• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Merhaba Nijicim tekrardan. İyi valla nolsun koşturmaya devam 😅
Birşeyler olduğu belliydi aslında, demek buymuş. Üzüldüm tabi bütün işin size kalmasına, ama bir yandan da bencil bir hisle sevindim çünkü şampiyonlar tarafından kavrulmuş kahveler içeceğim😅.

Ben de baktım takip numarasına, bugün gelmez muhtemelen, umutları yarına taşıyorum.😁
Nijicim @Niji Coffee Co. selamlar, nabersiniz nasıl geçiyor yeni yılın ilk haftası?:) (hep siz hal hatır soracak değilsiniz ya biraz da biz soralım)

Ben yılın son siparişini sizden vermiştim 31 Aralık'ta, henüz kargoya verilmedi sanırım. Tahmini ne zaman hazır olur acaba? Hiç acelem yok bu arada, sadece kargoyu planlamak için soruyorum.

Sipariş No. 11158
Çok teşekkürler şimdiden🙋‍♂️
@Niji Coffee Co. Geldi kahveler Nijicim. O değil de o ne güzel paketlerdir. Bayıldım bordo poşetlere, ellerinize sağlık🙏

Yeniden merhabalar =))

Kahveler ulaştığına sevindim ; paketler geçen sefer sıkıntı yaratmıştı … bizde yeni yılı yeni paketler ile yeni rengimiz ile başlamaya karar verdik 🤩

Umarım kahveleri beğenirsiniz;

Sevgiler

Siparişimi teslim aldım, hem paketleme hem yeni yıl kartı çok şık olmuş, teşekkürler. Bir de sipariş notunda bir ricam olmuştu, kırmamışlar hatta fazlasını da yapmışlar, bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. @Niji Coffee Co.
Deneyimleri de paylaşacağım.
Merhabalar,

İlginiz için çok teşekkür ederim , geri dönüşünüz bizim için çok önemlidir…

Umarım kahveleri beğenirsiniz ✨☕

Sevgilerimle , Alireza

indirim için çok teşekkürler, 11197 sipariş kodu ile siparişimi tamamladım. Tüm kahveler çekirdek şeklinde geliyor değil mi ?
Merhabalar , evet hepsi çekirdek şeklinde olacaktır ; umarım beğenirsiniz ☕✨
Sevgiler

Ben de bana kargoya verildiğine dair geri dönüt olmamıştı dün bir anda dağıtıma çıktı diye mesaj geldi ardından harman ve single çekirdeklerim elime ulaştı eleştri yapmak üzereydim sıkıntınızı anlamış oldum mesajınızdan. Deggasing süreleri dolmadan içmek durumunda kaldım o yüzden tat performans açısından henüz yorum yapmayacağım fakat kavrumunuz harika görünüyor doğru kelime mi bilmiyorum ama karamelimsi bir yumşaklık var kavrumda ne koyu ne açık tam istenilen. Ellerinize sağlık ben de teşekkür ederim
Lütfen kusurumuza bakmayın …
Elimizden geleni yaptık bir sıkıntı çıkmasın diye …
Umarım kahveleri beğenirsiniz, böyle bütün bu yoğun dönemi bizde unuturuz :)
Afiyet olsun ☕🙌

Beija Flor
17.5/40
Flair pro 2
DF64 14
3bar pre infusion sonrası 10bar 30grama kadar son 10 gram 6 bar.
IMG_20230106_073132.jpg
Notalarda yazan vanilya, papaya, sarı elma asiditesi çok rahat alınabiliyor çok beğendim.

Üstad çekirdeklerim geldi kutuyu açar açmaz hafiften kahve ve vanilya kokusu bastı odayı. Teşekkür ederim.
Son aldığım Brezilya espresso çekirdekleri hangi tarih kavrumlu. Kutuya bakmadan atmışım

Beija Flor espresso ve La Joja siparişim bugün elime ulaştı. Nazik yılbaşı tebrik kartınız için çok teşekkürler @Niji Coffee Co.

Merhabalar,
Umarım iyisinizdir .

Blend espressolarımız normalde kafeler içindir ama websitede satışıda bazen oluyor ; bunun için 1 KG şeklinde devam etmekteyiz .

