• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Muttley & Jack's

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pofpof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ödeme kısmında sadece paypal seçeneği görüyorum. farklı bir seçenek yok. sadece paypal var. ilginç.
Evren Bey, PayPal gördüğünüz sayfada adres bilgilerinizi girip ilerledikten sonra kredi kartı ile ödeme ekranına devam edebiliyorsunuz. Gönderilmesini istediğiniz ülke Türkiye değil mi? Eğer hedef ülke ile ödeme yöntemi eşleşiyorsa son ödeme ekranımız şu şekilde oluyor:
9F429112-EA63-4C27-84D4-2E9E1938D9D5.png

Son düzenleme:
Kulübe özel indirim için bu firmaya da mesaj atmıştım, yüzde %20 indirim istemiştim.

Şöyle bir cevap verdiler:

Hi Mustafa

Thanks for reaching out! I'm aware of your club and have chatted with some of your members before. I'm really happy that you enjoy and recommend Muttley & Jack's.i
It's difficult with a discount code of 20% - we really don't have the margins to sustain that level of discounting. However, since you are a club, I would be happy to offer you our wholesale prices if you are able to combine and make a bulk order on the following terms:

Total order - at least 5kg
No less that 1 kg of any one coffee (can be 4 x 250g or 1 x 1kg, for example)

Shipping will be at cost price to one address and you arrange further distribution within Turkey yourselves.

Payment is by bank transfer from one account (either directly through bank or using TransferWise.com).

Current wholesale list is available here: https://cdn.shopify.com/s/files/1/1...mber_2020_Muttley_Jack_s_EUR.pdf?v=1599582394

How does that sound?

Best wishes from Stockholm!

Jack

Kulübe özel indirim için bu firmaya da mesaj atmıştım, yüzde %20 indirim istemiştim.

Şöyle bir cevap verdiler:

Hi Mustafa

Thanks for reaching out! I'm aware of your club and have chatted with some of your members before. I'm really happy that you enjoy and recommend Muttley & Jack's.i
It's difficult with a discount code of 20% - we really don't have the margins to sustain that level of discounting. However, since you are a club, I would be happy to offer you our wholesale prices if you are able to combine and make a bulk order on the following terms:

Total order - at least 5kg
No less that 1 kg of any one coffee (can be 4 x 250g or 1 x 1kg, for example)

Shipping will be at cost price to one address and you arrange further distribution within Turkey yourselves.

Payment is by bank transfer from one account (either directly through bank or using TransferWise.com).

Current wholesale list is available here: https://cdn.shopify.com/s/files/1/1...mber_2020_Muttley_Jack_s_EUR.pdf?v=1599582394

How does that sound?

Best wishes from Stockholm!

Jack

Tek adrese kargo...

Fiyatlar çılgın yalnız keşke olsa ama zor sanırım. 😓

El Salvador Carlos Pola Anaerobic (Cherry, Strawberry, White Grape)
Ethiopia Koke Washed (Cherry, Strawberry, White Grape)
Bu bir tek bana mı tuhaf geldi???

Aboneliğe devam eden var mıdır? Varsa memnun musunuz? Aylık 3 paket üyelikte sitede yüzde 30 indirim sağlıyor anladığım kadarıyla. Oldukça uygun duruyor bu haliyle. Takipli kargoyla gönderiyorlarsa denemeyi düşünüyorum.

Sizde de aynı durum oldu mu bilmiyorum ama böyle farklı kavurucu denemek istiyorum, sonra kargo aşamasına gelince uğraşılmaz bununla diyerek gene Kawa'ya dönüyorum. The Barn'dan sipariş verdiğim paketi gümrükte bıçaklamışlardı en son :)

Sizde de aynı durum oldu mu bilmiyorum ama böyle farklı kavurucu denemek istiyorum, sonra kargo aşamasına gelince uğraşılmaz bununla diyerek gene Kawa'ya dönüyorum. The Barn'dan sipariş verdiğim paketi gümrükte bıçaklamışlardı en son :)
Bugün sabah 5-6 kavurucunun sitesini gezdim sonra içimden Kawa’ya yeni kahveler eklenir ben alana kadar onları alırım dedim :)

Aboneliğe devam eden var mıdır? Varsa memnun musunuz? Aylık 3 paket üyelikte sitede yüzde 30 indirim sağlıyor anladığım kadarıyla. Oldukça uygun duruyor bu haliyle. Takipli kargoyla gönderiyorlarsa denemeyi düşünüyorum.
3 aylık aboneligimi yeni sonlandırdım.İlk ay 3 tane Kenya(aynı kahve) yolladılar,ikinci ay gine bir tane aynı Kenyadan yollamışlar,üçüncü ay da kargoyu takipsiz yollamışlar çok sinir oldum.Haber de vermediler.Kargo olayı, ortalama 10-14 gün arasında elimde oldu.Kahvelere de gelecek olursak kötü diyemem,ama fark yarattı mı diye sorarsanız da,kesinlikle hayır.Kawanın 9 euroluk kahvesi, aldıgım 9 paketten de güzeldi.

Eskiden abonelik vardı az kahvesini içmedik. Sahibide çok tatlı bir insandır her konuda yardımcı olur.

Geri