• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Niji Kenyaları; aero, kalita, orea, swich karşılaştırması da şart oldu o vakit.
En son filtre kağıtlarının karşılaştırdığımız da çıkan farktan sonra Kenya kahve çekirdekleri daha çok merak ettim. 😍 Aeropress -türk kahvesi- orea ve V60 ile reçete çıkartırken, Kenya kahvelerinin her bir ekipmanda ne kadar çok değiştiğini gözlemledik. Websitesinde eklediğimiz reçetelerin en altında bardakta alacağınız tat profilleri var ve her biri çok ayrı güzel.
Bu arada Tüm ekipmanlar ve kahve çekirdekleri sizler için her zaman hazırdır efendim😊

Herkese Merhaba,
bugün Matruşkalarımız ile beraber yeni eklenen Honduras kahve çekirdeğimizin stoğu açıldı.
Colombıa Granja Paraıso kahve çekirdeğimize de ilk aeropress yarışmasında katıldığımız reçeteyi düzenleyerek yeni bir demleme ekledik. çiçeksi ve tatlılık ön planda oldu. :love:
Bununla beraber Eğitim için İtalya Simonelli kampüsündeydim. Bildiğiniz gibi 2020-2021 İngiltere Demleme Şampiyonu olan Matteo yanımdaydı. Colombıa Granja Paraıso’ya hayran kaldı. Tüm düşüncelerini daha sonra aktaracağım ama en güzeli bizler için bu çekirdekten bir reçete çıkarttı. Onu da düzenleyip en kısa süre de paylaşacağız. Ben ba-yıl-dım. Umarım sizler de demlediğiniz de benim gibi hissedersiniz.;)

sevgiler
Alireza…

Sevgili Niji ekibi @Niji Coffee Co. @KEVSERATMC
Son toplu alimda size oy verenlerin sayisi oldukca fazla , acaba bizi kirmayip kisa sureli en azindan indirim yapsaniz olur mu Seckinize yeni eklediginiz ve merak ettigimiz kahveler var Sepetler hazir siparis icin bekliyoruz acikcasi :)
Evde kahvem var ama kod oluşturulursa deneme seti alabilrim ben de :)

2kg kahve benim 5 ayda tüketeceğim kahve 😁
Aslında biraz esprili yaklaşmak adına şey etmiştim. :D

Tabi yine de 2 kg 5 ay benim için çok düşük olurdu.(o da espridir) aylık kahve tüketimim 2 kilogram civarında. Bazen eşlikçim bol olursa 3 kg oluyor, bazen 1,5 civarında kalıyor.

İyi akşamlar herkese❤️

Yurtdışında olduğumuz için dönüşümüz geç oldu.

Her şeyi planlayıp sizleri mutlu etmek için geri döneceğiz🤍

Bizler için her zaman değerlisiniz.
Sevgiler😊😊

Aslında biraz esprili yaklaşmak adına şey etmiştim. :D

Tabi yine de 2 kg 5 ay benim için çok düşük olurdu.(o da espridir) aylık kahve tüketimim 2 kilogram civarında. Bazen eşlikçim bol olursa 3 kg oluyor, bazen 1,5 civarında kalıyor.

Benimki espiri değil buarada ciddi ciddi ayda 400gr tüketimim var😅

Her gün 1 bardak, aslında sağlıklı bir tüketim. Benim de öyleydi ama yavaş yavaş arttırmaya çalışıyorum ancak şu an bile 600 gram falandır.

Fazlası zarar hocam neredeyse 2 3 haftadır 1 bardak çay içmedim bugün ilk defa çay demledim hatta sonrasında kahveden sonra öyle hoşuma gitti ki ikinciyi demledim kahve biyerden sonra bi bıkkınlık yapıyor çay iyi geldi uzun zaman sonra

Tekel dediğimiz rize çayıda biyerden sonra bayıyor en güzeli sri lanka çayı😁

Fazlası zarar hocam neredeyse 2 3 haftadır 1 bardak çay içmedim bugün ilk defa çay demledim hatta sonrasında kahveden sonra öyle hoşuma gitti ki ikinciyi demledim kahve biyerden sonra bi bıkkınlık yapıyor çay iyi geldi uzun zaman sonra

Tekel dediğimiz rize çayıda biyerden sonra bayıyor en güzeli sri lanka çayı😁
Öyle. Kahve yasal uyarıcıdır ve fazlası zararlıdır. Günde 2, en fazla 3 kupa içilmesi gerekir. Aylık 1 kilo civarı makul diyebiliriz. Ucu kaçırılırsa beyne, mideye, böbreğe, karaciğere vs. birçok organa zarar vermek mümkün. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle dikkat etmeli. Aslında kahvenin zararları diye de bir başlık açmalıyız belki de, bu başlık altında konuşmak pek uygun değil.

Öyle. Kahve yasal uyarıcıdır ve fazlası zararlıdır. Günde 2, en fazla 3 kupa içilmesi gerekir. Aylık 1 kilo civarı makul diyebiliriz. Ucu kaçırılırsa beyne, mideye, böbreğe, karaciğere vs. birçok organa zarar vermek mümkün. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle dikkat etmeli. Aslında kahvenin zararları diye de bir başlık açmalıyız belki de, bu başlık altında konuşmak pek uygun değil.
Bir tek bana mı absürt geliyor bilmiyorum ama 500-600 mg civarlarini çok rahat tolere eden insanlar görüyorum, tanıyorum.Tek farkı sedanter değiller,yani aktif sporla uğraşan kimseler.Forumdaki çoğu kişi 300-400 mg dahi gormuyordur bence.Yararindan çok zararına odaklanıyor olabiliriz aslında çünkü bu kişinin tolerasyonuna da bağlı keza benim de hassas bir bünyem vardır ama 500 mg civarı kafeinin bana bı zevalini görmedim.Aksine aktivite öncesi aldığımda çok daha iyi odaklandigimi,kendimi çok daha iyi hissettiğimi,atletik performansımı çok daha uzun süre muhafaza edebildigimi fark ediyorum anlamlı biçimde.Ki şu da bir gerçek genellikle yüksek rakım arabica çekirdekleri tüketiyoruz,yani kafein oranları olabildiğince minimal düzeyde.Ezcümle 400-600 ml arabica cekirdekten elde edilen filtre kahvenin bu kadar zararlı olabileceğine inanmakta güçlük çekiyorum.

Geri