HaLiL
Barista
- İsim
- İbrahim Halil
Daha fazla
- İsim
- İbrahim Halil
- Espresso Makinesi
- Cafelat Robot
- Değirmen
- Eureka MSD, 1Zpresso K-Plus&X Pro
, Sözen♾,
- Ekipmanlar
- Clever Dripper, Kalita 155, V60(01-02 plastik+02 İmmersion), Aeropress&Delter Press, Espro, Stagg Ekg
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Gaziantep
Dün yine @Niji Coffee Co. ailesiyle birlikteydik. Mr. Pipo isimli kahve dükkanında workshop tertip etmişler. Ben, @selamet ve arkadaşı ile birlikte @Kürşad , @mustafa27 de katılım gösterdiler.
Tarladan fincana çekirdeğin hikayesini anlatırken Alireza Bey, bir yandan da matruşka 3 kavruluyordu tam karşımızda. Sitrik ve malik asit tadımıyla beraber, 3 farklı kahve tadımı da buna eşlik etti. @selamet ve ben son matruşka 2 çekirdeklerimizi alırken M3 için Eskişehir kahve festivalinden sonra atölyede buluşmak ve dahi bir dizi etkinlik için sözleştik. Buraya yazayım da çatlatayım şey unutmayayım:
-Yeni gelen/gelecek kahveler hakkında bilgi
-Matruşka 4, evet açıklıyorum sırrı
şimdi efendim bu 4 numara taaa...
-Yeni projeler (duyduk bir şeyler ve... Pek yakında
)
gibi konuların arasına bol bol kahve
-Kahve asitleri deneyimi
-Espresso
-Cafelat Robot'la espresso
-K plus 'la espresso
-Aeropress , Kevser Hanım'ın kendi reçetelerine hızlı bir bakış, yok yok tadım yapa yapa sindire sindire bir tadış.
Aero severlere sürpriz , Japonya'dan yeni gelen... ayrıntılar çok pek ama pek çok yakında
Fotoğraf çekmemişiz hiç sevgili @selamet eklerdik alta. Neyse bir M2 bırakaym:

Tarladan fincana çekirdeğin hikayesini anlatırken Alireza Bey, bir yandan da matruşka 3 kavruluyordu tam karşımızda. Sitrik ve malik asit tadımıyla beraber, 3 farklı kahve tadımı da buna eşlik etti. @selamet ve ben son matruşka 2 çekirdeklerimizi alırken M3 için Eskişehir kahve festivalinden sonra atölyede buluşmak ve dahi bir dizi etkinlik için sözleştik. Buraya yazayım da çatlatayım şey unutmayayım:
-Yeni gelen/gelecek kahveler hakkında bilgi
-Matruşka 4, evet açıklıyorum sırrı
-Yeni projeler (duyduk bir şeyler ve... Pek yakında
gibi konuların arasına bol bol kahve
-Kahve asitleri deneyimi
-Espresso
-Cafelat Robot'la espresso
-K plus 'la espresso
-Aeropress , Kevser Hanım'ın kendi reçetelerine hızlı bir bakış, yok yok tadım yapa yapa sindire sindire bir tadış.
Aero severlere sürpriz , Japonya'dan yeni gelen... ayrıntılar çok pek ama pek çok yakında
Fotoğraf çekmemişiz hiç sevgili @selamet eklerdik alta. Neyse bir M2 bırakaym: