• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhabalar ,

Ürünlerin hızlıca elinize ulaşmasına sevindik :) Referans 1 reçetemizi aşağıda iletiyoruz ;

Dose : 15gr / 1:16

Su : 100-130 ppm ( SU DEĞERİ ELDE ETME AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR)
Sıcaklık : 93-94c
Flitre Kağıdı : Cafec Traditional

60 gr blooming / 50sn
170 a tamamla / 20sn
5 saniye bekle

240 a tamamla
Bitiş : 3:10 - 3:30

Final Touch ;

- Uludağ Premium 33 ppm -
TATLILIK ve DENGE (100 ppm)

4 damla / Magnezyum
4 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
1 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (70 ppm)

3 damla / Sodyum
3 damla / Potasyum
1 damla / Kalsiyum

GÖVDE ve DENGE (95 ppm)

7 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
1 damla / Potasyum

- Nestle Pure Life 75 ppm -

TATLILIK ve DENGE (130 ppm)

2 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
3 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (135 ppm)

5 damla / Sodyum
4 damla / Potasyum
1 damla / Kalsiyum

GÖVDE ve DENGE (145 ppm)

5 damla / Magnezyum
3 damla / Kalsiyum
1 damla / Potasyum
1 damla / Sodyum

- Mila Su 66 ppm -

TATLILIK ve DENGE (156 ppm)

2 damla / Magnezyum
5 damla / Kalsiyum
4 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (151 ppm)

6 damla / Sodyum
6 damla / Potasyum
2 damla / Kalsiyum
1 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (125 ppm)

3 damla / Magnezyum
3 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

- Sırma Su 71 ppm -

TATLILIK ve DENGE (166 ppm)

5 damla / Magnezyum
3 damla / Kalsiyum
4 damla / Potasyum
4 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (146 ppm)

6 damla / Sodyum
3 damla / Potasyum
2 damla / Kalsiyum
2 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (131 ppm)

4 damla / Magnezyum
1 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
4 damla / Sodyum

- Buzdağ Su 80 ppm -

TATLILIK ve DENGE (180 ppm)

8 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
6 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (180 ppm)

7 damla / Sodyum
4 damla / Potasyum
4 damla / Kalsiyum
1 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (150 ppm)

10 damla / Magnezyum
2 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

- Hayat Su 70 ppm -

TATLILIK ve DENGE (155 ppm)

5 damla / Magnezyum
5 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum

TEMİZ ve PARLAK (160 ppm)

6 damla / Sodyum
6 damla / Potasyum
2 damla / Kalsiyum
2 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (170 ppm)

4 damla / Magnezyum
4 damla / Kalsiyum
4 damla / Potasyum
4 damla / Sodyum

- RO Su 6 ppm -

ESPRESSO (96 ppm)

8 damla / Magnezyum
1 damla / Kalsiyum
7 damla / Sodyum
2 damla / Potasyum

FİLTRE KAHVE (76 ppm)

3 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
5 damla / Sodyum
4 damla / Potasyum
Comandante kaç klik acaba red clix olarak da cevabı alabilirim 🙋🏻‍♂️

Doğrudan dükkandan gelip alım yapabilir miyiz?

Comandante kaç klik acaba red clix olarak da cevabı alabilirim 🙋🏻‍♂️
Merhabalar Batuhan Bey ,

C40 olarak düşünürsek 22 click 450 um civarına gelir aşağı yukarı bu uygun olacaktır. Sapma payı her zaman düşünüyoruz kondisyonla ilgili olarak. Sıcaklığı yüksek verdiğimiz için öğütüm biraz kalın gitmekte problem yok. Red de ise 450 um ler 30 clicke denk gelmekte. Bunlar yaklaşık değerler olup sapma payını atlamadan kullanabiliriz.

İyi günler dileriz,

Meet Lab Coffee

Geçtiğimiz iki ayda birçok iyi kavurucudan harika kahveler denemişken, Meetlab resmen şeker gibi geldi. Paket tasarımları, seçki genişliği ve kavrum tutarlılığı bambaşka bir seviyede — emeğinize sağlık. Alıma şimdilik üç kahveyle katıldım ama ay sonu kredi kartı limitlerini biraz daha zorlayacak gibiyim 🙃Volcan Azul San Isidro, Santa Monica Honey Wine Yeast ve Colombia Tablón de Gómez aldım. Gómez 15. günündeydi; 15/240, 40-140-240, 94°C, Comandante Red 42 klik, Buzdağı ile demledim. Bana kalırsa hâlâ biraz gaz salınımına ihtiyacı var. Diğer iki kahveyi ise 12/200, 54 klik, 94°C ile cupping yaptım — ikisi de birbirinden güzeldi. Santa Monica ve Volcan Azul için gaz salınımı konusunda öneriniz varsa çok sevinirim. Ayrıca Santa Monica için bir demleme reçetesi de paylaşabilirseniz harika olur. İyi çalışmalar dilerim🙏🏻

