• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

En kötü ürün değişimi yaparlar diye düşünüyorum. Mağdur ettikleri birini pek duymadım. Belki bir kaç şeyi kontrol etmenizi isterler.Bana da inceleme amaçlı ürün geldiğinde telefonda konuşup kontrol etmiştik.
Ben de öyle düşünüyorum (y)

@kahveiso 'nun yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorum. Molent G50 geçen hafta elime ulaştı. Fotoğraf yükleyecektim ama birebir @kahveiso 'nun yüklediği fotoğraflarla aynı. O çamurdan kurtulmak için 45 klike kadar çıktım, sonuç değişmedi. Hario slim mini plus ve aynı kahveler ile böyle bir sorun yaşamıyordum. Demlemenin sonuna hatta ortalarına doğru tıkanıyor.

@kahveiso 'nun yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorum. Molent G50 geçen hafta elime ulaştı. Fotoğraf yükleyecektim ama birebir @kahveiso 'nun yüklediği fotoğraflarla aynı. O çamurdan kurtulmak için 45 klike kadar çıktım, sonuç değişmedi. Hario slim mini plus ve aynı kahveler ile böyle bir sorun yaşamıyordum. Demlemenin sonuna hatta ortalarına doğru tıkanıyor.
Ben de geçen hafta almıştım. İlhan beye yazdım cevap bekliyorum siz de yazın..

Sevgili @Cihanyuce bugün Instagramdan paylaştığı post referans alarak baktığımda, onun 35 click öğütümleri sizin 36'ya göre baya farklı gibi duruyor.

Evet epey bir fark var. İlhan beyle konuştuk değirmeni geri istedi inceleyeceklermiş. Teşekkür ediyorum İlhan beye ilgi ve alakası için sağolsun.

Benimde g50 değirmen yeni geldi kol kısmındaki topuz yuvarlak olmuş, birde kolu kısmındaki kapak flexi gibi bir madde olmuş iyimi kötümü bilemedim ?

Bu arada Moka pot için hangi aralıkta öğütüyorsunuz arkadaşlar bir türlü tutturamadım suyu belli komşu 5/2 si altta haznede kalıyor sanırım çok ince öğüttüm (yanlış saymadıysam 17 klikti)

Benimde g50 değirmen yeni geldi kol kısmındaki topuz yuvarlak olmuş, birde kolu kısmındaki kapak flexi gibi bir madde olmuş iyimi kötümü bilemedim ?

Bu arada Moka pot için hangi aralıkta öğütüyorsunuz arkadaşlar bir türlü tutturamadım suyu belli komşu 5/2 si altta haznede kalıyor sanırım çok ince öğüttüm (yanlış saymadıysam 17 klikti)
Ben 25 klikte haz almıştım moka pottan. Su olayı yine çözülmedi ama. Onu zaten hiç çözemedim artık normal karşılıyorum. 😌

Ben 25 klikte haz almıştım moka pottan. Su olayı yine çözülmedi ama. Onu zaten hiç çözemedim artık normal karşılıyorum. 😌

Selam @nakber

Mokapot ile ilgili yaşadığın su sorunu nedir?Bir başlığı vardı ama bulamadıysan sorunun çözümü ile ilgili elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.

20 klik kullanıyorum ben

Selam @nakber

Mokapot ile ilgili yaşadığın su sorunu nedir?Bir başlığı vardı ama bulamadıysan sorunun çözümü ile ilgili elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.
Altında bir miktar su kalma durumundan bahsettim hocam. Sıcaklığa da dikkat ettim, aleti güzelce sıkmayı da denedim falan ama yine de işe yaramayınca saldım ben de, ondan sonra çok araştırma da yapmadım. Varsa öneriniz seve seve denerim.

Merhaba. Yeni bir Molent g50 kullanıcısıyım. Hala tam istediğim gibi bir fincan elde edemedim. V60 demliyorum. Farklı çekirdekler deniyorum ama öğütümde aşırı tutarsızlık var. Demleme sonrasında filtrede çamurlaşmayı yok etmek için 40 klikle öğütüm yapmaya başladım bu sefer çamurlaşma yanında filtrede french press ayarında iri taneler de oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ben de mi bir problem var?

Molent G50 öğütücümde olan sorunu İlhan bey sağolsun kısa sürede çözdü. İlgisi, yardımı ve nezaketi için çok teşekkür ediyorum. İlhan bey gibi üreticilerin çoğalmasını temenni ediyorum.

Molent G50 öğütücümde olan sorunu İlhan bey sağolsun kısa sürede çözdü. İlgisi, yardımı ve nezaketi için çok teşekkür ediyorum. İlhan bey gibi üreticilerin çoğalmasını temenni ediyorum.
Şimdi kaç klikte demleme yapıyorsunuz? Ben v60ları 15 gram için 42-46 klik kullanıyorum o da 2.30-3 dakika civarına geliyor eğer yanda kalan kısma su dökersem filtre tıkanıyor acaba benimkinde de mi sorun var kutulu hario filtre kullanıyorum, spin yaptığımda demlemeler 4 dakikayı bulduğu oluyor genellikle :(

Geri