• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

IMG_20220113_224109_655.jpgHadi bakalim Vatana millete hayirli olsun Dış burr sorununu ben de yasamis bulunmaktayim Bir aylik kullanimdan sonra gerceklesti bu durum Molent firmasi sorunumu cozecek tabi ki ondan yana icim rahat ama asiri keyfim kacti suan Daha yeni Kafein kultur kahvelerim yeni gelmisti ve simdi haftasonu da araya girdigi icin kac gun kahvesiz kalicam kim bilir Kahve sever icin sinir bozucu bir durum :) Umarim urun gidip geldikten sonra bir daha yasamam ayni sorunu

Öncelikle geçmiş olsun.Bu benim gördüğüm ikinci vaka ve üzücü!
Eğer tekil hata ise sorun büyük değil, molent hızlı bir şekilde çözer diye düşünüyorum. Ama eğer hata seri bir hata ise sorun diğer molent kullanıcılarını da etkileyebilir.

Bence, Firma uygun yapıştırıcıyı bildirsin
veya siz tespit edin.

Dışarıya çıkan parçayı, yapıştırıcı sürerek içeri bastırın. Kuruması beklenir. İşlem tamam. Kargoyla uğraşmayın

Öncelikle geçmiş olsun.Bu benim gördüğüm ikinci vaka ve üzücü!
Eğer tekil hata ise sorun büyük değil, molent hızlı bir şekilde çözer diye düşünüyorum. Ama eğer hata seri bir hata ise sorun diğer molent kullanıcılarını da etkileyebilir.
Hocam cok tesekkur ederim
Yeni alan forum uyesi arkadaslardan iki kisi daha ayni sorunu yasadi benim bildigim ve sanirim seri bir hata bu durum
Gercekten keyif kacirici

Bence, Firma uygun yapıştırıcıyı bildirsin
veya siz tespit edin.

Dışarıya çıkan parçayı, yapıştırıcı sürerek içeri bastırın. Kuruması beklenir. İşlem tamam. Kargoyla uğraşmayın
Hocam acikcasi urune az para vermedik ve daha bir aylik bir urun. Sizin oneriniz de cok mantikli ama sorunu bizzat kendilerinin cozmesi gerekli. 1000 TL verdigim urunu bir ay sonra sorunuyla kendim ugrasmam benim acimdan kabul edilebilir degil
Oneriniz icin tesekkur ederim gene de

Son düzenleme:
Firma ile simdi gorustum Gercekten cok ilgililer Yarin tekrardan gorusup sorunu cozucez bakalim Kafein kultur kahvelerim de biraz daha kose de bekleyecekler artik Yapacak birsey yok :)

merhaba arkadaşlar. ben de kasım ayındaki indirimden yararlanıp siparişimi vermiştim. ürün 21 aralık tarihinde elime ulaştı. tabii bir anda ürün iyidir veyahut kötüdür gibi bir izlenime kapılmamak için 3 farklı kahvede denedim.

öncelikle ayar mekanizmasında geçtiğimiz hafta bir sorun yaşayıp e-posta yolladım, firma telefonla aynı gün içinde dönüş sağladı ve problemi çözdü. burada da söylenildiği gibi çok ilgililer, satış sonrası destekte yardımcılar.

ilk defa çelik bıçaklı bir değirmen kullanıyorum. bundan önce aralık 2019'da alıp molent g50 gelene kadar seramik dişli bir değirmen kullandım. tabii bu sürede kahveyi temin ettiğim yer de çok iyi bir yer değildi ama önceki değirmenle ilgili de hiçbir sorun yaşamadım.

ürün gayet güzel. 9,5 yıldır french press aşığı, tutkunuyum. bir numaralı demleyicim olduğu için özellikle ondaki sonuçlardan çok memnun kaldım. aklımda şu vardı; acaba kalın öğütür mü? çünkü kalın öğütümde kahveyi asla sevmeyen, v60'tan bir tık kalın öğütümü seven birisi olarak seve seve kullanıyorum ürünü.

v60'ta ise 45 klikte kahve çok hızlı süzülüyor, sanki filtre yokmuş gibi. ama 36-37 klik bana en uygunu açıkçası. şu ana kadar denediğim 3 kahvede de diğer klik ayarlarını da denememe rağmen en iyisi buydu benim için.

burada da denediğim 2 farklı kahvenin öğütüm fotoğraflarını paylaşıyorum. eğer ürün nasıl diye düşünen arkadaşlar varsa belki onlara da yardımcı olur.

15.12.2021 tarihi yazanın paketini 9 gün sonra, 30.12.2021 tarih yazan paketi ise bu pazartesi, yani 10 gün sonra açtım.

1. ve 3. fotoğraftakileri 45 klikte, 2. ve 4. fotoğraftakileri ise 54 klikte öğüttüm.

eğer ürünü almayı düşünenler varsa gönül rahatlığıyla alabilirler. memnun kalırsınız.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    179.6 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    329.6 KB · Görüntüleme: 59
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    174.5 KB · Görüntüleme: 57
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    327.7 KB · Görüntüleme: 58
Eylül 2020 den beri severek kullanıyorum, özellikle müşteri ilişkileri çok çok iyi. Böyle yapıcı yaklaşan bir firma ile çözülemeyecek sorun yoktur diye düşünüyorum.

