Merhabalar Sayın Mvguzes ,Siteyi hala çözemedim. Site de nitelikli ve kompleks![]()
Merhabalar Batuhan Bey ,Hangisi hangi kutuda geliyor+ olarak tavsiye edeceğiniz f/p çekirdeği varmı elimde yeterince kahve olmasından ötürü verdiğim ücrete değsin istiyorum ve islem görmemiş bir çekirdek olursa çok sevinirim
Merhabalar Arda Bey ,Önceki aylar gibi seçkiyi kısaca tanıttığınız bir mesaj olursa herkesin işi çok kolaylaşır
Merhabalar Volkan Bey ,indirim oranı çok saçma geldi bana, %15 ve %25 indirim yapılacak kahpever aynı anda sepette olursa ne olacak emin olamadığımdam %25 indirimli 2 kahveyi 11670 numaları sipariş ile aldım şimdilik. beğenirsem ay sonuna doğru bir daha alabilirim, stoklarım komple bitti.
Merhabalar Ömer Furkan Bey ,Espresso için önerileri var mıdır
karamel sütlü çikolata tarzında olabilir ya da çok asidik olmayacak şekilde meyvemsi olabilirMerhabalar Ömer Furkan Bey ,
Biz tüm kahvelerimizin espresso özütünü keyifle tüketiyoruz. Fakat teknolojik ve ekipmansal etmenler önerilerimizi şekillendirebiliyor. Keyif aldığınız tadım notalarını iletirseniz ona göre yardımcı olalım.
İyi günler dileriz ,
Meet Lab Coffee
Merhabalar Ömer Furkan Bey ,karamel sütlü çikolata tarzında olabilir ya da çok asidik olmayacak şekilde meyvemsi olabilir
Hocam hafta sonu kavrum hane açık mı? Ziyaret şansımız var mı ? Kahve fuarı için İstanbul'a seyahat etme düşüncem var . Acaba misafir kabul ediyormusunuzMerhabalar Ömer Furkan Bey ,
Panama Chevas , El Perezoso doğru tercih olacaktır diye düşünüyoruz.
Panama tercih edecek olursanız 1:2.2 ratio , eğer pid özellikli bir makineye sahipseniz 92 derece üstüne çıkmamak 110-120 ppm bir suda ideal bir sürece doğru ilerletecektir. Eğer Flow Rate ayarlı bir makineye sahipseniz 0.7 g/sn de başlayıp son 10 saniye 0.5 g/saniyeye düşürmeniz mantıklı olabilir. Eğer bar kontrollü bir makineniz mevcut ise 7 bar sabit kalabilirsiniz fakat unutmayalım bazı makineler barı ölçme kriterleri değişir grupta ölçer ise 7 bar doğrudur fakat örnek olarak pump pressure 9 ise bilinki 8 veya 8.2 civarıdır.
El Perezoso da ise 1:2 ratio 92 derece altında tutmak 90 ppm suda istenilen sonuca yaklaştıracaktır. Üsteki flow rate ve pump ayarlarını deneyimleyebilirsiniz.
Tüm bu parametrelerin dışında Kanallaşma önleme , Değirmen , Bıçak , Değirmen rpm , Sepet derinliği , Sepet Çapı vb gibi birçok konu devreye girebilir. Bunlarda çekirdek üzerinde asidite sandığımız tatlar veya bazik gelebilecek tatları farklılaştırma eğiliminde olabilir. Daha derine inmek isterseniz forumu meşgul etmemek adına özelden iletişime geçebilirsiniz.
İyi Günler Dileriz,
Meet Lab Coffee
Merhabalar Mustafa Bey ,Hocam hafta sonu kavrum hane açık mı? Ziyaret şansımız var mı ? Kahve fuarı için İstanbul'a seyahat etme düşüncem var . Acaba misafir kabul ediyormusunuz
Şimdi den kolay gelsin iyi çalışmalar
( uygulama harika olmuş emeğinize yüreğinize sağlık)
Merhabalar Sayın Micheal,Merhaba,
1kg isteyince ne şeklinde geliyor?
Merhabalar Buğra Bey ,Merhabalar, gel al seçeneğini seçtiğimizde kozyatağı şubenizden mi alıyoruz
Merhabalar Sayın Kahveşeker ,Deneme seçkisi olacak mı? Seçkiniz şampiyonlar ligi gibi.
Meetlab alımında iyzico'dan gelen bir bakiye ya da kampanya yok değil mi#11649 ile alıma katıldım.
İndirimlere ek olarak iyzico hesabımda önceki alışverişlerimden birikmiş olan(tamamı veya çoğunluğu yine kahve alımından kazandığım iadelerden oluşuyordu) 450TL bakiyeyi de kullanarak güzel fiyata aldığımı düşünüyorum.