• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Nijiden 3 paket aynı kahveden sipariş verdim. Siparişim ulaştı bir sıkıntı yok ama ilginç bir durum var. Paketlerin hiçbirinde künye yok. Yani açıkçası çok anlamlı bulmadım bu tasarruf şekli ise eğer. Kılı 40 yaracak değilim ama gerçekten tuhaf geldi.

IMG-20240821-WA0001.jpg

Nijiden 3 paket aynı kahveden sipariş verdim. Siparişim ulaştı bir sıkıntı yok ama ilginç bir durum var. Paketlerin hiçbirinde künye yok. Yani açıkçası çok anlamlı bulmadım bu tasarruf şekli ise eğer. Kılı 40 yaracak değilim ama gerçekten tuhaf geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 34803
Merhabalar, umarım iyisinizdir.
Brasil El Dorador Stikerlerimizde yanlış baskı yapıldığı için sadece şampiyonluk vs stikerleri yapıştırdık .
Siparişlerinizinde gecikmesini istemedik bu durumda.

IMG_20240821_153519.jpg Haruki espresso tam otomatik makinede gerçekten çok beğendiğim bir americano yaptım. Ticari kahve fiyatından bile ucuza çok güzel denk geldi teşekkürler Niji seviliyorsunuz ♥️

Sao Laurenço etiketinde hasat 2022 yazıyor. Sitede 2024. Hangisi doğru?
2024 hasatıdır ,
Bu Kahve bir sure websitemizden kaldırılmıştı , yeni hasat gelince yeniden ekledim sadece hasatı güncellemedim .
Hemen güncelliyorum .
Sevgiler

Şehiriçi herhangi bir yerde kahve satışınız var mı yoksa adresinizdeki sanayi içerisindeki yerde mi satıyorsunuz kahveleri?
Ayrıca üniversite caddesinde açılan Brezilian Coffee'de sizin çekirdekleriniz mi mevcut orada da satış yapılabiliyor mu? Henüz ziyaret etme şansı bulamadım. @Niji Coffee Co.

Peru el Condor ilaç gibi geldi valla. Bir süredir özlemişiz Niji'yi, Cauca Omni gibi, Dunder Mifflin gibi günlük eş dost kahvelerinin yanında söylemiştim, o da benim anayrobik nitelikli ihtiyacımı karşılıyor püfür püfür.

Elinize sağlık.

İndirimi kaçırmışız maalesef. Hazır yazın son günlerine girmişken summervibe’ı biraz daha uzatmayı düşünür müydünüz? :)
Stoklarımızı tazelemek adına, tüm kahvelerimizde %30 indirim fırsatını sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İndirimden yararlanmak için "SUMMERVIBE30" kupon kodunu kullanabilirsiniz. Umarız bu çalışma sizleri de mutlu eder ve yaz aylarında kahve keyfinize keyif katar.

Stoklarımızı tazelemek adına, tüm kahvelerimizde %30 indirim fırsatını sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İndirimden yararlanmak için "SUMMERVIBE30" kupon kodunu kullanabilirsiniz. Umarız bu çalışma sizleri de mutlu eder ve yaz aylarında kahve keyfinize keyif katar.
Tazelenecek stoklar arasında Java Halu Banana da olsa keşke. Forumda anlatılan tat profiline göre çok merak ediyorum tadını.

Sao lourenco siparişimde “nitelikli” bir kahvede olmaması gerektiği kadar defect çekirdek vardı. Her 17 gramda içi boş,kırık,stinker vs. 5-10 çekirdek var. Taş çıkmasından korktuğum için bütün paketi kontrol edip öğüttüm ama taşla karşılaşmadım. Niji toplulukta çok sevilse de benim deneyimim hiç iyi olmadı.

Kavurucu: Niji

Çekirdek: Rwando Cyato

Demleme Yöntem ve Detayları: Etkin 2 Cup Dripper (Baby Etkin)

Öğütüm Derayları: Kinggrinder K6 95 klick

Su Detayları: Konchero 93 ° İhlas Aura Arıtma Suyu

Toplam Süre: 3.20

Kahve Miktarı: 20

Oran: 1/16

Tadım Detayları: Bu yıl en sevdiğim kahveler arasında yer bulan bu kahveyi içmekten çok keyif alıyorum. Damak yormayan hafiflikte yudumlar arka arkaya gidiyor. Siyah üzüm bana yeni kaynatılmış pekmez aromasını veriyor. Soğudukça çiçeksi ve yaban mersini tadı daha baskın. Paketini açar açmaz kokusu kesilmeden devam ediyor. Kavrum tarihi 28 Temmuz olmasına rağmen halen kokusunu ve tadını kaybetmedi. Demleme sırasında ve sonrasında kahve barında halen o tatlı kokuyu alabilmek mümkün. Alireza bey ve ekibine sevgilerle. Parasına değer tatlılıkla uzun uzun oturup içilecek çok güzel bir kahve ortaya çıkmış.
@nijicoffeeco @KEVSERATMC @Alireza Razzaghzadeh

Kavurucu: Niji

Çekirdek: Rwando Cyato

Demleme Yöntem ve Detayları: Etkin 2 Cup Dripper (Baby Etkin)

Öğütüm Derayları: Kinggrinder K6 95 klick

Su Detayları: Konchero 93 ° İhlas Aura Arıtma Suyu

Toplam Süre: 3.20

Kahve Miktarı: 20

Oran: 1/16

Tadım Detayları: Bu yıl en sevdiğim kahveler arasında yer bulan bu kahveyi içmekten çok keyif alıyorum. Damak yormayan hafiflikte yudumlar arka arkaya gidiyor. Siyah üzüm bana yeni kaynatılmış pekmez aromasını veriyor. Soğudukça çiçeksi ve yaban mersini tadı daha baskın. Paketini açar açmaz kokusu kesilmeden devam ediyor. Kavrum tarihi 28 Temmuz olmasına rağmen halen kokusunu ve tadını kaybetmedi. Demleme sırasında ve sonrasında kahve barında halen o tatlı kokuyu alabilmek mümkün. Alireza bey ve ekibine sevgilerle. Parasına değer tatlılıkla uzun uzun oturup içilecek çok güzel bir kahve ortaya çıkmış.
@nijicoffeeco @KEVSERATMC @Alireza Razzaghzadeh
afiyet olsunonur bey , beğendiğinize sevindim ...
yeni kahvelerimizide en yakın zamanda websitede ekliyor olacağız !

Yeni kahveler siteye eklenmeye başlanmış. Matruşka 11 heyecanlandırdı.

Yeni kahveler bitmiş mi yüklenme aşamasında mı? Bari dibini bıraksaydınız alanlar😂

Geri