Muhtemelen aldığın için öyle demek istemedim başta ama evet.Aslında hiç alelade bir burr gibi durmuyor daha kötü saçma sapan, dip bıçakların derin kesikleri olmadığı için sanki öğütemeyecek gibi duran bir burr gibi duruyor![]()
Muhtemelen aldığın için öyle demek istemedim başta ama evet.Aslında hiç alelade bir burr gibi durmuyor daha kötü saçma sapan, dip bıçakların derin kesikleri olmadığı için sanki öğütemeyecek gibi duran bir burr gibi duruyor![]()
reklam okuryazarlığımın düşüklüğünü farkettim sayenizdeKendisine has normalden daha tutarlı öğütüm yapan bıçağı,
Adı R3 olup R2 den daha ucuz fiyatı
Tur başına 60 klik ve klik başı 16 mikron mesafesi (Kingrinder K6 gibi)
Dıştan ayar ve sanırım sıfırlaması var, full metal
Manyetik Öğütüm haznesine entegre elek özelliği 400-500-600-800-1000 mikronluk 5 seçenek
ve daha fazlası bu değirmende alanı bilmiyorum ama almayan bin pişman![]()
hocam mağazada 6 dolarlık kupon varken sizin kod 3 dolarlık indirim sağlıyor maalesef"10AHMET10" indirim kodu tüm ürünlerde olduğu gibi bu üründe de çalışıyor![]()
Pour over için ben de mi girsem topa diyorum ama @emrekocakurt un mesajına belki dönüş yaparlarGirdim bakalım kumaraMHW ürünlerinin kalitesinden genelde memnun kaldım umarım değirmen bizi üzmez. Bu arada çıkış tarihi de 15i olmuş
99$ üzeri siparişlerde geçerli 6$ indirim kuponu görünüyor bende, ürün 88.98$ olduğu için üst sırada benim kod çıkıyor. Sepete göre en avantajlı kuponu tercih edebilirsinizhocam mağazada 6 dolarlık kupon varken sizin kod 3 dolarlık indirim sağlıyor maalesef
"Hi.
I was expecting some information about your new hand grinder R3's burr. We have a Turkiye based coffee forum and people have a lot of curiosity for your product, especially for R3 right now. But there is a little doubt about the burr. It looks like a standart heptagonal one and people don't know what to expect. What distinguishes it from the others?"
Takarlar mı bilmiyorum ama şöyle bir mesaj attım kendilerine. Ayın 15'inde çıkacak, 9 gün var. İknâ etsinler bizi.![]()
Hayır. Ürünlerini satmak çok umurlarında değil demek ki.Bir dönüş alabildiniz mi?
Selam, sizin sorunuzu ilettim. Gelen yanıt şöyle;Hayır. Ürünlerini satmak çok umurlarında değil demek ki.![]()
@TayfunTmr daha iyi reklam yapıyorduSelam, sizin sorunuzu ilettim. Gelen yanıt şöyle;
“We are thrilled to introduce you to the remarkable burr of our latest innovation, the Blade R3 Grinder. Our all-new burr features a unique combination of a 45° seven-star core and a 70° angular core, meticulously distributed to ensure sharpness akin to a blade.
The 45° seven-star core efficiently pulverizes beans prior to grinding, resulting in a faster and more effective process. Simultaneously, the 70° angular core guarantees enhanced uniformity and robust cutting power.
Crafted from high hardness CNC420 material with an HRC55-60 level, this burr boasts sharpness and agility, providing a professional-grade bean grinding experience.
You might be curious as to why the 48mm blade disc of our R3 measures only 39.7mm. To enhance aesthetics and comfort, we have slimmed down the outer ring, creating a lighter and more compact design for easier handling.
In reality, the grinding effectiveness of a hand grinder relies on the effective grinding inner diameter. While we mention 48mm, we're referring to the outer diameter of the grinding core. In fact, the effective grinding inner diameter of the R3 is 31.8mm, surpassing the commonly used 48mm blade disc inner diameter on the market, which typically measures 30mm. This ensures superior and more uniform grinding results. The R3 beautifully balances quality with aesthetics.”
Rica ederim sizler benden daha hakimsiniz bu konuya, ben elçilik yaptım@ahmeterginkarahan İlginiz ve çabanız için teşekkür ederim.
Ama sadece paylaştıkları görseldeki bilgiyi uzatarak söylemişler gibi göründü bana.Ek olarak vallahi çok güzel olacak, harika olacak, çok güzel öğütecek demişler.
www.instagram.com
Güle güle kullanın, karşılaştırmaları vs bekliyoruzBen teslim aldım ilk görüntüler
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Uçaklı sifter kullanmayı özlemişsinizdir Tayfun BeySökmesi çok kolay, üstten tek bir somunu çıkarınca dökülüyor , merak edilen bıçak resimlerini de yükledim
Edit: Takarken yeni olmasından biraz zorlandım, alıştıkça daha kolay olur sorun edilecek birşey değil.
Uçaklı sifter kullanmayı özlemişsinizdir Tayfun Bey![]()