• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

6x20 gr gesha iris gelmeyecek değil mi? karışıklık olmasın. 1 adet 20 gr gesha ve 250 gr peru var, bu setten sadece 6 adet var?

almak isteyenler çok olunca bu şekilde algılamış olabileceklerini düşündüm. 20 gr gesha kabaca 200 TL ediyor da :)
6x20 gr gesha varsa beni de ekleyin çünkü çekilişe :)
çok haklısınız. Bence yanlış anlaşılmaya müsait bir yazı olmuş sizin dediğiniz gibi anlaşılıyor bence de :)

6x20 gr gesha iris gelmeyecek değil mi? karışıklık olmasın. 1 adet 20 gr gesha ve 250 gr peru var, bu setten sadece 6 adet var?

almak isteyenler çok olunca bu şekilde algılamış olabileceklerini düşündüm. 20 gr gesha kabaca 200 TL ediyor da :)
6x20 gr gesha varsa beni de ekleyin çünkü çekilişe :)

ilk iki pakette 20 gr özel çekirdek ve 250 gr peru çekirdeği olacak. Yani toplamda 270 gr gibi düşünebiliriz.
Yanlış anlaşılma olduysa şimdiden affola.

Katılımlar için çok teşekkürler. Bu yorumdan sonraki yorumlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Herkese Merhabalar!
Öncelikle çekilişe gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederiz ⭐

Daha fazla bekletmeden çekiliş sonuçlarımızı sizlerle paylaşalım.

BUNDLE1
Yukarıya bırakmış olduğumuz linkteki üyeler Bundle1 isteyen aynı zamanda genel olarak almak istiyorum şeklinde belirten üyelerden oluşmaktadır. Linke tıklayarak kontrolünüzü yapabilirsiniz. Kazananları tebrik ederiz 🥳

BUNDLE2
Yukarıya bırakmış olduğumuz linkteki üyeler Bundle2 isteyen aynı zamanda genel olarak almak istiyorum şeklinde belirten üyelerden oluşmaktadır. Linke tıklayarak kontrolünüzü yapabilirsiniz. Kazananları tebrik ederiz 🥳

BUNDLE3
Geriye kalan kullanıcılarımız yani Bundle 3 isteyen ve genel olarak almak istiyorum diyen kullanıcılarımızdan oluşmaktadır. Aşağıdaki listeden isimlerinizi bulabilirsiniz :)

Afatsum
srkntmn
coffeemaker
mkorayt
Yagimutsu
mtgg
Sakulta
mvscoffee
gıdalog
Sungur
ercuozcan
eldvin

Kazanan üyelerimizin 05012789098 numaralı telefona kullanıcı adları ile mesaj bırakmaları yeterli olacaktır. Yarın sabah sizlerle direkt iletişime geçerek kargolarınızı yola çıkarmış olacağız 💫 Şimdiden keyifli demlemeler diliyoruz! :)

Hayırlısı olsun,bundle 3 için kargo ücreti olacak mı @Niji Coffee Co. ?

Cekilişte isimleri cikan arkadaşlarımız niji coffee ile 05012789098 numaralı telefonla iletisime gecebilirler.

Merhaba Kahveseverler! Bundle3 için stoklarımızda güncelleme yaptık. nijicoffeeco.net adresinden sipariş oluşturabilirsiniz 💫

kargo çıkmayacaktı diye söylenmişti ,galiba .

Geri