Johnnybravo
Barista
- İsim
- Batuhan
Hocam yanında yollanan hediye cekirdek için teşekkür ederim ama hangi çekirdek merak ediyorum
Selamlar , umarım iyisinizdir.Merhaba, kampanya için teşekkürler. Asiditesi düşük, espresso/americano için çekirdek önerileriniz hangileridir acaba?
Afiyet olsun , Yıkanmış bir Kenya ; PeaberryHocam yanında yollanan hediye cekirdek için teşekkür ederim ama hangi çekirdek merak ediyorum
Selamlar ,Merhaba genelde kahvelerin kavrulma tarihinden kaç gün geçtikten sonra sevk ediyorsunuz?
Bugün kargom geldi sanirim aynı kahve hediye olarak geldi tesekkurler @Alireza Razzaghzadeh.az önce de demledim 11 gram kahve 1 16 oran hario v60 abaca filtre cmd 26 klik 2.dk gecerek bitti demelem kahve fena değildi Kenya karakteri belli tok bi gövdeye sahip ama aramalar geride kaldi sanki kahvenin karakterini tam cikaramadim guzel seyler cikacak belli demleme önerisi gelir miAfiyet olsun , Yıkanmış bir Kenya ; Peaberry
Afiyet bal şeker olsun
Selamlar , tabiMerhaba,
Kargoda sorun yaşadım siparişte kargo ücreti olmamasına rağmen kargo firması tarafında alıcı ödemeli ücret çıktı.
Size mail de attım yardımcı olabilir misiniz?