Merhaba Colombia L. Anibal Calderon washed EF2 tekrar stoğa girecek mi? Stok var demiştiniz ama çabuk tükenmiş🥲

Geçtiğimiz iki ayda birçok iyi kavurucudan harika kahveler denemişken, Meetlab resmen şeker gibi geldi. Paket tasarımları, seçki genişliği ve kavrum tutarlılığı bambaşka bir seviyede — emeğinize sağlık. Alıma şimdilik üç kahveyle katıldım ama ay sonu kredi kartı limitlerini biraz daha zorlayacak gibiyim 🙃Volcan Azul San Isidro, Santa Monica Honey Wine Yeast ve Colombia Tablón de Gómez aldım. Gómez 15. günündeydi; 15/240, 40-140-240, 94°C, Comandante Red 42 klik, Buzdağı ile demledim. Bana kalırsa hâlâ biraz gaz salınımına ihtiyacı var. Diğer iki kahveyi ise 12/200, 54 klik, 94°C ile cupping yaptım — ikisi de birbirinden güzeldi. Santa Monica ve Volcan Azul için gaz salınımı konusunda öneriniz varsa çok sevinirim. Ayrıca Santa Monica için bir demleme reçetesi de paylaşabilirseniz harika olur. İyi çalışmalar dilerim🙏🏻
Merhabalar Taha Bey ,

Seçkiyi beğenmenize ve deneyiminizin sizi mutlu etmesine çok sevindik :) Referans reçetemizi aşağıda tarafınıza paylaşıyoruz, Santa Monica ve Volcan Azul bizim bakış açımızda 8 gün sonra içilebilir. 4. gün öğütüp 10 dk beklersekte içilebilir. 3. gün öğütüp 15 dk beklersekte içilebilir bizim bu konudaki araştırmalarımız ve bakış açımız biraz farklı. Kahvelerin degassing sürecini ertesi gün demlemeye başlayarak 1. günden 18. güne kadar test ederek gidiyoruz çok şaşırtıcı sonuçlar almaktayız. Bunu aromaları teste sokup veri haline döktüğümüzde ( çalışma halindeyiz ) resmi kanıtlamış olacağız şuan biraz kişisel kalmakta.

Origami

Red Click 42 Bana içinde uygun olacaktır belki biraz daha kalına gidebiliriz kalına gidersek derecemizi 91 e çıkaralım.
Su : 90 ppm
Sıcaklık : 89c
Flitre Kağıdı : Traditional

40 gr blooming / 50 sn
180 a tamamla / 10 sn
5 saniye bekle
240 a tamamla
Bitiş : 2:40 - 3:10

İyi Günler Dileriz,
Meet Lab Coffee

Merhabalar Taha Bey ,

Seçkiyi beğenmenize ve deneyiminizin sizi mutlu etmesine çok sevindik :) Referans reçetemizi aşağıda tarafınıza paylaşıyoruz, Santa Monica ve Volcan Azul bizim bakış açımızda 8 gün sonra içilebilir. 4. gün öğütüp 10 dk beklersekte içilebilir. 3. gün öğütüp 15 dk beklersekte içilebilir bizim bu konudaki araştırmalarımız ve bakış açımız biraz farklı. Kahvelerin degassing sürecini ertesi gün demlemeye başlayarak 1. günden 18. güne kadar test ederek gidiyoruz çok şaşırtıcı sonuçlar almaktayız. Bunu aromaları teste sokup veri haline döktüğümüzde ( çalışma halindeyiz ) resmi kanıtlamış olacağız şuan biraz kişisel kalmakta.

Origami

Red Click 42 Bana içinde uygun olacaktır belki biraz daha kalına gidebiliriz kalına gidersek derecemizi 91 e çıkaralım.
Su : 90 ppm
Sıcaklık : 89c
Flitre Kağıdı : Traditional

40 gr blooming / 50 sn
180 a tamamla / 10 sn
5 saniye bekle
240 a tamamla
Bitiş : 2:40 - 3:10

İyi Günler Dileriz,
Meet Lab Coffee
Geri dönüş için çok teşekkürler iyi günler iyi çalışmalar dilerim🫡

Benim kahveler de ulaştı, özenli paketleme için teşekkürler. 25 Nisan kavrum tarihli, degass bitmiş mıdır? Kac gun önerirsiniz? Eğer degass için daha zaman varsa, bu karton kutularda mi kalması daha uygun, yoksa kutudan çıkarmalı miyiz?

