• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Merhaba, kampanya için teşekkürler. Asiditesi düşük, espresso/americano için çekirdek önerileriniz hangileridir acaba?
Selamlar , umarım iyisinizdir.
Brasil Santa Terezinha ve Full Otomatik Makine harmanı öneririz .

Afiyet olsun , Yıkanmış bir Kenya ; Peaberry
Bugün kargom geldi sanirim aynı kahve hediye olarak geldi tesekkurler @Alireza Razzaghzadeh.az önce de demledim 11 gram kahve 1 16 oran hario v60 abaca filtre cmd 26 klik 2.dk gecerek bitti demelem kahve fena değildi Kenya karakteri belli tok bi gövdeye sahip ama aramalar geride kaldi sanki kahvenin karakterini tam cikaramadim guzel seyler cikacak belli demleme önerisi gelir mi

Merhaba,
Kargoda sorun yaşadım siparişte kargo ücreti olmamasına rağmen kargo firması tarafında alıcı ödemeli ücret çıktı.
Size mail de atmıştım belki görmediniz, yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba,
Kargoda sorun yaşadım siparişte kargo ücreti olmamasına rağmen kargo firması tarafında alıcı ödemeli ücret çıktı.
Size mail de attım yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar , tabi
Özelden yazıyorum size 🙏🏻

Merhaba yeni bir kahve firmasi aradigim icin buradaki olumlu yorumlara istinaden bu siteden ilk kez alisveris yaptim. Kahve bir haftadir gonderilmedi. Resmi Web sitelerindeki chat ekranina cevap gelmedi. Maile cevap gelmedi. Siparis onay mailinde yazan telefon numarasini aradigimda bu numara kullanilmamaktadir diyor. Firmanin resmi iletisim kanali burasiysa bilgilendirirseniz sevinirim. Cunku dune kadar buradan mesaj yanitlamislar ve daha bir kac gun oncesine kadar siparis gondermisler. Sorunu anlamakta gucluk cekiyorum.

Kahve bugun elime ulasti. Yaninda hediye kahveler ve gecikme icin ozur notu ile geldi. Tesekkur ederim. Ozelden de kendilerine belirttim. Daha cok mail ve telefon ile kendilerine ulasamadigim icin sikinti yasadim. İletisim bilgilerini guncellemeleri ve ulasilabilir olmalari firmalarina deger katacaktir. Basarilar ve kolayliklar dilerim

Seçkideki etiyopya idido fiyat performans olarak inanılmaz bir kahve. Ben zafer bayramı indirimleriyle daha da uyguna almıştım. Kahve hafif bir gövde, çiçek kokuları, kayısı tatlılığı ile harika bir deneyim sunuyor.
Not; firma önerisi olan 7 günden daha fazla bekletin çekirdek size farklı süprizler de yapabilir 🤫

14429 Sipariş Numarası ile bir alım yaptım "DUNDER MIFFLIN FILTRE BLEND" isimli ürün ofis için kullanılacaktır bu sebeple 3 paketide filtre uygun çekebilir miziniz rica etsem 🌸

Sipariş verdikten sonra kargoya verilme süresi tahmini kaç gün? Merak ettiğimden sipariş verdim ve kahvem bitmek üzere, sanırım birkaç gün kahvesiz geçireceğim...

Indonesia Flores Manggarai için başarılı bir reçetesi olan var mı? Mevcut denemelerim şarap ile üzüm sirkesi arasında gibi geliyor maalesef 😂

Geri