- Dolu değirmeni ters tutparlak asidite adlı bir indie rock grubu kursak??
Kayıtları dinleyebileceğimiz bir platform var mı?O zaman kurduğum setup ile başlıyorum. Studio one 4 (daw) + focusrite 2i2 ses kartı + CAD m179 mikrofon + M audio v49 midi klavye + Martin akustik gitar.
Amatör aranjör ve müzisyenim. Bunu yanı sıra şarkılar yazıyoruz eşim ile beraber.
Şuan için 2-3 şarkılık bir albüm projesi fikri ekseninde dönüp dolaşmaktayım.
Umarım gün yüzüne çıkarabilirsek, paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Bende de SX Vintage Ashwood Stratocaster Elektro Gitar + Stagg 10V Amfi var . 2 senedir amatör olarak çalıyorum .
Hoppala, güzel denk geldi Hocam öncelikle elinize sağlık, harika görünüyorlar. Bana seneler önce Timber Tones’ dan hediye bir Boynuz Pena gelmişti. Evet, o diş gıcırtısı vari tınıları çok hoş, ama maalesef benim için hiç ergonomik değil. Petrucci Signature Jazz III kullanıyorum, belki de küçük penaya alıştığımdan. Sizden de ufak bir yorum alabilirsem bir düşünmek isterim aslındaBen de amatör pena yapıyorum ilgilenenler yazabilir https://instagram.com/brspena?igshid=10idadjttvj4f
- Dolu değirmeni ters tut
- Son feci channeling
- Hissedilmeyen tadım notları
- Saat yönünde pourover
- Asidik asya çekirdekleri
- Acil değirmen önerisi
Küçük pena seviyorsanız bu modelleri önerebilirim, standart daddario penası yanında anlaşılabilir sanırım boyutları.Hoppala, güzel denk geldi Hocam öncelikle elinize sağlık, harika görünüyorlar. Bana seneler önce Timber Tones’ dan hediye bir Boynuz Pena gelmişti. Evet, o diş gıcırtısı vari tınıları çok hoş, ama maalesef benim için hiç ergonomik değil. Petrucci Signature Jazz III kullanıyorum, belki de küçük penaya alıştığımdan. Sizden de ufak bir yorum alabilirsem bir düşünmek isterim aslında
o_0 kulüpte sağlam potansiyel varSetupımı Fulltone OCD ile özetler, selam eder kenara çekilirim