• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Müzisyen kahveseverler buraya!

Herkese merhaba, classic cellist olmama rağmen popular müzikle de ilgileniyorum. Eğer merak ederseniz diye linkimi aşağıya bırakmak istiyorum. @kahvetrip e de bu konuyu açtığı için teşekkürler 🙏🏻

Profesyonel alanım görsel sanatlar olmakla birlikte keyfi olarak enstrüman sevgim ve ucundan tıngırdatmaya çalışmışlığım her zaman olmuştur.

Ekli dosyalar

• 7ABF9D2F-5440-4FD1-BF4C-1D18131E2095.jpeg
    7ABF9D2F-5440-4FD1-BF4C-1D18131E2095.jpeg
    112.4 KB · Görüntüleme: 42
Selamlar,

Sohbetinize turp suyu sıkmayı hiç istemezdim lakin kendimi tutamadım,şimdiden affımı diliyorum 🤲

Benim önerim:Kaç Klik

- Dolu değirmeni ters tut
- Son feci channeling
- Hissedilmeyen tadım notları
- Saat yönünde pourover
- Asidik asya çekirdekleri
- Acil değirmen önerisi

Geri