Benim Aras'taki Kahve Fabrikası siparişim dahil 3 kargom da hala gelmedi, durumlar aynı maalesef.Aras bir haftadır getirmedi kargoyu, son işlem günlerdir aynı halbuki karantinadan da çıktık. Arıyorum açmıyorlar da.. Can sıktı artık
3-4 gün daha beklesin bence20 Mayısta verdiğim sipariş biraz önce ulaştı. Colombia El Paraiso 22 Mayıs diğerleri 27 Mayıs kavrum. Sizce El Paraiso içilir mi ?
geçen hafta kahve fabrikasına yazdım ama hiç bir şekilde geriş dönüş yapılmadıArkadaşlar kargo ile ilgili olan sorunları kahvefabrikası iletişim veya Şerif abinin mail adresine yazarsanız(3. Veya 4. Sayfada olması lazım) daha hızlı çözüm ulaşırsınız. Burada yazmak hızlı çözüm sağlamıyor maalesef.
geçen hafta kahve fabrikasına yazdım ama hiç bir şekilde geriş dönüş yapılmadı
Full City Seçtiyseniz doğru gelmiş. Full City Kavrum hem Filtrede hemde Espressoda Tüketebilirsiniz sadece biraz daha koyu olduğu için tat olarak daha bitterimsi olabilir Filtre yöntemleri ile demlediginizde. Birde City Plus Kavrum vardı daha açık kavrum sadece Filtre tüketime uygun olan.Kavurma derecesi olarak full city (Filtre/ Espresso) seçmiştim gelen kahve etiketlerinde Espresso Roast yazıyor. Burdan gördüğüm bazı paketlerde Filter Roast yazıyor. İkisi farklı kavurma derecesi mi? Yanlış mı geldi acaba?
Kavurma derecesi olarak full city (Filtre/ Espresso) seçmiştim gelen kahve etiketlerinde Espresso Roast yazıyor. Burdan gördüğüm bazı paketlerde Filter Roast yazıyor. İkisi farklı kavurma derecesi mi? Yanlış mı geldi acaba?
geçen hafta kahve fabrikasına yazdım ama hiç bir şekilde geriş dönüş yapılmadı