• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Hiç denemediğim için overdose

+1 Williams’a dedik ama kim çıkarsa tam destek 😁

Null'un olmaması çok kötü oldu. Bütün planlarımı ona göre yapmıştım. en sevilenlerden Worka, Wolichu wachu, Mam, daha bunları denememişken yeni kahveleri geldi, toplu alımda alırım diyodum :D

Neyse bu ayı es geçip yine Null alacağım gibi :)

Selamlar,

Bende william's cılardan oldum 😂

Null olsaydı büyük ihtimal kendi adıma overdose,null ve william's kapışırdı beynimde ama overdose mu william's mı çok kararsız kaldım.

Kim çıkarsa çıksın celsius gibi iyi organize olsun ve çekirdeklerinin arkasında dursun

Önce At Origin dedim ama sonra tercih eden az olur diye Kahve Fabrikası'na yöneldim. Hayırlısı bakalım 😊

Yeni gelecek kahveler için kahvefabrikasına verdim bu ay

Selamlar,

Yeni kahvelerin yarattığı heyecan ile Kahve Fabrikasına oy kullanan arkadaşlarımın ve aynı heycan ile ilgili kavurucuya oy vermeyi düşünen arkadaşlarımın Kahve Fabrikası başlığındaki son 3-4 yorumu gözden geçirmesini rica ederim :)

Geri