• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı

Siparişi ulaşanlar kahveleri öve öve bitiremedi :D
Aras bir haftadır getirmedi kargoyu, son işlem günlerdir aynı halbuki karantinadan da çıktık. Arıyorum açmıyorlar da.. Can sıktı artık
Benim Aras'taki Kahve Fabrikası siparişim dahil 3 kargom da hala gelmedi, durumlar aynı maalesef.

20 Mayısta verdiğim sipariş biraz önce ulaştı. Colombia El Paraiso 22 Mayıs diğerleri 27 Mayıs kavrum. Sizce El Paraiso içilir mi ?

Konu dışı ama Salı Akşamı verdiğim bir siparişi Aras kargo bugün öğlen getirdi bana.

Cuma akşamı sipariş vermiştim, ben şu an görüntülediğimde üretim sürecinde diyor sipariş, siparişi memleket adresine geçtiğim için benim için ne zaman gelirse gelsin dert değil gerçi.

Benim de siparişimde kargo numarası dahi elime ulaşmadı ancak sistemde teslim edildi yazıyor.Kargoya mı teslim edildi yoksa yanlış mı teslim edildi anlamış değilim.

Arkadaşlar kargo ile ilgili olan sorunları kahvefabrikası iletişim veya Şerif abinin mail adresine yazarsanız(3. Veya 4. Sayfada olması lazım) daha hızlı çözüm ulaşırsınız. Burada yazmak hızlı çözüm sağlamıyor maalesef.

Arkadaşlar kargo ile ilgili olan sorunları kahvefabrikası iletişim veya Şerif abinin mail adresine yazarsanız(3. Veya 4. Sayfada olması lazım) daha hızlı çözüm ulaşırsınız. Burada yazmak hızlı çözüm sağlamıyor maalesef.
geçen hafta kahve fabrikasına yazdım ama hiç bir şekilde geriş dönüş yapılmadı

Moderatörün son düzenlenenleri:
geçen hafta kahve fabrikasına yazdım ama hiç bir şekilde geriş dönüş yapılmadı

Şerif abinin mail adresine veya kahvefabrikası iletişim numarası ile daha hızlı iletişim kurabilirsiniz. Yada sosyal medya hesaplarından yazabilirsiniz

Kavurma derecesi olarak full city (Filtre/ Espresso) seçmiştim gelen kahve etiketlerinde Espresso Roast yazıyor. Burdan gördüğüm bazı paketlerde Filter Roast yazıyor. İkisi farklı kavurma derecesi mi? Yanlış mı geldi acaba?

Kavurma derecesi olarak full city (Filtre/ Espresso) seçmiştim gelen kahve etiketlerinde Espresso Roast yazıyor. Burdan gördüğüm bazı paketlerde Filter Roast yazıyor. İkisi farklı kavurma derecesi mi? Yanlış mı geldi acaba?
Full City Seçtiyseniz doğru gelmiş. Full City Kavrum hem Filtrede hemde Espressoda Tüketebilirsiniz sadece biraz daha koyu olduğu için tat olarak daha bitterimsi olabilir Filtre yöntemleri ile demlediginizde. Birde City Plus Kavrum vardı daha açık kavrum sadece Filtre tüketime uygun olan.

Siparisler icin sitelerinin iletisim bolumunden yazdim gec olsa da cevap geldi. Instagramdan yazdim 1 saat içerisinde cevap geldi. Önerim Instagramdan yazmanız.

Benim part 2 bebekler az önce elime ulaştı. Daha yeni kavrulmuşlar. Buzluğa gidecekler yakında🙃
IMG_MIX2S_20200529_124839.jpg

Son düzenleme:
Benim 2 kargom vardı, ikisi de yolda gözükmesine rağmen biri dün diğeri de bugün teslim edildi bana. Böyle güzel bir alım düzenlendiği için ilgililere teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20200530_154101.jpg
    IMG_20200530_154101.jpg
    84.1 KB · Görüntüleme: 32
İçinde bulunduğumuz bu salgın günlerinde, kargo firmalarında yaşanan aksaklıklara rağmen Şerif Bey ve ekibi büyük gayretlerle kahvelerimizi bizlere ulaştırdılar. Böyle kaliteli kahveleri uygun fiyatlarla içmemizi sağlayan Şerif Bey'e ve ekibine teşekkür ederim. Ayrıca bu projede emeği geçen forum yönetimi ve sorumlu arkadaşlara da teşekkürler..

Arkadaşlar Merhaba, bu hafta siparişleri güncellemeye, eksik olanları tamamlamaya, yanlış gidenleri düzenlemeye çalıştık. Bir çoğunuz ile de özelden yazıştım ve yarın da hatalı görünen ve bana özelden bildirenlerin 6 siparişine tekrar göz atacağız. Buradan da kargo ile ilgili sorunlar yaşayanları görüyorum şimdi. Bana özelden gitmeyen kahvenizin sipariş numarasını yazarsanız onlara da yarın göz atalım.

Aşağıdaki isimleri (kısaltılmış) tekrar yazmalarına gerek yok onları not aldım, diğerleri lütfen bana özelden ulaşsın :

Za... Ce.......
Se.... Se......
Ka..... Ta......
Al.... Em.... Er.....
Ay.... Nu.... On.....
Kü.... Çe.......

bu 5'li kampanya kahvelerinde Full City Plus sisteme eklememiştik, beklediğinizden daha koyu olur diye, Full City ekledik (Mid Roast da denir, birinci ve ikinci çıtlamanın tam ortası olarak alınır).

Merhaba,
Kahve Kulübü Mayıs Ayı Toplu Alımını Kahve Fabrikası'ndan gerçekleştirdi.
Değerli Hocamız Şerif Başaran'ın @SerifBasaran kavurduğu kahveler Kahve Kulübü üyelerine ulaştı.
Bakalım bana gelen kargodan neler çıktı?.
İyi Seyirler...

Geri