• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Umarım geçiçi bir durumdur , böyle kaliteli bir firmanın zarar görmesini hiç istemem

Arkadaşlar herkese merhabalar , umarım iyisinizdir...
Belli sebep ve sıkıntılar dolayı websitemizde tüm filtre kahvelerimizi 149 TL oaralk satışa sunduk .
umarım ilginizi çeker .
sevgiler , saygılar

Şuanki kampanyasıyla en iyi fiyat/performans Kahveleri sunuyorlar. Sebebini tahmin ettiğimiz darboğazı umarım aşarlar. Afet bölgesinde olmalarına rağmen matryoshka 5 in gelirini bağışlamaları ayrıca takdire değer.. Önceki toplu alımda yer almayan Panama la berlina estate için reçete ve degassing paylaşımı bekliyorum.

Ben küçük bir içimi dökmek istiyorum.

Çok sevgili Kevser Hanım ve Alireza bey ile izmir festivalinde tanışıp sıcak ve samimi yaklaşımlarıyla aramızda bir bağ oluştuğunu düşünüyorum. Maalesef ki çok zor bir süreçten geçerken yaptıkları, hızlıca toparlanmaları* ve bölgeye olan desteklerini devam ettirmeleri muhteşem bir şey.

Herkes elinden geleni yapıyor bu arada farkındayım ve kimseyi zan altında bırakmıyorum ama bu denli etkilenip bu denli yardıma gidilmesi beni benden alıyor.

Emeklerinize sağlık @Niji Coffee Co.

IMG_1678.jpg

La Joya Anaerobic çok hassas bir kahve belki sudan kaynaklıdır ama ince öğütüm yüksek sıcaklık sevmiyor
Niji’nin kavurma profili ile ilgili de olabilir, piyasadaki kavuruculara göre çekirdekleri biraz daha koyu kavrum gibi geliyor gözüme

Koyu kavrum derken çok koyu demek istemedim benim deneyimlediğim bir çok kavurucuya göre bır tık koyu görünüyor gözüme elimde şu an sadece niji var eğer başka bir çekirdek olsa fotoğraf eklemek isterdim

Hayatımda gördüğüm en açık kavrum (Avrupalı kavurucular da dahil) Nijiye aitti (Matruşka 1 Endonezya Frinsa Edun). Ama görece koyu sayılacak kavrumlarına da rast geldim (örneğin Honduras Don Joaquin, başka kavurucudan da denemiştim). Sanırım çekirdeğe kendilerince en uygun profili oluşturuyorlar.

Geri