Ekli dosyalar

• 20250506_115256.jpg
    20250506_115256.jpg
    83.9 KB · Görüntüleme: 105
Benim kahveler de ulaştı, özenli paketleme için teşekkürler. 25 Nisan kavrum tarihli, degass bitmiş mıdır? Kac gun önerirsiniz? Eğer degass için daha zaman varsa, bu karton kutularda mi kalması daha uygun, yoksa kutudan çıkarmalı miyiz?
Merhabalar Sayın Brewedfellas ,

Degassing süreci tamamlanmıştır .Fakat tamamlanmadığı düşünüldüğü veya beklemek istenirse kutudan çıkararak valfin rahat gaz çıkışı için imkan tanınmış olur kutunun tepe kapağını açmanız da yeterli olacaktır.

İyi Günler Dileriz ,

Meet Lab Coffee

Sevgili @meetlabcoffee ye teşekkür etmek istiyorum, her ne kadar fiyatlar biraz üst tarafta kalsa da, bu fiyatların karşılığı olan lezzet, kalite ve hizmeti aldığımı düşünüyorum.
28.04.2025 kavrum tarihli Panama serisinden 90.25 puanlık chevası dün denedim ve bayıldım.
Erikli su 94C 100ppm
Comandante 20 klik
60-170-240 flower deep27
3.15 dk da bitti.
Karafı kokladığımda mango kokusunu çok net aldım ve bu mango tüm bardak boyunca devam etti. Kahve buram buram meyve ama kesinlikle çok zarif bir şekilde hissediliyor, kesinlikle yapay hiç bir tat yok, ayrıca gövde de çok yerinde, hiç bir rahatsız edici ekşilik ya da acılık yoktu bardakta. Çekirdekler çok büyük ve sanki tek tek seçilip koyulmuş şişenin içine. Tek bir kötü gözüken çekirdek yoktu. Mükemmel kavrulmuş. Ellerinize sağlık gerçekten.
Diğer çekirdekler için sabırsızlanıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250506_123727.jpg
    Screenshot_20250506_123727.jpg
    77.8 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20250506_123707.jpg
    Screenshot_20250506_123707.jpg
    82.1 KB · Görüntüleme: 91
Colombia Blueberry koku ve tad anlamında tam bir mor ve kırmızı meyve şöleni.
Co-fermente kategorisinin hakkını veren bir çekirdek bence. Bir Rodrigo Sanchez klasiği.
Güzel de kavrulmuş. Teşekkürler @meetlabcoffee
Merhabalar Aydın Bey ,

Beğenmenize sevindik biz teşekkür ederiz :)

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

Sevgili @meetlabcoffee ye teşekkür etmek istiyorum, her ne kadar fiyatlar biraz üst tarafta kalsa da, bu fiyatların karşılığı olan lezzet, kalite ve hizmeti aldığımı düşünüyorum.
28.04.2025 kavrum tarihli Panama serisinden 90.25 puanlık chevası dün denedim ve bayıldım.
Erikli su 94C 100ppm
Comandante 20 klik
60-170-240 flower deep27
3.15 dk da bitti.
Karafı kokladığımda mango kokusunu çok net aldım ve bu mango tüm bardak boyunca devam etti. Kahve buram buram meyve ama kesinlikle çok zarif bir şekilde hissediliyor, kesinlikle yapay hiç bir tat yok, ayrıca gövde de çok yerinde, hiç bir rahatsız edici ekşilik ya da acılık yoktu bardakta. Çekirdekler çok büyük ve sanki tek tek seçilip koyulmuş şişenin içine. Tek bir kötü gözüken çekirdek yoktu. Mükemmel kavrulmuş. Ellerinize sağlık gerçekten.
Diğer çekirdekler için sabırsızlanıyorum.
Merhabalar Ahmet Bey ,

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Karşılığını almış olmanıza ve iyi bir deneyim yaşadığınız için sevinçliyiz. Umarız diğer çekirdeklerdede beklentinizi karşılamış olacağız .

İyi günler dileriz
Meet Lab Coffee

Sevgili @meetlabcoffee kritik stokta olan kahveleriniz hangisi
bir de isletmelerinizde filtre olarak en çok talep gören beğenilen kahve ya da kahveleriniz hangisi

Geri