• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Rigoru 3 Congo Kivu görselin arkasındaki, öndeki annemin ayıkladığı nar. Ben aynı tatları aldım. Damakta nar tanelerini patlamasına hayran kaldım. Denemek için almıştım. Fiyatı da nispeten ucuz olunca sıradan diye düşündüm. Daha bitmeden yeni sipariş verdim.

Bu çekirdekleri işten eve getirdim ve sürekli Buzdağı ile demledim. Mokapot, Aeropress ve V60 denemelerinin hepsi çok iyi sonuç verdi. İlk fırsat Türk Kahvesi de deneyeceğim. Su sıcaklığı 96-98 olabilir, demlemeden bir süre bekletiyorum. Çok ince öğütüm sevmiyor, orta boyutta daha iyi sonuç veriyor.

Kavurmanıza sağlık @Niji Coffee Co.

Ekli dosyalar

• 391B2E8A-9269-46D4-9CCA-E0C7228DF0EB.jpeg
    391B2E8A-9269-46D4-9CCA-E0C7228DF0EB.jpeg
    114.8 KB · Görüntüleme: 69
Rigoru 3 Congo Kivu görselin arkasındaki, öndeki annemin ayıkladığı nar. Ben aynı tatları aldım. Damakta nar tanelerini patlamasına hayran kaldım. Denemek için almıştım. Fiyatı da nispeten ucuz olunca sıradan diye düşündüm. Daha bitmeden yeni sipariş verdim.

Bu çekirdekleri işten eve getirdim ve sürekli Buzdağı ile demledim. Mokapot, Aeropress ve V60 denemelerinin hepsi çok iyi sonuç verdi. İlk fırsat Türk Kahvesi de deneyeceğim. Su sıcaklığı 96-98 olabilir, demlemeden bir süre bekletiyorum. Çok ince öğütüm sevmiyor, orta boyutta daha iyi sonuç veriyor.

2022nin en underrated kahvesi olabilir. Herkesin seveceği bir çekirdek olmayabilir çok kompleks de denemez ama kendine has bir karakteri olan bir çekirdek. Çok keyifli bir asiditesi var. Narı kabuğuyla birlikte ısırıp yiyormuş hissi veriyor her yudumda. Hele Kasuya metoduna harika yakışıyor.
200 lira üstü fiyatı olsa daha çok konuşulurdu Kongo Kivu. Hakkı yendi🙂

Java Halu 2 şekilde demledim. Öncelikle kuru kokusu çok hoş.

Hario V60 Plastik
40 lı kutu filtre
C3 - 15 klik
James Hoffmann tekniği ama 15/250
3:06 bitiş

Tadım notunda yazan ananas belirgindi. Genel olarak tatlı akıp giden bir demleme oldu. Sevdim.

Aeropress
C3 - 18 klik
Ters Metod
12/200
40 Gr blooming 10 sn karıştırma
200 Gr tamamlayıp 10 sn karıştırma
Filtreli kapağı kapatıp havasını al.
2. Dk da çevirip bas

V60 dan daha tatlı daha dolgun damak çatlatan bir çıktı oldu. Çok sevdim.

Elinize sağlık.

Edit: Termometrem olmadığı için olabildiğince sıcak su kullandım. Niji nin önerisi ile Nestle su kullandım.
Merhabalar
oncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim ; kahveyi beğendiğiniz için çok sevindim .
özellikle Aeropress reçetenizi en kısa zamanda deneyeceğim. :coffee:
sevgiler

merhabalar efendim ,

geri donuşunuz için çok teşekkur ederim , bizi motive eden tek şey siz değerli arkadaşların geri donuşudır ...

yeniden afiyet olsun , sevgiler

2022nin en underrated kahvesi olabilir. Herkesin seveceği bir çekirdek olmayabilir çok kompleks de denemez ama kendine has bir karakteri olan bir çekirdek. Çok keyifli bir asiditesi var. Narı kabuğuyla birlikte ısırıp yiyormuş hissi veriyor her yudumda. Hele Kasuya metoduna harika yakışıyor.
200 lira üstü fiyatı olsa daha çok konuşulurdu Kongo Kivu. Hakkı yendi🙂
çok keyifle kavurduğumuz bir kahveydi...
şimdi stoğa baktım sadece 15 kg yeşil olarak mevcut , belliki 2023 yılında bu kahveyi ozleyeceğiz =))
ama mutlaka parlak ve canlı asiditeli kahveler yerini dolduracaktır ...:coffee:
sevgiler