Yaklaşık 10 gün önce çevirme kolunun yerinden çıkması ve genel bir kontrol edilmesi maksadıyla kendileri ile iletişime geçtim, paylaştıkları Yurtiçi kargo kodu ile gönderdim. Yaklaşık 5 gün sonra ücretsiz bir şekilde değiştirdikleri güncel çevirme kolu ile değirmenim geri gönderildi. Kontrol edilmesini rica ettiğim hususlar hakkında telefonla bilgi verildi. Çok memnun olduğum bir süreç oldu benim için.

Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum ve bu şekilde devam ettikçe çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Umarım böyle firmalar daha da artar.

Ekli dosyayı görüntüle 17691
Değirmen elime ulaştı ancak kahve öğütmeye çalıştığımda dış burr tamamen dönüyor. Bir sökeyim dedim. Dış burr oturmuyor tamamen dışarıda
Bu sorun üzerine direk kendileriyle iletişime geçtim. Çok ilgilendiler sağ olsunlar. 3-4 gün içinde yeni değirmenim elime ulaştı. Böyle ilgili firmaların mevcut olması insanı sevindiriyor açıkçası.

Arkadaşlar siz gerçekten ürünlerin test edilmeden, belli bir kullanımdan geçmeden satışa çıktığınımı düşünüyorsunuz?

Bugün hangi ürün sorunsuzki. Açın bakın şikayet var sitesinde aklınıza gelen en kaliteli firmada bile bir sürü şikayet var. Yaklaşık 3-4 sene araba alıcam forum sitelerini araştırıyorum mercedesle ilgili bir forumda adam sıfır E250 almış illallah ermiş bir daha tövbe diyor.

Şunu demek istiyorum sadece, biraz daha sağduyulu düşünürsek yapıcı yorum yaparsak daha iyi olmaz mı?

Bende yaklaşık 1,5 yıldır bu değirmeni kullanıyorum ve kullananları görüyorum, şu anda yaşanan sıkıntılar bir seride olmuş gibi.

Firmayla hiçbir bağım yoktur, amacım tartışma yaratmak değil kesinlikle.

Siz beni tanıyor musunuz böyle bir davranışta bulunacağım çıkarımını nasıl edindiniz merak ettim. Ayrıca firma iyi niyetli diye sağduyuluyum evet bende bunu söylüyorum zaten. Haksızlık yapanlar için neden böyle düşünelim ki!

Burada firmaya söylemediyseniz kime söylediniz peki?
Firma iyi diye şuan sağduyulusunuz ama bir sorun yaşadınız firma dedi ki garanti dışı, o zaman ilk yazan siz olursunuz. Firmaya laf söyleyen yoktur zaten sahibiyle iletişimde olanlar da var yakinen taniyan da, hic tanimayanda ama her ürünün belli bir garanti süresi var bu garanti süresinden sonra firmalar bu kadar sağduyulu olmayabiliyor. Firma garanti süreci apple gibi sorun var değiştir, arıza var değiştir ama ben comandante veya 1zpresso gibi değirmenlerde bu kadar ard arda sorun okumadim ne yazik ki, aynı fiyat bandında değil ama sonuçta insanları molente çeken ürün kalitesinden çok, firmanın yaklaşımı oluyor.

Doğrudur @portakalhalil umarım mükemmel ürüne en kısa sürede ulaşır molent firması.

Her değirmen gönderilmeden önce topuzu veya sorun çıkacak başka yeri varsa nazikçe zorlanmalı. Sorun görülmeyenler müşteriye gönderilmeli.
" Zaten pek sorun çıkmıyor, soran olursa değiştiririz" kafası yanlış. Kahve keyif işidir. 3 gün değirmen beklenir mi?

@portakalhalil ve diger arkadaslara katiliyorum Ben de ayni sorunu yasadim ve yenisini gonderdiler Bende ki urunude kargolayip gonderdim Firma sahibi cok iyi niyetli insan , ilgililer Ama ayni sorunu tekrar yasarsam sinirlenirim acikcasi Basit rakamlar vermiyoruz bu ekipmanlara Tuketici olarakta bu sorunlari yasamak zorunda degiliz
Suan memnunum ve yapiskan sorununu cozduklerini Artik yasanmayacagini belirtti firma yetkilisi
Bakalim umarim molent sahipleri olarak artik bu sorunu yasamayiz 🙏

Merhaba; değirmenimi temizlemek isterken böyle minik bir top ve yay fırladı şu an boş dönüyor değirmenim, fikri olan var mı? Belki basit bir şeydir
IMG_27012022_231558_(1080_x_1080_piksel).jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Firmayla görüşün, yenisini yolluyorlar direk.
Halledemezsem ararım tabi ama şu an bu problemin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı? O minicik top ve yay meğer ne önemliymiş koca değirmeni çalışmaz yaptı. Elimle ittim ama topu yaya sokamadım.

Halletmekle uğraşmayın, daha önce burada da birçok kişinin başına aynısı geldi. Geri takmayı başarsanız bile büyük ihtimalle kısa zamanda tekrar yerinden çıkacaktır. @portakalhalil in dediği gibi firmaya ulaşın, yenisini yolluyorlar.

Halledemezsem ararım tabi ama şu an bu problemin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı? O minicik top ve yay meğer ne önemliymiş koca değirmeni çalışmaz yaptı. Elimle ittim ama topu yaya sokamadım.
Evet sorun yaşayan kişiler oldu aynı konuda, değirmenin ayar mekanizması nam-ı diğer klik sistemi. Çalışmaya etkisi nedir bilmiyorum bundan başka olarak. Çalışmaz yapacak kadar önemli bir mekanizma değil benim bildiğim, sadece klik ayarını yapıyorsunuz.

Geri