• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Müzisyen kahveseverler buraya!

O zaman kurduğum setup ile başlıyorum. Studio one 4 (daw) + focusrite 2i2 ses kartı + CAD m179 mikrofon + M audio v49 midi klavye + Martin akustik gitar.
Amatör aranjör ve müzisyenim. Bunu yanı sıra şarkılar yazıyoruz eşim ile beraber.
Şuan için 2-3 şarkılık bir albüm projesi fikri ekseninde dönüp dolaşmaktayım.
Umarım gün yüzüne çıkarabilirsek, paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Bende de SX Vintage Ashwood Stratocaster Elektro Gitar + Stagg 10V Amfi var . 2 senedir amatör olarak çalıyorum .

O zaman kurduğum setup ile başlıyorum. Studio one 4 (daw) + focusrite 2i2 ses kartı + CAD m179 mikrofon + M audio v49 midi klavye + Martin akustik gitar.
Amatör aranjör ve müzisyenim. Bunu yanı sıra şarkılar yazıyoruz eşim ile beraber.
Şuan için 2-3 şarkılık bir albüm projesi fikri ekseninde dönüp dolaşmaktayım.
Umarım gün yüzüne çıkarabilirsek, paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Kayıtları dinleyebileceğimiz bir platform var mı?

Bu arada arkadaşlarla uzaktan yaptığımız ev kayıtlarını paylaştığımız bir kanalımız var:

bu kadar nitelik arayışında olan insanın nicelikler ile dolu bir müzik altyapısı vardır mutlaka.
amatörlüğün bir tık ötesinde ilgileniyorum müzik ile. cordoba gk studio klasik gitar , walden akustik gitar , yamaha piyano ana enstürümanlar.
kayıt işine hiç girmedim, kendimi bu alanda izole etmeye çalışıyorum, ne zaman bir hobi edinsem forum okumaktan canım çıkıyor :)
Özellikle ev studiosu konusunda gelecek paylaşımları ilgi ile takip ederim.

Ben de amatör pena yapıyorum ilgilenenler yazabilir 😄https://instagram.com/brspena?igshid=10idadjttvj4f
Hoppala, güzel denk geldi 😂 Hocam öncelikle elinize sağlık, harika görünüyorlar. Bana seneler önce Timber Tones’ dan hediye bir Boynuz Pena gelmişti. Evet, o diş gıcırtısı vari tınıları çok hoş, ama maalesef benim için hiç ergonomik değil. Petrucci Signature Jazz III kullanıyorum, belki de küçük penaya alıştığımdan. Sizden de ufak bir yorum alabilirsem bir düşünmek isterim aslında :)

Hoppala, güzel denk geldi 😂 Hocam öncelikle elinize sağlık, harika görünüyorlar. Bana seneler önce Timber Tones’ dan hediye bir Boynuz Pena gelmişti. Evet, o diş gıcırtısı vari tınıları çok hoş, ama maalesef benim için hiç ergonomik değil. Petrucci Signature Jazz III kullanıyorum, belki de küçük penaya alıştığımdan. Sizden de ufak bir yorum alabilirsem bir düşünmek isterim aslında :)
Küçük pena seviyorsanız bu modelleri önerebilirim, standart daddario penası yanında anlaşılabilir sanırım boyutları.
Paduk, gül ağacı, maun, ceviz, morgül ağacı, meşe gibi ahşaplar var elimde halihazırda

Ekli dosyalar

• IMG_20201117_103320.jpg
    IMG_20201117_103320.jpg
    174.1 KB · Görüntüleme: 13
Dostlar spotify üzerinden enstrümantal bir single yayınladım. Bir ikinci de yolda (30 Kasım).
Beni spotify üzerinden takip ederseniz ve şarkımı beğenirseniz pek sevinirim. Belki playlistler'inize de eklemeyi düşünebilirsiniz :)

Şarkı burada:

İlerleyen zamanlarda çeşitli işbirlikleri de yapabiliriz diğer müzisyen arkadaşlarla. Özellikle miks konusunda desteğe çok açığım, baya amatör ekipmanlar kullanıyorum ve çok bilgim yok.

Amatör olarak bas gitar çaldım. 4 senedir sahneye çıkmıyorum, Ampeg amfimi ve birkaç pedalımı sattım ama kuzular evde yatıyor :)

Fender Precision Bass (1979)
Fender Marcus Miller Jazz Bass

Varsa bateri almaya niyetli
elektronik baterimi satıyorum.
Medeli dd518dx var satıyorum. 🤘🏻🤘🏻😀😀

Son düzenleme:
Geri