Etiyopya Bombe'yi Hoffman "ultimate V60 " a göre demlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bardağı kokladığınızda limonlu çayı hissedeceksiniz. İçimi o kadar tatlı ki üst üste birkaç bardak içilebilirsiniz.
Reçete detayı ise şöyle:
Cefec th3
Nestle su 93 derece
Molent g50 28 klik
Bitiş 3.12
afiyet olsun efendim , beğendiğinize çok sevindim ...
reçeteyi mutaka deneyeceğim , elinize sağlık 🌟
sevgilerimle , Alireza

Gelişme var mı Alireza Bey? Unutmadık, bekliyoruz...
Merhabalar, tabikide …
3 farklı single origin espresso kahvemiz 500 GR paketlerde gelecek hafta sonu hazır olacaktır ; reçeteleride yazıp yayınlarız …
Artı 3 yeni filtre kahvemizde çıkmış olacaktır …
Yılbaşına özel indirimde planlıyoruz …
Umarım keyifli geçer !
Sevgilerimle, Alireza

Hoş geldiniz, Etiyopya notlarınız, yeni makineler ve espresso...
Bir Niji buluşması farz oldu o vakit sayın Alireza.

Herkese merhabalar, umarım iyisinizdir !

web sitemizde yeni çekirdekler eklenmiştir.
muhtemelen haftasonu satışa başlayacağız

yeni eklediğimiz kahveler ise :

Guatemala La Joya Natural Anaerobic Filtre Roast (( 200 Gr ))
Brasil Beija Flor Natural Anaerobic Filtre Roast (( 250 Gr ))
Guatemala La Joya Natural Nitro Lactic Maceration Filtre Roast (( 200 Gr ))
Brasil Vila Boa Natural Espresso Roast (( 500 Gr ))
Brasil Fazenda Sao Lourenco Natural Espresso Roast (( 500 Gr ))
Brasil Beija Flor Natural Anaerobic Espresso Roast ((500 Gr ))

Şu an degassing ve Reçete ile ilgili çalışmaktayız , ayrıca espresso içinde reçetelerimizi ekleyeceğiz !

yılbaşına özel 25% lik bir indirim
planladık ve Haftasonu yayınlıyacağız !

ilginiz için yeniden teşekkur ederim , umarım yeni kahveleri beğenirsiniz !

sevgilerimle , Alireza

Son düzenleme:

Şu an degassing ve Reçete ile ilgili çalışmaktayız , ayrıca espresso içinde reçetelerimizi ekleyeceğiz !

sevgilerimle , Alireza
Merhaba Alireza Bey,

Umarım herşey yolundadır.

Aslında iki farklı tadım paketi yapilebilirse süper olur. 3'lü Filtre Roast (100gr) ve 3'lü Espresso Roast gibi yılbaşı %25 de verilcekmiş bu şekilde iki farklı tadım paketi oluşturulabilirse hakikaten yılbaşı hediyesi olur.

Merhaba Alireza Bey,

Umarım herşey yolundadır.

Aslında iki farklı tadım paketi yapilebilirse süper olur. 3'lü Filtre Roast (100gr) ve 3'lü Espresso Roast gibi yılbaşı %25 de verilcekmiş bu şekilde iki farklı tadım paketi oluşturulabilirse hakikaten yılbaşı hediyesi olur.
+1

sevgilerimle , Alireza
Hediye gelen kahvemiz hangisiydi ?

Congo Kivu 08.12 kavrumu
Abant Geyiktepe 91 derece
4x60 döküş 2.40 bitiş
Hario 40'lı

Fiyatı göz önüne alındığında kahve hoşuma gitti diyebilirim. Fakat asiditeyi ön plana çıkaramadım tam olarak. Arkadan gelen hafif bir asidite var evet ama kahve biraz daha parlasa hiç fena olmaz gibi. Deneyen arkadaşlardan reçete önerisine açığım :)

Not: Sitedeki reçeteyi denedim fakat sudan mı yoksa benden mi kaynaklı anlamadığım bir şekilde gövde çok ön plandaydı belirtilen süreyi yakalamama rağmen.

Geri