• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Elimizdeki Panama Don Benjie lotunu website üzerinden tamamen bitiriyoruz.
Toplam sadece 14 paket kaldı.

Normal fiyatı 570 TL olan bu kahveyi,
450 TL’ye düşürdüm ; bitsin, güzel fincanlara gitsin diye 🤍

Temiz, zarif, Panama karakterini çok net veren bir kahve.

Umarım beğenirsiniz
Sevgiler

Selamlar,

Niji’de bir süredir mutfakta hummalı bir çalışma içindeyiz. Markamızı her detayda bir adım ileriye taşıyacak heyecan verici bir yenilenme sürecindeyiz.

- Son 5 aydır tüm kavrumlarımızı Stronghold ile yapıyoruz. Bu geçişle birlikte kavurma süreçlerimizde çok daha yüksek bir veri hassasiyeti ve profil istikrarı yakaladık. Teknolojinin imkanlarını, sevdiğiniz Niji karakterini her pakette aynı standartla size ulaştırmak için kullanıyoruz.
- Logo ve web sitemizi tamamen yeniledik. Çok yakında çok daha kullanıcı dostu ve modern yeni yüzümüzle karşınızda olacağız.
- Özenle seçip ithal ettiğimiz yeni kahvelerimiz şu an son aşamada; raflara çıkmak için gün sayıyorlar.

Bu değişim sürecini forumdaki dostlarımızla birlikte kutlamak istedik. Bu Pazar gece yarısına kadar tüm alışverişlerinizde %20 indirim için bu kodu kullana bilirsiniz :

Niji2026

Ayrıca, bu süreçte sipariş veren tüm kahveseverlere, yeni ithal ettiğimiz kahveler satışa çıktığında mail yoluyla özel bir kod ileteceğiz. Bu kod, yeni seçkide 30 gün boyunca geçerli olacak. Böylece yeni kahveleri denemek isteyen sadık kitlemize bir öncelik tanımış olacağız.

Yakında yeni yüzümüzle görüşmek üzere, bol nitelikli kahveli günler.

Ben de 14696 numaralı sipariş ile alıma katıldım ancak ne mail ile giriş yapabildim ne de sipariş için onay maili geldi😂 siteyi yenilemek doğru kararmış gerçekten😂
Kod gelir inşallah yeni seçki için 😂

Geçmiş tarihlerde burundi’yi deneyerek çok iyi sonuç almıştım. Son indirimden faydanarak yeniden aldım. Ancak kahveyi notlarımdaki eski reçete ile demlediğimde aynı sonuçları alamadım.
Yakın zamanda bir kavrum makinesi değişikliği olmuştu. Acaba profilde bir değişiklik mi oldu? Referans reçeteniz hala aynı mı bu kahve için? @Niji Coffee Co.

Geçmiş tarihlerde burundi’yi deneyerek çok iyi sonuç almıştım. Son indirimden faydanarak yeniden aldım. Ancak kahveyi notlarımdaki eski reçete ile demlediğimde aynı sonuçları alamadım.
Yakın zamanda bir kavrum makinesi değişikliği olmuştu. Acaba profilde bir değişiklik mi oldu? Referans reçeteniz hala aynı mı bu kahve için? @Niji Coffee Co.
Selamlar , umarım iyisinizdir .
Profillerde bir değişiklik olmamıştır , yarın değerlendirip size dönüş yapacağım .
Sevgiler

Herkese selamlar, umarım iyisinizdir 🙏🏻

Yeni kahvelerimizi anons ediyorum ✨

Filtre seçkimizde:

🇵🇦 Panama – Lamastus Family Estate – Falda Lot (Gesha – Yarışma Lotu)

Yüksek rakım Gesha karakteriyle; yasemin, bal ve olgun mango aromaları öne çıkıyor. Fincanda şeftali, kuşburnu ve bergamot parlaklığı hissedilirken, soğudukça oolong çayı ve zarif floral yapı belirginleşiyor.

🇪🇹 Ethiopia – Shale (Heirloom)

Yasemin, hibiskus ve olgun kayısı aromalarıyla karakteristik bir Etiyopya profili. Fincanda frambuaz, sarı elma ve kırmızı çay notaları; soğudukça balımsı bir derinlik ve meyve suyumsu temiz bir yapı sunuyor.

