• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazır su kullanan evinde su yapamayan veya ters osmoz kuramamış sevgili kullanıcılar. Milestone da hazır su en çok ne çalışıyor. Light ve yüksek ısı çok döküş tavsiye edildiğini biliyorum ama genel çalışan orea v4 origami vs reçeteniz ve su öneriniz varsa çok sevinirim

Hazır su kullanan evinde su yapamayan veya ters osmoz kuramamış sevgili kullanıcılar. Milestone da hazır su en çok ne çalışıyor. Light ve yüksek ısı çok döküş tavsiye edildiğini biliyorum ama genel çalışan orea v4 origami vs reçeteniz ve su öneriniz varsa çok sevinirim
Ben altın reçeteyi kullanıyorum. 15g kahve, 50-100-50-50 döküş yapıyorum. Su olarakta buzdağı kullanıyordum ve memnunum. Ama çok çözünmemesi gereken kahvelerde işe yaramıyor bilginiz olsun.

Herkese Merhaba,
Kasım ayındaki toplu alımdan itibaren seçkimiz tamamen yenilendi. Kahve Kulübü’nde indirim yapmamızı isteyen ve denemek isteyenler oluyor. Bu nedenle, Kahve Kulübü üyelerimize küçük de olsa bir sürpriz yapmak istedik ve 23 Nisan’a kadar geçerli %20 indirim kodu tanımladık.Kod:egemenlik

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,
Kasım ayındaki toplu alımdan itibaren seçkimiz tamamen yenilendi. Kahve Kulübü’nde indirim yapmamızı isteyen ve denemek isteyenler oluyor. Bu nedenle, Kahve Kulübü üyelerimize küçük de olsa bir sürpriz yapmak istedik ve 23 Nisan’a kadar geçerli %20 indirim kodu tanımladık.Kod:egemenlik
Stok olmasına rağmen indirim görünce dayanamıyorum :D #3188 sipariş no ile indirimi kullandım. Teşekkürler indirim için merakla bekliyorum!

Evde odadan çok kahve oldu ama ben de dayanamadım indirim görünce seçki de güzel olunca yapıştırdım.

Su : distile sudan minerallerle kendi yaptığım su 93 derece ( Düşük ppm sularla çalışıyor hazır su kullanacaksınız abant olabilir 30 tds in altında olursa iyi olur )
hario v60 plastik
Koke Honey / Kurume
15 gram kahve / 255 gram
Zp6 s : 5.5 click

0:00 - 0:30 45 ml su
0:30 -1:00 45 ml su basit haliyle iki defa bloom yapıyoruz
1:00 - 2:20 geri kalan 165 ml suyu döküyoruz

Ağız sulandıran parlak bir narenciye asiditesi, şeftali tatlılığıyla beraber ananas eşlik ediyor kahvede. Bitişte papatya çiceksiliği aldım.

1776623391854.png 10 litrelik distile su için ( Brian Quan'ın discordunda Mustafa'dan alıntı asidite sevenler için biraz fazla asiditeyi parlatan bir reçete )

Su : distile sudan minerallerle kendi yaptığım su 93 derece ( Düşük ppm sularla çalışıyor hazır su kullanacaksınız abant olabilir 30 tds in altında olursa iyi olur )
hario v60 plastik
Koke Honey / Kurume
15 gram kahve / 255 gram

Ağız sulandıran parlak bir narenciye asiditesi, şeftali tatlılığıyla beraber ananas eşlik ediyor kahvede. Bitişte papatya çiceksiliği aldım.

Ekli dosyayı görüntüle 42951 10 litrelik distile su için ( Brian Quan'ın discordunda Mustafa'dan alıntı asidite sevenler için biraz fazla asiditeyi parlatan bir reçete )
Hocam merhaba, içilebilir distile suyu nereden temin ediyorsunuz?

hario v60 plastik
Koke Honey / Kurume
15 gram kahve / 255 gram

Ekli dosyayı görüntüle 42951 10 litrelik distile su için ( Brian Quan'ın discordunda Mustafa'dan alıntı asidite sevenler için biraz fazla asiditeyi parlatan bir reçete )
Suyu ben de sorayım. Kahve sepetteydi yorum üstüne alırım bu Etiyopya’yı.

Üç farklı yol var.
1-) Ya Reverse Osmosisden çok düşük ppmli su alacaksınız 5-7 ppm gibi
2-) Reçine filtresi kullanarak direkt 0 ppm alacaksınız
3-) Ya da steril olan distile suları kullanabilirsiniz ( genellikle eczanede satılıyorlar ama pahalılar )
Son seçenek en pahalısı pek sürdürülebilir değil

Üç farklı yol var.
1-) Ya Reverse Osmosisden çok düşük ppmli su alacaksınız 5-7 ppm gibi
2-) Reçine filtresi kullanarak direkt 0 ppm alacaksınız
3-) Ya da steril olan distile suları kullanabilirsiniz ( genellikle eczanede satılıyorlar ama pahalılar )
Son seçenek en pahalısı pek sürdürülebilir değil
Distile su gıdada kullanılmaz laboratuvar uygulamalarında veya akü ütü gibi cihazlarda kullanılır.

Abant sular genelde 110 120 ppm şuan eve aldıklarım.En yumuşak bu aralar gördüğüm Hayat su 40 50 ppm arası. Buzdağı 70 80 ppm arası.

Hocam Migrosta satılanların ppmi en azından bursa-yalova civarlarında düşük. Kaynağı farklı olabilir mi? Abant Geyiktepeydi benim denediğim
Olabilir şuan hangi abant su olduğunu hatırlamıyorum.

3243 sayılı siparişle alım yaptım. Şimdiden elinize sağlık. Muhtemelen indirim vesilesi ile bir alım daha yapacağım. Teşekkür ederim.
WhatsApp Image 2026-04-22 at 10.08.17.jpegWhatsApp Image 2026-04-22 at 10.08.17 (1).jpeg

Kenya Kuria V60 için reçete paylaşmak isteyen var mıdır? İddialı bir kahve, en iyi sonucu almak istiyor insan...

Kenya Kuria V60 için reçete paylaşmak isteyen var mıdır? İddialı bir kahve, en iyi sonucu almak istiyor insan...
Merhaba emre bey orea 94 derece 19 click 13/215 50/50/50/65 ml.V60 24-26 click 95-96 derece 50/100/50/50ml 4 parçalı döküş öneriyorum. Sormak istediğiniz sorular olursa özelden ulaşabilirsiniz.

Merhaba emre bey orea 94 derece 19 click 13/215 50/50/50/65 ml.V60 24-26 click 95-96 derece 50/100/50/50ml 4 parçalı döküş öneriyorum. Sormak istediğiniz sorular olursa özelden ulaşabilirsiniz.
Zafer bey selamlar, sizin çekirdekleriniz için forumda genelde şişe su tercihi olarak Assu öneriliyor ve güzel sonuçlar da alınıyor. Sizin şişe su tavsiyelerinizi de (özellikle Kenya Kuria ve Kolombiya El Guayabo için) öğrenmek isterim.

Ekli dosyalar

• IMG_0060.jpeg
    IMG_0060.jpeg
    215.3 KB · Görüntüleme: 20
Geri