• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milet Coffee Açıldı (Ankara)

Anladığım kadarıyla sadece pour over kahve odaklı bir işletme. Dünya bu konsepte yabancı olsa da pour-overın anavatanı Japonya'da çoğu kafeler bu şekilde, kafeye girdiğinizde sizi devasa espresso makineleri değil pour over yapan baristalar karşılıyor. Ülkemizde de böyle bir mekanın olması çok sevindirdi. Hayırlı bereketli kazançlar dilerim.
Şu video çok hoşuma gitmişti bir Japon dayının cafesi:

Anladığım kadarıyla sadece pour over kahve odaklı bir işletme. Dünya bu konsepte yabancı olsa da pour-overın anavatanı Japonya'da çoğu kafeler bu şekilde, kafeye girdiğinizde sizi devasa espresso makineleri değil pour over yapan baristalar karşılıyor. Ülkemizde de böyle bir mekanın olması çok sevindirdi. Hayırlı bereketli kazançlar dilerim.
Şu video çok hoşuma gitmişti bir Japon dayının cafesi:

Doğrudur sadece pour over odaklı bir işletme. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kahve içmeye beklerim.

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Umarım çok güzel satışlarınız olur ve sizinle birlikte birçok filtre kahve sever farklı ekipmanları ve farklı çekirdekleri deneme fırsatı olur. Ankara'ya geldiğimde mutlaka uğramak isterim. Umarım sizin girişiminiz gibi girişimler farklı şehirlerde de artar. Hayırlı işleriniz olsun, iyi günler. Kahveleriniz ve müşteriniz bol olsun :).

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Umarım çok güzel satışlarınız olur ve sizinle birlikte birçok filtre kahve sever farklı ekipmanları ve farklı çekirdekleri deneme fırsatı olur. Ankara'ya geldiğimde mutlaka uğramak isterim. Umarım sizin girişiminiz gibi girişimler farklı şehirlerde de artar. Hayırlı işleriniz olsun, iyi günler. Kahveleriniz ve müşteriniz bol olsun :).
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hocam :)

Bugün uğrayıp deneyimleme fırsatım oldu

Biz 3 kahvelik tadım menüsü tercih ettik

Petra,spada ve coffee department ın tüm seçkileri mevcut.Satın almak isterseniz websiteleri ile aynı fiyatta.Bugün kendi sitesinden almak isteseniz ödeyeceğiniz kargo derdi de yok

Sunumlar sade ve şık

Ortam ufak ama huzurlu.En önemlisi de temiz

Arkadaşımızın kahve bilgisi,sohbeti,güleryüzüne diyecek yok

Ankarada olan ve yolu düşen her nitelikli kahveseverin uğraması ve desteklemesi gereken bir yer

Tekrar her şey için teşekkür ediyoruz

Kesinlikle yaratıcı ve başka bir fikir. Uzun uzadıya her detay da yazılmış.Yarın eşimle birlikte uğrayacağız.Ayrıca fiyatlarında epey uygun oldugunu düşünüyorum.Hayırlı uğurlu olsun. 🤘🤘

Bugün uğrayıp deneyimleme fırsatım oldu

Biz 3 kahvelik tadım menüsü tercih ettik

Petra,spada ve coffee department ın tüm seçkileri mevcut.Satın almak isterseniz websiteleri ile aynı fiyatta.Bugün kendi sitesinden almak isteseniz ödeyeceğiniz kargo derdi de yok

Sunumlar sade ve şık

Ortam ufak ama huzurlu.En önemlisi de temiz

Arkadaşımızın kahve bilgisi,sohbeti,güleryüzüne diyecek yok

Ankarada olan ve yolu düşen her nitelikli kahveseverin uğraması ve desteklemesi gereken bir yer

Tekrar her şey için teşekkür ediyoruz
Ben teşekkür ederim her zaman beklerim.

Geri