• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Hi.

I was expecting some information about your new hand grinder R3's burr. We have a Turkiye based coffee forum and people have a lot of curiosity for your product, especially for R3 right now. But there is a little doubt about the burr. It looks like a standart heptagonal one and people don't know what to expect. What distinguishes it from the others?"

Takarlar mı bilmiyorum ama şöyle bir mesaj attım kendilerine. Ayın 15'inde çıkacak, 9 gün var. İknâ etsinler bizi. :D

Kendisine has normalden daha tutarlı öğütüm yapan bıçağı,

Adı R3 olup R2 den daha ucuz fiyatı 😅

Tur başına 60 klik ve klik başı 16 mikron mesafesi (Kingrinder K6 gibi)

Dıştan ayar ve sanırım sıfırlaması var, full metal

Manyetik Öğütüm haznesine entegre elek özelliği 400-500-600-800-1000 mikronluk 5 seçenek

ve daha fazlası bu değirmende alanı bilmiyorum ama almayan bin pişman 🤣
reklam okuryazarlığımın düşüklüğünü farkettim sayenizde :)

Son düzenleme:
Girdim bakalım kumara :D MHW ürünlerinin kalitesinden genelde memnun kaldım umarım değirmen bizi üzmez. Bu arada çıkış tarihi de 15i olmuş

hocam mağazada 6 dolarlık kupon varken sizin kod 3 dolarlık indirim sağlıyor maalesef
99$ üzeri siparişlerde geçerli 6$ indirim kuponu görünüyor bende, ürün 88.98$ olduğu için üst sırada benim kod çıkıyor. Sepete göre en avantajlı kuponu tercih edebilirsiniz :) 🙌

"Hi.

I was expecting some information about your new hand grinder R3's burr. We have a Turkiye based coffee forum and people have a lot of curiosity for your product, especially for R3 right now. But there is a little doubt about the burr. It looks like a standart heptagonal one and people don't know what to expect. What distinguishes it from the others?"

Takarlar mı bilmiyorum ama şöyle bir mesaj attım kendilerine. Ayın 15'inde çıkacak, 9 gün var. İknâ etsinler bizi. :D

Bir dönüş alabildiniz mi?

Hayır. Ürünlerini satmak çok umurlarında değil demek ki. :D
Selam, sizin sorunuzu ilettim. Gelen yanıt şöyle;

“We are thrilled to introduce you to the remarkable burr of our latest innovation, the Blade R3 Grinder. Our all-new burr features a unique combination of a 45° seven-star core and a 70° angular core, meticulously distributed to ensure sharpness akin to a blade.

The 45° seven-star core efficiently pulverizes beans prior to grinding, resulting in a faster and more effective process. Simultaneously, the 70° angular core guarantees enhanced uniformity and robust cutting power.

Crafted from high hardness CNC420 material with an HRC55-60 level, this burr boasts sharpness and agility, providing a professional-grade bean grinding experience.

You might be curious as to why the 48mm blade disc of our R3 measures only 39.7mm. To enhance aesthetics and comfort, we have slimmed down the outer ring, creating a lighter and more compact design for easier handling.

In reality, the grinding effectiveness of a hand grinder relies on the effective grinding inner diameter. While we mention 48mm, we're referring to the outer diameter of the grinding core. In fact, the effective grinding inner diameter of the R3 is 31.8mm, surpassing the commonly used 48mm blade disc inner diameter on the market, which typically measures 30mm. This ensures superior and more uniform grinding results. The R3 beautifully balances quality with aesthetics.”

Selam, sizin sorunuzu ilettim. Gelen yanıt şöyle;

“We are thrilled to introduce you to the remarkable burr of our latest innovation, the Blade R3 Grinder. Our all-new burr features a unique combination of a 45° seven-star core and a 70° angular core, meticulously distributed to ensure sharpness akin to a blade.

The 45° seven-star core efficiently pulverizes beans prior to grinding, resulting in a faster and more effective process. Simultaneously, the 70° angular core guarantees enhanced uniformity and robust cutting power.

Crafted from high hardness CNC420 material with an HRC55-60 level, this burr boasts sharpness and agility, providing a professional-grade bean grinding experience.

You might be curious as to why the 48mm blade disc of our R3 measures only 39.7mm. To enhance aesthetics and comfort, we have slimmed down the outer ring, creating a lighter and more compact design for easier handling.

In reality, the grinding effectiveness of a hand grinder relies on the effective grinding inner diameter. While we mention 48mm, we're referring to the outer diameter of the grinding core. In fact, the effective grinding inner diameter of the R3 is 31.8mm, surpassing the commonly used 48mm blade disc inner diameter on the market, which typically measures 30mm. This ensures superior and more uniform grinding results. The R3 beautifully balances quality with aesthetics.”
@TayfunTmr daha iyi reklam yapıyordu :)

Bir değirmeni teknik olarak yorumlayabilecek durumda değilim ama CNC420 dedikleri materyal Chestnut c3 değirmeninde kullanılan ile aynı. Bir süredir C3 kullanıyorum ve aşınma vs olmadı henüz. Bunda da olmaz herhalde.

Bi an önce gelse de Kingrinder K6 la bi kapıştırsam 🤓

@ahmeterginkarahan İlginiz ve çabanız için teşekkür ederim.

Ama sadece paylaştıkları görseldeki bilgiyi uzatarak söylemişler gibi göründü bana. 😀 Ek olarak vallahi çok güzel olacak, harika olacak, çok güzel öğütecek demişler.
Rica ederim sizler benden daha hakimsiniz bu konuya, ben elçilik yaptım :) (y)

Ben teslim aldım ilk görüntüler 😅

Sökmesi çok kolay, üstten tek bir somunu çıkarınca dökülüyor , merak edilen bıçak resimlerini de yükledim 😅

Edit: Takarken yeni olmasından biraz zorlandım, alıştıkça daha kolay olur sorun edilecek birşey değil.

Ekli dosyalar

• 17103215926303502964768032628175.jpg
    17103215926303502964768032628175.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 137
  • 17103216237841160317419007784292.jpg
    17103216237841160317419007784292.jpg
    118.9 KB · Görüntüleme: 136
  • 17103216504936269754423972295116.jpg
    17103216504936269754423972295116.jpg
    83.4 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
Geri