• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Ben beceremedim sanırım ,19 TL kargo çıkıyor.

Şimdi düzelmiş , biraz önce farklıydı. 👍

Herkse iyi günler dileriz! :)
Bundle1 ve Bundle2 için nijicoffeeco.net adresimizde stok açmış bulunmaktayız :)
Çekiliş harici olduğu için kargo fiyatları yansıtılmıştır, keyifli demlemeler ⭐

Herkse iyi günler dileriz! :)
Bundle1 ve Bundle2 için nijicoffeeco.net adresimizde stok açmış bulunmaktayız :)
Çekiliş harici olduğu için kargo fiyatları yansıtılmıştır, keyifli demlemeler ⭐
Öncelikle yarışmadaki başarınız için tebrik ederim.
Çekiliş denilince benim aklıma bir kaç kişiye ücretsiz gönderim olacağı gelmişti ancak satış içinmiş. Almak isteyenler konuya mesaj yazdı, çekiliş yapıldı, Bundle 1,2 bitti 3 kaldı vs. Şimdi tekrar stok girilince tüm bu "hype" niye diye düşünüyor insan.
Umarım bir gün yerinizde ziyaret edip sohbet eşliğinde kahvelerinizden yudumlayabilirim.

Öncelikle yarışmadaki başarınız için tebrik ederim.
Çekiliş denilince benim aklıma bir kaç kişiye ücretsiz gönderim olacağı gelmişti ancak satış içinmiş. Almak isteyenler konuya mesaj yazdı, çekiliş yapıldı, Bundle 1,2 bitti 3 kaldı vs. Şimdi tekrar stok girilince tüm bu "hype" niye diye düşünüyor insan.
Umarım bir gün yerinizde ziyaret edip sohbet eşliğinde kahvelerinizden yudumlayabilirim.
Merhabalar, tebrik mesajınız için çok teşekkür ederiz :)
Çekiliş yapma sebebimiz, elimizde bulunan ve yoğun ilgiyle satışı beklenen şampiyonluk kahvemiz içindir. Şampiyonluk kahvemiz haliyle kolay ulaşılabilen bir kahve olmadığı için satışını kahvekulubü üyelerinin isteği üzerine çekiliş ile belirleme kararı aldık.
Tekrar stok girme sebebimiz ise, alacaklarını söyleyip almaktan vazgeçen dostlarımızdan dolayıdır.
Atölyemize ise her zaman bekleriz :coffee:

Vallahi ben pek anlayamadim ama bir garip oldu genel durum... Cok kibar ve tatli insanlar, olur boyle diyoruz arada, fiyatlar yine iyi...ve denemek istedigim bir firmaydi fakat neye sevindigimizi pek anlayamadim :D 178e aldigim bundle,159+kargoyla yine 178. Simdi geri gidip mesajimi silecegim sanirim hani sirf yarin obur gun birileri okuyup neye sevinmis insanlar diye anlamaya calismasin :D akil oyunlari bir konu oldu ama biz yine de sevecegiz bu firmayi gibi geliyor :) tesekkurler..

Vallahi ben pek anlayamadim ama bir garip oldu genel durum... Cok kibar ve tatli insanlar, olur boyle diyoruz arada, fiyatlar yine iyi...ve denemek istedigim bir firmaydi fakat neye sevindigimizi pek anlayamadim :D 178e aldigim bundle,159+kargoyla yine 178. Simdi geri gidip mesajimi silecegim sanirim hani sirf yarin obur gun birileri okuyup neye sevinmis insanlar diye anlamaya calismasin :D akil oyunlari bir konu oldu ama biz yine de sevecegiz bu firmayi gibi geliyor :) tesekkurler..

Merhaba Koray Bey,

Konuyu şöyle özetleyeyim. Normalde Niji coffee nin yarışma kahvelerini satış düşüncesi yoktu ve kahvekulubü adına biz görüşerek yarışma kahvesini deneyimlemek adına paket oluşturulmasına karar verildi. Daha sonra ellerindeki yarışma çekirdeklerini sadece kahvekulubü özelinde değerlendirmek istedik ve çekiliş ile adil bir şekilde alım yapılmasına karar verildi. Fakat çekiliş sonucunda isimleri çıkan arkadaşlarımızdan bazıları almaktan vazgeçtiklerini belirttiler. Bunun üzerine almaktan vazgeçen arkadaşlarımız yerine başka arkadaşlarımızın değerlendirmesi için paketler bilgimiz dahilinde online siparişe açıldı.

Edit: Durumun yanlış anlaşılmaması adına ben özellikle açıklama gereği hissettim.

Bilgilerinze

Merhaba Koray Bey,

Konuyu şöyle özetleyeyim. Normalde Niji coffee nin yarışma kahvelerini satış düşüncesi yoktu ve kahvekulubü adına biz görüşerek yarışma kahvesini deneyimlemek adına paket oluşturulmasına karar verildi. Daha sonra ellerindeki yarışma çekirdeklerini sadece kahvekulubü özelinde değerlendirmek istedik ve çekiliş ile adil bir şekilde alım yapılmasına karar verildi. Fakat çekiliş sonucunda isimleri çıkan arkadaşlarımızdan bazıları almaktan vazgeçtiklerini belirttiler. Bunun üzerine almaktan vazgeçen arkadaşlarımız yerine başka arkadaşlarımızın değerlendirmesi için paketler bilgimiz dahilinde online siparişe açıldı.

