• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

Molent G50 için yeni fiyat 999₺ olarak belirlenmiş. Açıkçası ben de tüm indirimleri kaçırarak 800₺'ye almıştım biraz kötü hissediyordum. Fakat bence bu fiyatlara kesinlikle değecek bir ürün. Tek sorunum tariflere uyum süreci oluyor. Comandante ile olan denklik tablosunu @Molent paylaşırsa çok güzel olur aslında.

https://arabicacoffee.com.tr/urun/molent-g50-el-degirmeni-kahve-ogutucu/578168

herkese merhaba. Molentin sitesinde stok güncellemesi oluyor anlaşılan fiyatlarda yükselme var kutulu ürün indirimli hali 1.186 tl base model ise 999 tl olmuş. ama stokları girmemişler henüz güncelleniyor diyor. Bunun aksine attığım sitede an itibariyle 109 stok gözüküyor arabicacoffeeyle bi anlaşma yapmışlar sanırım. Dikkatimi çeken bu sitede kutulu ürün indirimli hali 850 ye satılıyor. kutunun üstünde arabica coffee yazıyor tek fark o gibi ve tek renk seçeneği var sanırım. base modeli de göremedim. Molent kendi sitesinde bile black friday indiriminde kutulu ürünü 900 küsüre sattılar diye hatılıyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Yani şu an bu sitede satılan fiyat kendi sitelerindeki eski fiyattan bile ucuz. Acaba bu seride bi problem mi var diye içimden soruyorum. Hele ki şu an molentin kendi sitesindeki güncellenmiş kutulu ürünle arabicacoffee sitesinde ki fiyat farkı 335 tl gibi bi fark var. Bu durumu molent sitesi üzerinden mail attım. Dönüş yaparlarsa editlerim.

Bu sitede yazan molent g50 öğütüm aralıkları da yanlış yazılmış. Bir gariplik var gibi.

Base model'in önceki fiyatı 799 TL iken yeni fiyatı %25 artış ile 999 TL olmuş. Yanlış mı düşünüyorum emin değilim ama, fiyatlar sanki biraz fazla mı yüksek bana mı öyle geliyor? Evet, yeni yıl, yükselen vergiler, a,b,c kalemlerine zam, zam'a zam derken fiyatlar doğal olarak yukarı yönde etkilenecektir ama bu kadar yükselmesi aklımı/mantığımı kötü etkiledi açıkçası.Yanlışım varsa düzeltmenizi rica ediyorum

Base model'in önceki fiyatı 799 TL iken yeni fiyatı %25 artış ile 999 TL olmuş. Yanlış mı düşünüyorum emin değilim ama, fiyatlar sanki biraz fazla mı yüksek bana mı öyle geliyor? Evet, yeni yıl, yükselen vergiler, a,b,c kalemlerine zam, zam'a zam derken fiyatlar doğal olarak yukarı yönde etkilenecektir ama bu kadar yükselmesi aklımı/mantığımı kötü etkiledi açıkçası.Yanlışım varsa düzeltmenizi rica ediyorum
ben de öyle düşünüyorum. üstelik eski versiyonu nerdeyse aynı fiyata arabicacoffee sitesinden satmak bilemiyorum ne kadar etik. 15 gün öncesine kadar yeni versiyonu aynı fiyata alıyorken. ne kadar doğru bi strateji olmuş bilemiyorum. almayı düşünüyordum ama biraz daha bekleyeceğim. Arabica coffeedeki fiyat ilk başta cezbediyordu fakat baho adlı kullanıcı mesaj atınca durumu farkettim g50 nin ilk serisiymiş.

Sektör kar marjlarının çok yüksek olduğu bir yapıda olunca, bir plastik parçaya ( mesela hario dripperler) 100 TL gibi ücretler ödenince mesela, birileri de bu ortamdan nemalanmak isteyecek doğal olarak, biraz ismi cismi duyulunca yapıştıracak.

