son döküş [1:15 ~ 1:30] 75 ml | total 195 ml
kettle B ile
(Melodrip ile kontrollü döküş)

Toplam demleme süresi [2:20 - 2:30]

Şimdiden herkese afiyet olsun harika bir kahve içmenizi tavsiye ederim 🔥⚡

Son düzenleme:
Bende bir reçete denemesi yaptım.

Orea v4 (açık taban)

Sibarist hızlı filtre

Comandante c60 | 28 click ~ 588 μm

Su sıcaklığı kettle A 92° | kettle B 89°

13 gr kahve | 195 ml su | 1:15 oran

Apax su profili

1300 ml saf suya

jam 1.4 ml

Lyac 1.2 ml

Tonic 1 ml

Total 3.6 ml / 80 ppm su

1. Döküş [00:00 ~ 00:08] 50 ml |
kettle A ile
(Zikzaklı veya dairesel kontrollü döküş)

2. Döküş [00:40 ~ 00:48] 65 ml | total 120 ml
kettle A ile
(Dairesel kontrollü döküş)

Son döküş [1:15 ~ 1:30] 75 ml | total 195 ml
kettle B ile
(Melodrip ile kontrollü döküş)

Toplam demleme süresi [2:20 - 2:30]

Şimdiden herkese afiyet olsun harika bir kahve içmenizi tavsiye ederim 🔥⚡
Elinize sağlık , Lamastus için mi ? 🔥

Ethiopia kahveleri hakkında hazırladığımız blog yazısına buradan ulaşabilirsiniz:

Ethiopia Shale Ve Mexico El Triunfo kahveleri satın alan değerli arkadaşlarım , websiteye aeropress reçetesi ekledim… daha canlı asiditeye sahip , yoğun tatlılık sunan ve daha funky karakterli bir fincan sunar !

Yarın deneyeceğim. Diğer reçetelerinde çok güzel sonuçlar elde ettiğini denedim denemenizi tavsiye ederim 🔥

Değerli arkadaşlar Ekstraksyonun temelleri hakkında yeni bir blog yazdık ; diffusion , advection ve particle size :

Sevgili arkadaşlar, selamlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Colombia Finca Mikava – Gesha Karbonik Maserasyon kahvemizden stoklarımızda son 5 adet kaldığını sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi bu kahve, 2026 İspanya Demleme Şampiyonası’nda Laura Coe ile birlikte seçtiğimiz ve yarışmada kullanılan özel lotlardan biriydi. Zaten baştan itibaren oldukça sınırlı sayıda mevcuttu.

Alan arkadaşlarımızın memnun kaldığını umuyorum .
Denemek isteyenler için son fırsatlardan biri diyebilirim.

Yeni aldığım Sage SDC450 makine ile Gold ayarında 900ml su 56 gram kahve ile Ethiopia Shale demledim. Gerçekten cafedeki performans ile birebir aynıydı diyebilirim. Elinize sağlık gerçekten çok iyi bir kahve.

Geri