Edit: Durumun yanlış anlaşılmaması adına ben özellikle açıklama gereği hissettim.

Bilgilerinze
Selamlar :) Hic sorun degil, dedigim gibi son derece ilgili tatli insanlar, harika kahveler ve guzel fiyatlar..su kazanma olayi psikolojik olarak yerine oturmadi sadece o maksatla o mesaji sildim, asla sikayet, sitem vs degil. Hatta bence eglenceli bir giris de oldu :)

Selamlar :) Hic sorun degil, dedigim gibi son derece ilgili tatli insanlar, harika kahveler ve guzel fiyatlar..su kazanma olayi psikolojik olarak yerine oturmadi sadece o maksatla o mesaji sildim, asla sikayet, sitem vs degil. Hatta bence eglenceli bir giris de oldu :)
Ilginize cok tesekkur ederim :)

Bundle -1 için ayrıntılı başlangıç reçetesi rica edebilir miyim acaba @Niji Coffee Co. :). Şampiyon reçetesi de olur ama bende V60, aeropress var, orea dripper'im yok.

Ekli dosyalar

• 20220330_161722.jpg
    20220330_161722.jpg
    112.9 KB · Görüntüleme: 83
Bundle -1 için ayrıntılı başlangıç reçetesi rica edebilir miyim acaba @Niji Coffee Co. :). Şampiyon reçetesi de olur ama bende V60, aeropress var, orea dripper'im yok.
PANAMA GEISHA, FINCA DEBORAH, IRIS ESTATE REÇETE ÖNERİSİ
Gadget: OREA V2 / KALITA

16 Gr coffee
225 gr water in 97 degrees
Comandante 19 clicks
First pour 50 gr of water in 40 seconds
Then 70,70 and 34 for last pour .

Finish in 2:10-2:20

All the pours are circle pour.

PERU LA HUACA REÇETE ÖNERİSİ
Gadget: V60

18 gr coffee
270 gr water in 94 degrees
Comandante: 20 clicks
Then 80,70 and 70 for last pour .

Finish in 2:30-2:40

All the pours or circle pour .

Cheers !!💥

Tüm dostlarımıza duyuralım 💥
Bundle1 - Bundle2 - Bundle3 reçete önerilerimiz websitemizde ürünlerimizin açıklama kısmında mevcuttur! ⭐ dileyen dostlarımız reçetelere nijicoffeeco.net adresinden ulaşabilirler :)

PANAMA GEISHA, FINCA DEBORAH, IRIS ESTATE REÇETE ÖNERİSİ
Gadget: OREA V2 / KALITA

16 Gr coffee
225 gr water in 97 degrees
Comandante 19 clicks
Then 70,70 and 34 for last pour .

Finish in 2:10-2:20

All the pours are circle pour.

PERU LA HUACA REÇETE ÖNERİSİ
Gadget: V60

18 gr coffee
270 gr water in 94 degrees
Comandante: 20 clicks
Then 80,70 and 70 for last pour .

Finish in 2:30-2:40

All the pours or circle pour .

Cheers !!💥
comandante 19 -20 klik 1zpresso K-pro da kaça denk geliyor acaba? Teşekkür ederim

Herkese Merhaba! Öncelikle Türker Bey'e desteği ve Adana'daki misafirperverliği için çok teşekkür ederiz :)

Türker Bey'in de bahsettiği üzere kahvekulubü dostlarımıza özel bundle oluşturma fikri bizi de çok heyecanlandırdı ve bu güzel teklifi elbette ki geri çeviremezdik. 💫

Bundlelarımız ise şu şekildedir;

Bundle1--6 adet - 20 GR PANAMA GEISHA , FINCA DEBORAH, IRIS ESTATE (( CHAMPION’S COFFEE )) + 250 GR PERU LA HUACA --270TL

Bundle2--10 adet - 20 GR PANAMA GEISHA ABU , CARBONIC MACERATED + 250 GR PERU LA HUACA --270TL

Bundle3--20 adet - 250 GR PERU LA HUACA + 250 GR RWANDA NYAMYUMBA --178TL

Katılım için örnek yorum : "almak istiyorum" yazısının eklenmiş olması yeterli olacaktır.
İlk 6 yoruma bundle1
Sonraki 10 yoruma bundle2
Sonraki 20 yoruma bundle3 gönderilecektir.

💥 İlk satılan paketimize özel "bir adet aqua code eklenecektir 💥 "

Şimdiden herkese keyifli demlemeler diliyoruz! 🤘🏻

Katılmak isteyen üyelerimiz arasından çekiliş ile şanslı kişiler belirlenecek.
almak istiyorum

Geri