Ev tüketici arkadaşlarımıza ise özel espresso projemizi çıkardık Aralık sonu ; 500 gr şeklinde single origin espresso roast (( Brazil Beyja Flor + Brazil Fazenda Sao Lourenco )) ve bunlara özel reçeteler yazmaya devam etmekteyiz .

Umarım beğenirsiniz

Sevgilerimle, Alireza
Tekrar merhaba Alireza bey, ben açıkcası sizin reçeteleri beklemeden 11211 nolu siparişle fazenda, bejya filtfre, congo filtre, colombia omni olarak siparişi verdim gitti. İlk defa deneyeceğim hayırlara vesile olsun. Not kısmına da yazdım ama elimdeki kahveyi iyice azaltıp kahvelerinizi daha taze tüketmek adına ne kadar geç bir kavrumdan yollayabilirseniz o kadar memnun olurun. Saygılarımla.

Selamlar,
Ben de yeni bir sipariş oluşturdum en son kavrulmuş tarihli çekirdeklerden gönderebilirsiniz yada ay sonu da gönderebilirsiniz benim için daha iyi olur çünkü elimde halen çekirdek var :D , bir önceki siparişimde HARUKİ ESPRESSO SERİSİ ve Ethiopia Bombe Qonqana almıştım memnun kaldım teşekkürler. @Niji Coffee Co.

1673083154111.png

Üstad çekirdeklerim geldi kutuyu açar açmaz hafiften kahve ve vanilya kokusu bastı odayı. Teşekkür ederim.
Son aldığım Brezilya espresso çekirdekleri hangi tarih kavrumlu. Kutuya bakmadan atmışım
Merhabalar, umarım iyisinizdir 🙌
Asıl biz teşekkür ederiz !
Tarih olarak direkt pakete basıp gönderiyoruz ; dün elinize ulaştığı için muhtemelen 7,6 günlük bir kahvedir elinizizdeki olan kahve .

Tekrar merhaba Alireza bey, ben açıkcası sizin reçeteleri beklemeden 11211 nolu siparişle fazenda, bejya filtfre, congo filtre, colombia omni olarak siparişi verdim gitti. İlk defa deneyeceğim hayırlara vesile olsun. Not kısmına da yazdım ama elimdeki kahveyi iyice azaltıp kahvelerinizi daha taze tüketmek adına ne kadar geç bir kavrumdan yollayabilirseniz o kadar memnun olurun. Saygılarımla.
Merhabalar efendim ,

Umarım iyisinizdir !

Sipariş geçmenizi beni çok mutlu etti , umarım kahvelermizde beklentilerinizi karşılar …

Geri dönüşünüzü merak ile bekliyor olacağım;
Sevgilerimle, Alireza

Selamlar,
Ben de yeni bir sipariş oluşturdum en son kavrulmuş tarihli çekirdeklerden gönderebilirsiniz yada ay sonu da gönderebilirsiniz benim için daha iyi olur çünkü elimde halen çekirdek var :D , bir önceki siparişimde HARUKİ ESPRESSO SERİSİ ve Ethiopia Bombe Qonqana almıştım memnun kaldım teşekkürler. @Niji Coffee Co.

Ekli dosyayı görüntüle 23823
Merhabalar ,

İlginiz için çok teşekkür ederim .

Tabi , not alıyorum ve son kavrumları göndermeye çalışacağım… 🙌

Umarım beğenirsiniz,

Sevgiler

La Joya Nitro 16.12 kavrum
15/240
60-150-240 2.30'
90° Sardeş su

İlk denemelerim içime sinmese de kahve bekledikçe daha güzel bir hal almaya başladı. Kremamsı yağlı gövdesi süt içiyormuş hissi yaratıyor ki bunu ilk defa deneyimledim çok hoşuma gitti. Alan arkadaşlara tavsiyem kavrumun üzerinden en azından yirmi gün beklemeleri. Bekledikçe kahve daha kompleks bir hal alıyor kakaolu süt tadına yeşil elmamsı malik asidite eşlik ediyor. Tekrardan elinize sağlık.

Geri