• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Sitede bir kullanıcı girişi yok, benim siparişim eski iş yerime gitmiş ama orayı adres olarak vermediğime eminim, şöyle bir sorun var ki kontrol edemiyorum adresin doğruluğunu çünkü giriş yapabileceğim bir yer bulamadım. Ben görmediysem, yardımcı olur musunuz?
Adres doğrudur, Niji de doğru vermiştir, sorun şubede, üstte yazdım fi tarihinden kalma bir adrese gidiyordu kargo, Nijinin sitesine yazmadım bile o adresi, şubenin sorunu.

mart ayı toplu alımına #12634 ile katılmış bulunmaktayım. bereketli olsun

Sevgili @Niji Coffee Co. 12546 Nolu sipariş kahvelerim geldi elinize sağlık. Numune olarak gönderdiğiniz Kenya'nın ismi ve kavurma tarihi yok. Az önce içtim oldukça tatlı, kararında bir asidite ve meyvemsi notalar hakimdi (NDAROINI olabilir) çok hoşuma gitti ismini bahşederseniz sonraki siparişimde alabilirim. Ayrıca bir öneri, kavrum tarihlerini pakedin kesip attığımız kısmına basmışsınız. Bu yüzden paketlerin üzerine yeniden yazmak zorunda kaldım. Teknik olarak elinizdeki cihaz imkan veriyorsa paket üzerinde bir noktaya basarsanız göz önünde olur. Zira "şu dagassing bitsin de kahvemizi içelim" modunda olduğumuz için gözümüz sürekli kavrum tarihinde.

Son düzenleme:
Yeni versiyonlarda 40'lı ile 100'lü arasında fark kalmadı diye biliyorum. Japonya çıkışlı hepsi.
100'lü Hollanda'dan ayrı olarak 100'lü Japon hep vardı aslında. Ama 100'lü Japon ile 40'lı Japon arasında fark var. Bildiğim kadarıyla Japonya'da iki farklı fabrika mevcutmuş. Yan yana kontrol etmediğim için performansları ile alakalı bir şey diyemem fakat 40'lı Japon ile 100'lü Japon kesinlikle farklı kağıtlar.

yeşil paketlerden sonra bilinen çoğu şey değişti aslında. yeşil paketlerin 40'lısı ve 100lüsü aynı demişlerdi. eski 40'lı ve 100'lülerden de farklılar.

yeşil paketlerden sonra bilinen çoğu şey değişti aslında. yeşil paketlerin 40'lısı ve 100lüsü aynı demişlerdi. eski 40'lı ve 100'lülerden de farklılar.
Yeşil 100'lü ve kırmızı kutu 40'lı var şu an elimde hocam, dediğim gibi farklı hissiyatta kağıtlar kesinlikle. Yeşil poşet olan sanki uzun zamandır bir kitabın sayfaları arasında kalmışçasına presslenmiş hissiyatı verirken 40'lı kutu daha bi dokulu. Performans karşılaştırması yapmadım hiç, belki de bu doku farkı anlamsızdır bilemiyorum tabi.

Yeşil 100'lü ve kırmızı kutu 40'lı var şu an elimde hocam, dediğim gibi farklı hissiyatta kağıtlar kesinlikle. Yeşil poşet olan sanki uzun zamandır bir kitabın sayfaları arasında kalmışçasına presslenmiş hissiyatı verirken 40'lı kutu daha bi dokulu. Performans karşılaştırması yapmadım hiç, belki de bu doku farkı anlamsızdır bilemiyorum tabi.
ortalık çok karıştı hocam :D elimdeki kırmızı paket eski 40'lılar bitince ne yapacağım onu düşünüyorum ben de :)

merhaba, 12634 sipariş no’lu urunum hakkinda bilgi almak istiyorum. persembe sabahi siparis gectim, yurtici kargo cuma gunu getirirdi normalde. mail-sms- takip kodu hicbir sey gelmedi.

Geri