1-2 sayfa öncesinden okumaya başlarsanız kullanıcıların memnun olduğu konuya cevap verdiğimi anlayabilirdiniz. @Darkness29
Benim eleştirilerimin sebebi sorunların çözülmesi. Hala linç olduğunu düşünüyorsanız özelden yazabilirsiniz burayı meşgul etmeye gerek yok.
- Saydığınız değişkenleri bizim bilmemiz mümkün değil fakat diğer markalarda %25-30 bandında bir zam oldu mu?
- 2020 ortalarına kadar her üründe dolardan dolayı zam olmuştur ve bu süreçte molentin indirimli olarak satılması aslında hoş bir hareketti. Fakat Türkiye'de değirmene 700₺ bile vermeyi gereksiz gören birçok insan var. 1000₺ bandında iken kitle oluşması zor değil mi?
- Timemore Slim ile rekabet edebilir mi?
- Yurtdışından taleplerde azalma olmaz mı?
- Forumdaki en çok reçete paylaşan insanların kaçı g50 kullanıyor?
- Rakipleri 55-58 hrc burr kullanıyor G50'de kaç olduğunu öğrenemedim?
- Zam sonrasında statik sorunu çözüldü mü?
- Ekstra ürüne ne özellik geldi? @viacon
Keşke 1000 tl altı olduğu zamanki vergilerden ve dolardan da bahsetseydiniz @Darkness29 . Dün dünyaya gelmişiz gibi konuşmanız kırıcı. Enteresan argümanlar dediğiniz gayet gerçek konular. Saydığınız birçok değişken bütün markaları etkiliyor o yüzden bilemeyiz dedim. Enflasyondan haberim var merak etmeyin @viacon . Tartışma amacı zaten yaygınlaşabilmek için uyguna satmak. Ürüne sahip olduğunuz için yeni satın alacak müşterinin gözünden bakamadığınızı düşünmeye başlıyorum. Umarım küçümseyici laflar etmeden konuşabilmeyi bir gün öğrenirsiniz. İyi günler.
Sayın hocam bu düzeltilmesi gereken diğer el değirmenlerinde olmayıp g50 de olan statik sorununu biraz daha açabilirmisiniz. Ayrıca burr ölçüsünü öğrenebilmek için firmayla bir iletişiminiz oldu mu? Son olarak beklediğiniz ekstra özellik nedir?1-2 sayfa öncesinden okumaya başlarsanız kullanıcıların memnun olduğu konuya cevap verdiğimi anlayabilirdiniz. @Darkness29
Benim eleştirilerimin sebebi sorunların çözülmesi. Hala linç olduğunu düşünüyorsanız özelden yazabilirsiniz burayı meşgul etmeye gerek yok.
- Saydığınız değişkenleri bizim bilmemiz mümkün değil fakat diğer markalarda %25-30 bandında bir zam oldu mu?
- 2020 ortalarına kadar her üründe dolardan dolayı zam olmuştur ve bu süreçte molentin indirimli olarak satılması aslında hoş bir hareketti. Fakat Türkiye'de değirmene 700₺ bile vermeyi gereksiz gören birçok insan var. 1000₺ bandında iken kitle oluşması zor değil mi?
- Timemore Slim ile rekabet edebilir mi?
- Yurtdışından taleplerde azalma olmaz mı?
- Forumdaki en çok reçete paylaşan insanların kaçı g50 kullanıyor?
- Rakipleri 55-58 hrc burr kullanıyor G50'de kaç olduğunu öğrenemedim?
- Zam sonrasında statik sorunu çözüldü mü?
- Ekstra ürüne ne özellik geldi? @viacon
Ben bu ekstra özellik beklenti konusunu firmanın başka bir başlık altında kendisinin açması ve değerlendirmesini beklerim...Sayın hocam bu düzeltilmesi gereken diğer el değirmenlerinde olmayıp g50 de olan statik sorununu biraz daha açabilirmisiniz. Ayrıca burr ölçüsünü öğrenebilmek için firmayla bir iletişiminiz oldu mu? Son olarak beklediğiniz ekstra özellik nedir?
Kendimce bir temizlik ve sıfır noktası tayini videosu çektim. 36 klik yapayım dedim ama galiba arada bir yerde çift atlama yapmışım, 37 de olabilir.
Keyifli seyirler.
Bu videoda ekipman köşemin bir bölümü de gözükmüş.
Dediğiniz doğru hocam. Kilitten kurtulup düştüğü ilk klik 1 olur. Sonra iki-üç diye kaptırıp gidiyorum ben.Yarın ilk temizliği yapmayı planlarken gelmiş olması süper
Kolun kendi ağırlığını taşımadığı ilk yer sıfır mı bir mi oluyor? Ben bir diye biliyorum ama forumda bir yerlerde sıfır diye okudum sanki
Emeğinize sağlık.
Geçen hafta konuştuğumda 15 ocak demişlerdiürün stoklara ne zaman gelecek acaba ocak ortası diyorlardı ama bilen var mı