• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı

Sistemde indirimi göremeyenler e-mail eşleştirmesini henüz yapmadıklarımdır. Toplam 110 kişi var, 70-80 eşleşti, diğerleri yarım saat sonra denerse sanırım sorun çözülecek.

Kahve Kulübü diye yeni bir "Grup" kurdum sistemimizde, uğraştırdı ama güzel de oldu. İlerde de örneğin : "Kahve Kulübü'ne özel X Tamper indirimli" gibi diyebileceğim, sadece siz görüyorsunuz bu indirimi. Bu Forum ve Kulübümüzü de "avantajlı bir platform" hali alır bu vesileyle.

merhaba @SerifBasaran hocam teşekkürler.

Colombia Finca Paraiso ile Colombia Finca El Paraiso arasında ki farklar nelerdir? Elimde çünkü Finca El Paraiso var. Aynı çekirdekmidir yoksa farklı çiftlik mi?

Saygılar

İndirim tanımlanmıştı mail adresime,siparişi verdim.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

3x100 gr ile destek olmaya çalıştık, umarım karantina sonrası süre dolmadan tekrar sipariş edebilirim, Şerif bey ve site yönetimine anlaşma ve indirim için teşekkürler

Sistemde indirimi göremeyenler e-mail eşleştirmesini henüz yapmadıklarımdır. Toplam 110 kişi var, 70-80 eşleşti, diğerleri yarım saat sonra denerse sanırım sorun çözülecek.

Kahve Kulübü diye yeni bir "Grup" kurdum sistemimizde, uğraştırdı ama güzel de oldu. İlerde de örneğin : "Kahve Kulübü'ne özel X Tamper indirimli" gibi diyebileceğim, sadece siz görüyorsunuz bu indirimi. Bu Forum ve Kulübümüzü de "avantajlı bir platform" hali alır bu vesileyle.
Ben bir saat önce bildirdim hem size özelden hem de sisteme, indirimli mi göreceğim yoksa kod mu gireceğim?

3x250 filtre için, Etiyopya Kochere ve Anasora - Combia Paraiso.
2x250 de espresso için sepete atacağım. 2x250 nin siteye eklenmesini bekliyorum.
Ana Sora yanında Colombialardan birini espresso olarak seçmek istiyorum ama kararsızım. tekrar teşekkürler Şerif hocam.

Filtre için seçim yapmakta zorlanıyordum, sizinkileri kullanayım. teşekkürler.

kahvekulubu ailesine ve @SerifBasaran hocamıza çok teşekkür ederim. bende 250gr x 3 filtre ve aynılarının 100gr şeklinde espresso alarak katılım sağladım. umarım delonghi eco310 da güzel espresso çıkarmayı başarabilirim :)

merhaba @SerifBasaran hocam teşekkürler.

Colombia Finca Paraiso ile Colombia Finca El Paraiso arasında ki farklar nelerdir? Elimde çünkü Finca El Paraiso var. Aynı çekirdekmidir yoksa farklı çiftlik mi?

Saygılar

Olabilir evet, çuval üzerinde yazan Lot numarasından belli olur ancak aynı mı, farklı mı diye (her yıl hasat zamanı değişir Lot ayrıca).
Rubens Ghardelli'de de örneğin bu kahvenin (türü aynı Caturra), ama washed olanı var veya vardı. Honey Process de aslında bir washed sistem, tek farkı bıçak arasını biraz açık tutuyorlar, mukelajı parşömen üzerinde yapışık kalıyor ve öyle kurutuyorlar.

Filtre kahveyi öğütülmüş olarak sipariş vereceğim french press te demlemeye uygun olur mu hocam ? @SerifBasaran

öğütme seçeneklerinde "french press" yazıyor olmalı. yazmıyorsa (sadece öğütülmüş yazıyorsa) lütfen not kısmına french press olarak bilgi yazın, dikkate alıyoruz ve daha kalın öğütüyoruz (1100-1200 mikron).

Merak edenler için ayrıca grinder bilgisi : Ditting 1403 kullanıyoruz öğütürken

Ben bir saat önce bildirdim hem size özelden hem de sisteme, indirimli mi göreceğim yoksa kod mu gireceğim?

tekrar bir dener misiniz? dün gece 1 itibariyle üye olan herkesi ekledim. Dün gece 1 ile 4 arası özelden yazan da herkesi ekledim.

şimdi sadece eskiden de üye olan ve gece 4 sonrası yazanlar kaldı (10-12 kişi).

halen indirimi göremeyen varsa lütfen bana serif.basaran@kahvefabrikasi.com adresinden yazsın e-mail adresini, hemen ekleyeyim, kayıtlar güncellendi sayılır

Olabilir evet, çuval üzerinde yazan Lot numarasından belli olur ancak aynı mı, farklı mı diye (her yıl hasat zamanı değişir Lot ayrıca).
Rubens Ghardelli'de de örneğin bu kahvenin (türü aynı Caturra), ama washed olanı var veya vardı. Honey Process de aslında bir washed sistem, tek farkı bıçak arasını biraz açık tutuyorlar, mukelajı parşömen üzerinde yapışık kalıyor ve öyle kurutuyorlar.
cevap için teşekkür ederim. 2x250 ne kadar süre sonra eklenir ? şu durumda elimde 500gr a yakın paraiso var çünkü. 2 adet ethiopyaları almayı planlıyorum.
teşekkürler.

@SerifBasaran hocam, 3x100 'lük pakette aynı kahveler tekrar seçilebiliyor,
espresso için 2 x 3x100 lük bir paket yapıp toplamda 3 Ana sora, 1 Paraiso, 1 Resguardo ve 1 El saldavor yapmak istiyorum.
aynı kahveleri seçmekte bir sıkıntı var mı acaba sizler açısından?

tekrar bir dener misiniz? dün gece 1 itibariyle üye olan herkesi ekledim. Dün gece 1 ile 4 arası özelden yazan da herkesi ekledim.

şimdi sadece eskiden de üye olan ve gece 4 sonrası yazanlar kaldı (10-12 kişi).

halen indirimi göremeyen varsa lütfen bana serif.basaran@kahvefabrikasi.com adresinden yazsın e-mail adresini, hemen ekleyeyim, kayıtlar güncellendi sayılır
3x250 iki set ödemesi yapılmıştır, teşekkürler. 🙏

Geri