🇨🇴 Colombia – Finca Nogales (Gesha – Yarışma Lotu)

Papatya ve portakal çiçeği aromalarıyla açılıyor. Sulu şeftali, tatlı portakal ve esmer şeker dengesiyle ilerliyor; fincan soğudukça beyaz üzüm ve mandalina daha net algılanıyor. İpeksi ve uzun bitişli.

Espresso tarafında ise:

🇬🇹 Guatemala – Finca Santo Tomas Perdido (Caturra)

Bal ve olgun şeftali aromalarıyla açılan bu espresso; sulu şeftali ve limonata canlılığı sunuyor. Bal tatlılığı, pürüzsüz ve kaplayıcı gövdesiyle dengeli bir fincan oluşturuyor. Bitişi uzun ve temiz.

Hepsi uzun tadımlar, karşılaştırmalar ve profil çalışmaları sonrası seçildi.

Web sitemiz de yenilendi ; detayları incelemek için göz atabilirsiniz 🌐

Umarım beğenirsiniz ☕✨

Selamlar , umarım iyisinizdir.

Bugün aynı kahveyi referans reçetemizle tekrar demledim, herhangi bir problem ya da profil farklılığı gözlemlemedim.

Dilerseniz sizin için alternatif bir reçete de paylaşabilirim; belki su, öğütüm ya da demleme parametrelerinde küçük bir ayar daha iyi sonuç verebilir ☕

Selamlar , umarım iyisinizdir.

Bugün aynı kahveyi referans reçetemizle tekrar demledim, herhangi bir problem ya da profil farklılığı gözlemlemedim.

Dilerseniz sizin için alternatif bir reçete de paylaşabilirim; belki su, öğütüm ya da demleme parametrelerinde küçük bir ayar daha iyi sonuç verebilir ☕
Merhaba teşekkür ederim ilginize. Ben de hario switch ile farklı bir reçete ile sonuç almaya başladım 👍🖐️

Merhabalar, kod hala geçerli mi acaba? Denedim ama geçersiz kod dedi.
Indirim doneminde alisveris yapanlara mail ile yeni kod gelecekti diye hatirliyorum ne zaman aktif olur @Alireza Razzaghzadeh
Dün o tarihler arasında sipariş veren arkadaşlara indirim kodunu e-mail ile gönderdik. Ancak bazı e-postalar ulaşmamış veya gecikmiş olabilir. Sipariş numaranızı bana özelden iletirseniz, kodu e-mail adresinize tekrar gönderebilirim. ✨🙏🏻

Los Nogales'i Goriffee'den içtim yakın zamanda. Klasik Gesha profili çiçek kofermentasyonu ile daha da vurgulanmış güzel bir kahve. Gövde çayımsı değil, kadifemsi. Niji de iyi kavurmuştur eminim. Tavsiye ederim.

Los Nogales'i Goriffee'den içtim yakın zamanda. Klasik Gesha profili çiçek kofermentasyonu ile daha da vurgulanmış güzel bir kahve. Gövde çayımsı değil, kadifemsi. Niji de iyi kavurmuştur eminim. Tavsiye ederim.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bence Finca Nogales adını önümüzdeki yıllarda çok daha fazla duyacağız.

Biz de bu çiftliğin potansiyeline çok inanıyoruz. 2024 Dünya Cezve / Ibrik Şampiyonası’nda Kevser Atmaca, Finca Nogales’in Orange Bourbon varietisini kullanarak dünya 2.’liği elde etti. Ayrıca 2026 Danimarka Barista Şampiyonası’nda Hojat Mousavi, Nogales’in Wush Wush varietisi ile şampiyon oldu.

Çiftliğin bulunduğu bölgedeki zengin toprak mineralleri, yüksek rakım ve çok titiz işleme yöntemleri gerçekten fincana çok güçlü bir karakter taşıyor. Bu yüzden Nogales’in gelecekte yarışma sahnesinde daha da fazla yer alacağını düşünüyorum.

Dün o tarihler arasında sipariş veren arkadaşlara indirim kodunu e-mail ile gönderdik. Ancak bazı e-postalar ulaşmamış veya gecikmiş olabilir. Sipariş numaranızı bana özelden iletirseniz, kodu e-mail adresinize tekrar gönderebilirim. ✨🙏🏻
Beni aydınlatmanız mümkün mü? Genel olarak kullanabileceğimiz bir kod var mı? Yoksa indirim kodu daha önce sipariş verenlere mi geliyor sadece?

Geri