Arabicadaki eski versiyon değil sanki eski versiyonda değirmenin üstü açık fotoda kapalı bendekiyle aynı gözüküyor, ayrıca kutu içerikte yok zaten + yedek cam var. Ben kutulu 950 ye almıştım, yeni versiyon yazdığı gibi yedek camlıysa fiyatı kaçırmayın bence

Arabicadaki eski versiyon değil sanki eski versiyonda değirmenin üstü açık fotoda kapalı bendekiyle aynı gözüküyor, ayrıca kutu içerikte yok zaten + yedek cam var. Ben kutulu 950 ye almıştım, yeni versiyon yazdığı gibi yedek camlıysa fiyatı kaçırmayın bence
yazıldığı gibidir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi kendi sitesinden 15 gün öncesine kadar 950 olan aynı ürün başka bir sitede 850 olmasını anlamayamadım üstelik kendi sitelerinde fiyatı 1.186 ya çekmişken. Mail attım bakalım ne cevap verecekler. Fiyat farkının illa ki bi sebebi vardır diye düşünüyorum. Hiç şüphesiz bazı soru işaretleri çıktı ortaya.

Hocam arabicada kutu yok 950 liralık ürün değil, 800 850ye satılan base model+camı var

Anlaşılan oradaki eski model. Ahşap topuz kısmına bakılınca anlaşılıyor. Kutu fotoğrafta var. Eğer yoksa tüketiciyi yanıltıcı bir görsel olur.

Ekli dosyalar

• images (8).jpeg
    images (8).jpeg
    7.9 KB · Görüntüleme: 24
  • product_0299b5f957f7b4ed520fbc32489009c7.jpg
    product_0299b5f957f7b4ed520fbc32489009c7.jpg
    73.2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla ticaret ile uğraşan kişiler sene içinde mümkün olduğunca fiyatları sabit tutmak için sene başında kâr marjını ve sene sonundaki muhtemel dövizi hesaba katarak fiyat belirliyorlar. Parçalar yurt dışından geldiği için de fiyatın artması normal. Ha bu kadar fazla artması normal mi bilemem ama bilgilerim dahilindeki yorumum bu (ticaret hakkında çok bildiğimden değil, bir yerden duymuştum).

Merhabalar,

Şu an stoklarımızda G50 bulunmamakta. Arabica Coffee House'un bir kaç ay önce yüksek miktarda aldığı G50 değirmenlerdir şu an söz ettiğiniz değirmenler. Fiyatları güncellememeleri kendi politikalarıyla alakalı bir konu. Ve hepsi tarafımızca tüm müşterilerimize yaptığımız gibi güncellenmiştir. Aynı zamanda ürünün garantisi de bizlere aittir.

Sevgi ve saygılarımla

Ayar kısmı polipropilen plastik ve ahşap sap rulmansız eski model olduğu için daha hesaplı olabilir. Kahvetrip kanalı bu versiyonu ve yeni versiyonu incelemişti

Eski versiyon
Yeni versiyon
Kahvetripteki eski modelin aksine bu kapaklı modelden ama yine de eski model. Ayar mekanizmasının materyali ve rulmanlı kol 200TL fazla verip molentten almak için yeterli bir sebep mi acaba, kullanımda ne kadar kolaylık sağlıyor bunlar?

Kahvetripteki eski modelin aksine bu kapaklı modelden ama yine de eski model. Ayar mekanizmasının materyali ve rulmanlı kol 200TL fazla verip molentten almak için yeterli bir sebep mi acaba, kullanımda ne kadar kolaylık sağlıyor bunlar?
Molent üstte cevap olarak ürünlerin hepsinin güncellenmiş olduğunu bi kaç ay önce yüksek miktarda aldığı değirmenler diye belirtmiş. Aynı değirmenler diyor ama ürün açıklamalarında farklılıklar mevcut.

Molent üstte cevap olarak ürünlerin hepsinin güncellenmiş olduğunu bi kaç ay önce yüksek miktarda aldığı değirmenler diye belirtmiş. Aynı değirmenler diyor ama ürün açıklamalarında farklılıklar mevcut.

Ürün ilk piyasaya çıktığında click aralıkları uygunsuzdu. Sonradan düzeltildi Molent'in sitesinde. Bu sitede eski metin kalmış açıklama olarak.

Ürün aynı ürün.

Arabica Coffe House firmasına attığım maile istinaden firma sahibi bütün değirmenlerin Molent tarafından güncellendiğini söyledi.

Geri