• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı

ben tamamyalamadım hala indirim gözükmüyor...

Her şeyi yaptım hala indirim alamıyorum artık sürekli kontrol edemeyeceğim fırtına var surfe çıkmalıyım 🏄‍♂️
İnş.El Salvador tükenmeden tekrar bakabilirim. 😘

Bende de indirimler gözükmüyor,sipariş veremedim. @SerifBasaran hocam

Son düzenleme:
Sabah uyanır uyanmaz 2 adet 5*100 g siparişi verdim. Vakum makinesi gelmiş olsaydı daha fazlasını da alırdım galiba.

Ben de az evvel geçtim siparişi, aylık stoğu tamamladık bakalım:
3*250 iki adet
3*100 bir adet
Teşekkürler @SerifBasaran abi.

1.5 kiloyu biraz aştım bende. Emeği geçen herkese teşekkürler

@SerifBasaran hocam, 3x100 'lük pakette aynı kahveler tekrar seçilebiliyor,
espresso için 2 x 3x100 lük bir paket yapıp toplamda 3 Ana sora, 1 Paraiso, 1 Resguardo ve 1 El saldavor yapmak istiyorum.
aynı kahveleri seçmekte bir sıkıntı var mı acaba sizler açısından?

bu şekilde siparişimi geçtim ben de. cevabı bekleyemedim. umarım sıkıntı çıkarmaz.
bir adet 3x250 gr filtre paketi
iki adet 3x100 gr espresso paketi.
bu ay güzel kahveler içeceğiz. teşekkürler @SerifBasaran hocam.

Arkadaşlar mail adresleriniz iletildi gün içerisinde eklenecek. İndirim tanımlanınca sayfada şu şekilde uyarı çıkıyor:

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2020-05-13 11.45.40.png
    Ekran Resmi 2020-05-13 11.45.40.png
    216.9 KB · Görüntüleme: 121
@SerifBasaran hocam, 3x100 'lük pakette aynı kahveler tekrar seçilebiliyor,
espresso için 2 x 3x100 lük bir paket yapıp toplamda 3 Ana sora, 1 Paraiso, 1 Resguardo ve 1 El saldavor yapmak istiyorum.
aynı kahveleri seçmekte bir sıkıntı var mı acaba sizler açısından?

seçebilirsiniz, hiç sorun değil, bilerek açtık o şekilde

3*100 ve 3*250 siparişlerini verdim ilk defa bu kadar kahve aldım süper kampanya sayesinde teşekkürler @SerifBasaran :)

Son düzenleme:
eee ben şimdi ekledim o linke mail adresimi ama siz gönderdik listeyi diyorsunuz nasıl olacak? @NoDRaC

5×100 ile başlangıç yaptım. Önümüzdeki hafta paketleri açıp en çok beğendiğim 3 adet için 3×250 siparişi vermeyi planlıyorum.

Bu vesile ile Şerif Bey ve nitelikle kahveye uygun fiyatlarla ulaşmamızı sağlayan kahvekulübü ailesine çok teşekkür ederim.

Geri