• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Nijicim @Niji Coffee Co. selamlar, nabersiniz nasıl geçiyor yeni yılın ilk haftası?:) (hep siz hal hatır soracak değilsiniz ya biraz da biz soralım)

Ben yılın son siparişini sizden vermiştim 31 Aralık'ta, henüz kargoya verilmedi sanırım. Tahmini ne zaman hazır olur acaba? Hiç acelem yok bu arada, sadece kargoyu planlamak için soruyorum.

Sipariş No. 11158
Çok teşekkürler şimdiden🙋‍♂️

Aa bunu kaçırmışım siparişi de geçtik iyi mi 😁🤣
Yeni espressolar eklenmiş, 2 tanesini denemek içni aldım.
İlginiz için teşekkür ederim ;

Espressolar için geri dönüşünüzü beklerim !

Sevgilerimle, Alireza

Nijicim @Niji Coffee Co. selamlar, nabersiniz nasıl geçiyor yeni yılın ilk haftası?:) (hep siz hal hatır soracak değilsiniz ya biraz da biz soralım)

Ben yılın son siparişini sizden vermiştim 31 Aralık'ta, henüz kargoya verilmedi sanırım. Tahmini ne zaman hazır olur acaba? Hiç acelem yok bu arada, sadece kargoyu planlamak için soruyorum.

Sipariş No. 11158
Çok teşekkürler şimdiden🙋‍♂️
Merhabalar efendim , nasılsınız ?

Biz çok yoğun bir süreç geçirdik ; çalışma arkadaşlarımız maalesef işi biraktılar , bunun için tüm işleri 2 kişi olarak yaptık bu süreçte …

Geç geri dönüşler için lütfen kusuruma bakmayın …

Bugün kargo elinize ulaşması gerekiyor; yeniden hemen takip numarasına bakıp size geri dönüş yaparım !

Sevgilerimle, Alireza

Ben de bana kargoya verildiğine dair geri dönüt olmamıştı dün bir anda dağıtıma çıktı diye mesaj geldi ardından harman ve single çekirdeklerim elime ulaştı eleştri yapmak üzereydim sıkıntınızı anlamış oldum mesajınızdan. Deggasing süreleri dolmadan içmek durumunda kaldım o yüzden tat performans açısından henüz yorum yapmayacağım fakat kavrumunuz harika görünüyor doğru kelime mi bilmiyorum ama karamelimsi bir yumşaklık var kavrumda ne koyu ne açık tam istenilen. Ellerinize sağlık ben de teşekkür ederim

Merhabalar efendim , nasılsınız ?

Biz çok yoğun bir süreç geçirdik ; çalışma arkadaşlarımız maalesef işi biraktılar , bunun için tüm işleri 2 kişi olarak yaptık bu süreçte …

Geç geri dönüşler için lütfen kusuruma bakmayın …

Bugün kargo elinize ulaşması gerekiyor; yeniden hemen takip numarasına bakıp size geri dönüş yaparım !

Sevgilerimle, Alireza
Merhaba Nijicim tekrardan. İyi valla nolsun koşturmaya devam 😅
Birşeyler olduğu belliydi aslında, demek buymuş. Üzüldüm tabi bütün işin size kalmasına, ama bir yandan da bencil bir hisle sevindim çünkü şampiyonlar tarafından kavrulmuş kahveler içeceğim😅.

Ben de baktım takip numarasına, bugün gelmez muhtemelen, umutları yarına taşıyorum.😁

Ben ve arkadaşlarım son ayın alımında Niji den çok memnun kaldığımız için bu yeni fırsatı da kaçırmadık. 2 adet Guetamela La Noya Nitro ve Etiyopya Bombe ile alıma katıldık. Ay sonu olmasaydı daha da alacaktım :) özellikle espressoları merak ediyordum.

Bu arada merak ettiğim bir konu var geçen sefer ki alımda aldığımız COLOMBIA CAUCA arkadaşım alerjisini tetiklemiş. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
Merhabalar efendim, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz …

toplu alımdan memnun kaldığınıza sevindim .

Umarım yeni kahveleri beğenirsiniz ✨

Alerji konusunda normalde ya tüm kahvelere alerji olur ya da hiç olmaz , çok enteresan bir durum … bunu duyduğuma üzüldüm artı araştırmak istiyorum…

Bu konu ile ilgili sonuçları yeniden size yazarım !

Sevgilerimle, Alireza

Blend espressolarınızda neden sadece 1 kg seçeneği var?
Brasil Fazenda São Lourenço espresso ve congo kivu filtre tadımı hakkımda bilgi vermeniz mümkün mü?
Merhabalar,
Umarım iyisinizdir .

Blend espressolarımız normalde kafeler içindir ama websitede satışıda bazen oluyor ; bunun için 1 KG şeklinde devam etmekteyiz .

Ev tüketici arkadaşlarımıza ise özel espresso projemizi çıkardık Aralık sonu ; 500 gr şeklinde single origin espresso roast (( Brazil Beyja Flor + Brazil Fazenda Sao Lourenco )) ve bunlara özel reçeteler yazmaya devam etmekteyiz .

Umarım beğenirsiniz

Sevgilerimle, Alireza

Guatemalaları az önce kargodan teslim aldım. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki paketleme şahane olmuş ayrıyeten kahve paketleri aşırı güzel ki kahveler de bir o kadar güzeldir. Emeğinize sağlık ve mutlu yıllar.
İlginiz için teşekkür ederim , bunları duymak çok iyi…
Umarım kahveleri beğenirsiniz ☕
Sevgiler

Her şey o kadan özenli ve şık ki söylenecek pek bir şey yok.Ayrıca bu kahve son dönemde aldıgım 300 tl üstü kahvelerin hepsinden daha kompleks ve güzel.Şu bayatlama olayı olmasa 1 kilo çekilirdi.Teşekkürler Niji,mutlu yıllar…
İlginiz için minnettarız ;

Afiyet bal şeker olsun 🥹✨☕

Merhaba, kahvelerinizi ilk defa deneyeceğim, kampanya için teşekkür ederim. iyi yıllar :)
Sipariş numarası: 11163
Merhabalar, ilginiz için çok teşekkür ederim .

Umarım kahveleri beğenirsiniz, geri dönüşünüzü bekliyoruz …🌟

Afiyet olsun ☕

Geri