• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Siteyi hala çözemedim. Site de nitelikli ve kompleks :)
Merhabalar Sayın Mvguzes ,

10 yıldır Nitelikli Kahve ile gece gündüz ilgilenen akademik ve doğal ortamında bir ekibimiz mevcut. Pc de web platformu ziyaret ettiğinizde ki gördüğünüz banner görsel biraz bizi anlatıyor diyebiliriz. Olabildiğince geliştirdiğimiz ve çalıştığımız konuları siteye yüklemeye çalışıyoruz. Bu sebeple daha sade olması açısından mobile uygulamaları bu yıl yayınladık. Çok haksız değilsiniz :)

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

indirim oranı çok saçma geldi bana, %15 ve %25 indirim yapılacak kahpever aynı anda sepette olursa ne olacak emin olamadığımdam %25 indirimli 2 kahveyi 11670 numaları sipariş ile aldım şimdilik. beğenirsem ay sonuna doğru bir daha alabilirim, stoklarım komple bitti.

Hangisi hangi kutuda geliyor+ olarak tavsiye edeceğiniz f/p çekirdeği varmı elimde yeterince kahve olmasından ötürü verdiğim ücrete değsin istiyorum ve islem görmemiş bir çekirdek olursa çok sevinirim
Merhabalar Batuhan Bey ,

23 En İyiler ; Klasik Karton Kutularımızda İçinde Bilgi Kartı ile birlikte
Klasik Seri ; Klasik Karton Kutularımızda İçinde Bilgi Kartı ile birlikte
Specialty + ; Havasız Pet Kutu + Valfli Zipli Poşet
Signature Specialty ; 4x25gr Vakumlu Pack + Metal Kutu
Competition Series Panama ; 4x30gr Doser Tüp + Kutu

Görseldekiler ürünlerin orijinali ile aynıdır.

Fiyat performans kısmına gelecek olursak şuan toplu alım ayında olduğumuz için her kahvenin performansı fiyatının üstünde olduğunu düşünüyoruz. Bu tabiki tüketiciden tüketiciye değişiyor bu Meet Lab olarak bizim yorumumuz.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

Önceki aylar gibi seçkiyi kısaca tanıttığınız bir mesaj olursa herkesin işi çok kolaylaşır
Merhabalar Arda Bey ,

Seçkilerin hikayesi çok uzun bizim bu lotları barındırma serüvenimiz ve geçtiğimiz yollar dahada uzun. Fakat çok kısa bir info geçmek gerekirse ;

23 En İyiler : Bir önceki yorumda açıklamış olmalıyız.
Standart Serimiz : Lot olarak fazlaca seçkimize katabildiğimiz ve ulaşılabilir olmasını önemsediğimiz Mikro Lot ve Nitelikli kahve seçkisinden oluşmakta.
Specialty + : Tamamen Mikro Lot dan oluşan ve prosesi , varyetesi özellikli ve ayrışan serimiz. Tabiki arzı daha az olan kahveler.
Signature Specialty : Burada artık tarlanın yarışma seviyesinde oluşu %90 vakumlu lotlardan oluşan ve üretimi son derece kısıtlı olan kahve seçkisi yer alıyor. Birçok üreticinin deneysel prosesleri sürdürebilirliğe verdiği önem tedarik zinciri aşamalarındaki kahveyi koruma şartları. Toprağa verdiği önem gibi konuların hepsi hassas işlenmiş ve yılda çok az üretebildikleri lotlar.
Competition Series : Açıklama adında saklı yarışma kazanmış veya kazandıracak lotlar dünyada rahatça dereceye girilebilecek seçkimiz. Kendi baristalarımızın yarıştığı seçkiler .

Meet Lab bu lotların hepsini sadece kendisinde bulundurur. Politikamız gereği lotların tamamını almak üzerine ilerleriz. Tercih edeceğiniz herhangi bir lot bizim exclusive olarak seçkimize kattığımız lotlardır.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

indirim oranı çok saçma geldi bana, %15 ve %25 indirim yapılacak kahpever aynı anda sepette olursa ne olacak emin olamadığımdam %25 indirimli 2 kahveyi 11670 numaları sipariş ile aldım şimdilik. beğenirsem ay sonuna doğru bir daha alabilirim, stoklarım komple bitti.
Merhabalar Volkan Bey ,

2 Ayrı indirim bir sepette maalesef birleştiremiyoruz . Sistemimiz buna izin vermemekte bizede çok mantıklı gelmiyor fakat şöyle bir senaryo yazamıyoruz ; kodu : kahvekulubu yazıldığında x ürünlere %25 y ürünlere aynı sepette %15 uygula gibi. Bizim içinde zorlayıcı bir durum.

İyi Günler Dileriz

Meet Lab Coffee

Espresso için önerileri var mıdır
Merhabalar Ömer Furkan Bey ,

Biz tüm kahvelerimizin espresso özütünü keyifle tüketiyoruz. Fakat teknolojik ve ekipmansal etmenler önerilerimizi şekillendirebiliyor. Keyif aldığınız tadım notalarını iletirseniz ona göre yardımcı olalım.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

Biz tüm kahvelerimizin espresso özütünü keyifle tüketiyoruz. Fakat teknolojik ve ekipmansal etmenler önerilerimizi şekillendirebiliyor. Keyif aldığınız tadım notalarını iletirseniz ona göre yardımcı olalım.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee
karamel sütlü çikolata tarzında olabilir ya da çok asidik olmayacak şekilde meyvemsi olabilir

karamel sütlü çikolata tarzında olabilir ya da çok asidik olmayacak şekilde meyvemsi olabilir

Panama Chevas , El Perezoso doğru tercih olacaktır diye düşünüyoruz.

