Yaklaşık 3 haftadır aldığım 4 farklı kahveyi deniyorum ve paketlerin dibini görünce deneyimlerimi paylaşmak istedim. Sipariş verdiklerim hala satılıyor mu bilmiyorum fakat belki firmayı incelemek isteyenlere yardımcı olur
Colombia Palestina
İnce öğütüm ve blooming sonrası tek döküş ile harika bir kahveydi. Kaymak gibi yumuşak bir içime meyvemsi karamel eşlik ediyordu ve çok çok beğendim gerçekten, kolombiya önyargılarımı yerle bir etti

Tadım notalarında çok büyük bir beklentim olmamasına rağmen favorim

(İlk haftadan tükendi

)
Colombia San Agustin
Bu kahveye de ince öğütümü daha çok yakıştırdım. Çiçeksi ve sütlü zarif bir kahve, palestina gibi asla yormuyor ve sorunsuz bir şekilde o güzel deneyimi hep sundu. 2 numara seçildi
Colombia Tarqui
Bu kahve ilk demlemelerde acı bir tat verince 1-2 hafta bekletmeye karar verdim. Sonraki süreçte birkaç defa portakal baskın şekilde ahududu ile o kadar güzel kahveler içtim ki... Fakat çoğunlukla aromasız kahveler çıktı ortaya

Parametreleri aynı tutmaya çalışsam da bir türlü o güzel lezzeti üst üste tutturamadım. O güzel tadı hep yakalayabilsem birinci olabilirdi fakat zirveyi gördükten sonra aynı yere ulaşamamak canımı sıktı
Ethiopia Nensebo
Önceden kahvefabrikasının nensebosunu denemiş ve çok beğenmiştim o yüzden heyecan ile sepete eklediğim, beklentimin en yüksek olduğu kahve buydu. Birçok deneme yapmama rağmen greyfurt ekşiliğini atamayınca 1-2 daha bekletmeye karar verdim fakat tekrar denemelerde yine greyfurtu bastıramadım, arkada hafif çiçeksi yoğun bir greyfurt suyu içiyormuşçasına bir his veriyor ve beni kesinlikle cezbeden bir kahve olmadı. v60 dışındaki methodlar ile belki daha güzel sonuçlar alınabilir ama ben güzel bir sonuç alamadım o yüzden sınıfta kaldı.
Morgon hakkındaki genel görüşüm ise müşteri memnuniyeti ve paketleme çok güzel. Kahveleri çok aromatik olmasa bile kesinlikle çok keyifli içime sahipler, ileride yurtdışı alımı yapmayı düşünürsem (türkiyedeki fiyatlar böyle artmaya devam ederse çok uzun sürmeyecek) aklımda olacak bir yer