Panama tercih edecek olursanız 1:2.2 ratio , eğer pid özellikli bir makineye sahipseniz 92 derece üstüne çıkmamak 110-120 ppm bir suda ideal bir sürece doğru ilerletecektir. Eğer Flow Rate ayarlı bir makineye sahipseniz 0.7 g/sn de başlayıp son 10 saniye 0.5 g/saniyeye düşürmeniz mantıklı olabilir. Eğer bar kontrollü bir makineniz mevcut ise 7 bar sabit kalabilirsiniz fakat unutmayalım bazı makineler barı ölçme kriterleri değişir grupta ölçer ise 7 bar doğrudur fakat örnek olarak pump pressure 9 ise bilinki 8 veya 8.2 civarıdır.

El Perezoso da ise 1:2 ratio 92 derece altında tutmak 90 ppm suda istenilen sonuca yaklaştıracaktır. Üsteki flow rate ve pump ayarlarını deneyimleyebilirsiniz.

Tüm bu parametrelerin dışında Kanallaşma önleme , Değirmen , Bıçak , Değirmen rpm , Sepet derinliği , Sepet Çapı vb gibi birçok konu devreye girebilir. Bunlarda çekirdek üzerinde asidite sandığımız tatlar veya bazik gelebilecek tatları farklılaştırma eğiliminde olabilir. Daha derine inmek isterseniz forumu meşgul etmemek adına özelden iletişime geçebilirsiniz.

İyi Günler Dileriz,
Meet Lab Coffee

Panama Chevas , El Perezoso doğru tercih olacaktır diye düşünüyoruz.

Panama tercih edecek olursanız 1:2.2 ratio , eğer pid özellikli bir makineye sahipseniz 92 derece üstüne çıkmamak 110-120 ppm bir suda ideal bir sürece doğru ilerletecektir. Eğer Flow Rate ayarlı bir makineye sahipseniz 0.7 g/sn de başlayıp son 10 saniye 0.5 g/saniyeye düşürmeniz mantıklı olabilir. Eğer bar kontrollü bir makineniz mevcut ise 7 bar sabit kalabilirsiniz fakat unutmayalım bazı makineler barı ölçme kriterleri değişir grupta ölçer ise 7 bar doğrudur fakat örnek olarak pump pressure 9 ise bilinki 8 veya 8.2 civarıdır.

El Perezoso da ise 1:2 ratio 92 derece altında tutmak 90 ppm suda istenilen sonuca yaklaştıracaktır. Üsteki flow rate ve pump ayarlarını deneyimleyebilirsiniz.

Tüm bu parametrelerin dışında Kanallaşma önleme , Değirmen , Bıçak , Değirmen rpm , Sepet derinliği , Sepet Çapı vb gibi birçok konu devreye girebilir. Bunlarda çekirdek üzerinde asidite sandığımız tatlar veya bazik gelebilecek tatları farklılaştırma eğiliminde olabilir. Daha derine inmek isterseniz forumu meşgul etmemek adına özelden iletişime geçebilirsiniz.

İyi Günler Dileriz,
Meet Lab Coffee
Hocam hafta sonu kavrum hane açık mı? Ziyaret şansımız var mı ? Kahve fuarı için İstanbul'a seyahat etme düşüncem var . Acaba misafir kabul ediyormusunuz
Şimdi den kolay gelsin iyi çalışmalar
( uygulama harika olmuş emeğinize yüreğinize sağlık)

Son düzenleme:
Hocam hafta sonu kavrum hane açık mı? Ziyaret şansımız var mı ? Kahve fuarı için İstanbul'a seyahat etme düşüncem var . Acaba misafir kabul ediyormusunuz
Şimdi den kolay gelsin iyi çalışmalar
( uygulama harika olmuş emeğinize yüreğinize sağlık)
Merhabalar Mustafa Bey ,

Kavurmahanemiz ile ana merkez şubemiz iç içedir kahve içmek için bekleriz tabiki fakat üretim kısmına dışarıdan alım sadece etkinlik takvimindeki cupping günleri kabul ediyoruz. Birde tabiki SCA eğitimlerimiz zamanı. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

İyi günler dileriz,

Meet Lab Coffee

Merhaba,

1kg isteyince ne şeklinde geliyor?

Merhabalar, gel al seçeneğini seçtiğimizde kozyatağı şubenizden mi alıyoruz

Deneme seçkisi olacak mı? Seçkiniz şampiyonlar ligi gibi.

Merhaba tebrik ederim Meet Lab, geçen seferki toplu alımınızdan memnun kalmıştım bu sefer seçki daha da ilgi çekiyor. İyi yanınız benim için kötü Bi duruma dönüşmeye başladı. Kartımı batırmadan bu ayı atlatabilirim umarım. Alınacak bir sürü kahve ilgi çeksede bazılarını malesef alamayacağım. En azından ilk önce bitebilecek kahveniz varsa ona göre ilk siparişi geçeyim. Stok durumunuz nasıl? 😊

#11649 ile alıma katıldım.

İndirimlere ek olarak iyzico hesabımda önceki alışverişlerimden birikmiş olan(tamamı veya çoğunluğu yine kahve alımından kazandığım iadelerden oluşuyordu) 450TL bakiyeyi de kullanarak güzel fiyata aldığımı düşünüyorum.
Meetlab alımında iyzico'dan gelen bir bakiye ya da kampanya yok değil mi

2 kahve alıp katıldım, merakla bekliyorum
1746170698470.png

Geri