• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Altta Tabloya Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.6%
  • Aroasting Lab

Oy: 1 0.3%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Caffe Di Toee

• Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 35 10.5%
  • Coach Coffee Roastery

• Coffee Friend Zone

Oy: 4 1.2%
  • Coffee Manifesto

Oy: 0 0.0%
  • Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

• Coffeemamma

• Daphne Coffee Co.

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 7 2.1%
  • Gourme Coffee Roasting

• Hound Coffe

Oy: 3 0.9%
  • Incommon Coffee

Oy: 6 1.8%
  • Kava Coffee Roasting

• Kernel Coffee

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

• La Lune Roastery

• Lot Coffee Roastery

Oy: 14 4.2%
  • Maple Coffee Shop

• Milestones Coffee Roastery

Oy: 11 3.3%
  • Molecule Coffee

• Montag Coffee Roasters

Oy: 30 9.0%
  • Nok Coffee

• Octagon Coffee Roastery

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Parsa Coffee Roasters

Oy: 3 0.9%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 57 17.1%
  • Trophy Coffee

• Vitus Coffee&Roastery

Oy: 16 4.8%
  • Williams Roastery

Oy: 10 3.0%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 104 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    334
  • Anket kapatılmış .
Hocam selamlar,

Olayı takip ettiğim kadarıyla açıklayayım. Geçen ay Clean Cup diyenlerin bu ay Clean Cup dememelerinin 2 tane doğal (ki bence çok mantıklı) sebebi olabilir

1- Tetra'N Roastery'nin bahar seçkisini yayınlaması ve iddialı tadım notlarının yanı sıra kahveleri deneyenlerin kahvelerden memnun kalması.
2- Zümrüt Karaca'nın tekrardan kavurmaya başlamasıyla birlikte seçkisinin merak uyandırması.

Bunlar göz önüne alınarak aylar arasındaki taleplerin değişmesi ve oylamaya yansıması bence çok normal. Aksi takdirde her ayın 2. firması öbür ayın birincisi olması demek oluyor ve bence bu marka veya seçki fanboyluğuna giriyor. Buradan şimdiden belirtmek isterim ki ne Clean Cup'la problemim var ne de Tetra veya Zümrüt Karaca'yı savunuyorum. Ben sadece olayları takip edememiş olmanızı düşünerek özetlemek istedim.
Çok teşekkürler hocam. Benim için farkındalık oldu, söylediğiniz gibi ben de farkında olmadan fanboy'luğa doğru gidiyormuşum. 🙏

❗️TETRA’N ❗️ OY VERİYORUM ASLINDA ZÜMRÜT KARACA SEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT HEM KAHVELERİ AZ VE FİLTRE ÇEŞİTLİLİGİ YOK GENELDE DÜŞÜNDÜĞÜM KAHVELER ESPRESSO ODAKLI O YÜZDEN VE SEPET TUTARI YÜKSEK ÇEŞİTLİLİK VE FİYAT VE PERFORMANS OLARAK TETRA ‘ N DİYORUM ❗❗❗

Daha önce üzmemesi, deneme seçkisinin olması, kahve çeşitinin çok olması ve fiyatların makul olması sebebiyle oyum Tetra'ya.

❗️TETRA’N ❗️ OY VERİYORUM ASLINDA ZÜMRÜT KARACA SEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT HEM KAHVELERİ AZ VE FİLTRE ÇEŞİTLİLİGİ YOK GENELDE DÜŞÜNDÜĞÜM KAHVELER ESPRESSO ODAKLI O YÜZDEN VE SEPET TUTARI YÜKSEK ÇEŞİTLİLİK VE FİYAT VE PERFORMANS OLARAK TETRA ‘ N DİYORUM ❗❗❗

Selamlar @Mkasif_1453

Bildiğim kadarı ile Zümrüt Karaca omni kavrum tercih ediyor. Yani dileyen doğru parametreler ile pour over demleme yöntemlerini seçsin dileyen ise doğru parametreler ile espresso demlemeyi seçsin diye. Ek olarak yine hatırladığım kadarı ile oy vermiş olduğun Tetra’N’ de yine aynı kavrum tekniği ile çekirdeklerini kavuruyor.

Selamlar @Mkasif_1453

Bildiğim kadarı ile Zümrüt Karaca omni kavrum tercih ediyor. Yani dileyen doğru parametreler ile pour over demleme yöntemlerini seçsin dileyen ise doğru parametreler ile espresso demlemeyi seçsin diye. Ek olarak yine hatırladığım kadarı ile oy vermiş olduğun Tetra’N’ de yine aynı kavrum tekniği ile çekirdeklerini kavuruyor.
Merhabalar 👋@NoPainNocoffee
Benim demek istediğim şöyle çeşitlilik olarak ilk önce zümrüt de 7 kahve var Tetra da ise 16 kahve var şöyle değerlendireyim biliyorum iki kavurucuda omni kavuruyor fakat mesela zümrüt kavrucusu 4 kahvesini filtre için önermiş 3 kahvesi Espresso evet omni hem Espresso hem filtre için tercih edilebilir fakat genelde filtre kahve için omni kavrum güzel çıktılar vermiyor mesela asidite ve tatlılık zayıf oluyor gövde ön planda oluyor filtreden istenilen keyif alınmıyor hee Espressoda ise bu telafi ediliyor iyi bir makine ile hatta açık kavrumlar filtreye yönelik espressoda alışılmışın dışına çıkarak asidite ve kompleks tatlar ortaya çıkıyor bu da keyif veriyor fakat sütlü kahve karışımlarında fazla önermiyorum tabiki farkı anlattım asıl demek istediğim ise zümrüt kavurucusu kavrumu omni olan 4 filtre 3 Espresso önerisi sunmuş açıklamada belirtmiş kahvelerin sunduğu potansiyeli o yüzden filtre çeşitliliği az olduğu için oy vermekten vazgeçtim tetrada ise omni kavrum da olsa çeşitlilik ve kahvelerin filtreye yönelik potansiyelinden dolayı ve fiyatlandırması uygun olması sebebi ile oyumu Tetra dan yana kullandım

Son düzenleme:
Sessizce bu başlığı takip ediyorum ve bir merak içindeyim: Geçen ay baskın şekilde seçilen firmayı zorlayan ve neredeyse kendisi seçilecek olan Clean Cup, bu kadar seviliyorsa bu ay kesin seçilir gözüyle bakıyordum. Geçen ayki Clean Cup isteyenler şimdi niye vazgeçmiş durumda yada sessizce mi oylama yaptılar merak ediyorum. Beni etkileyebilecek derecede sevildiğini ve seçilmesi istenen yoğunlukta(geçen ay olduğu gibi) yorumlar görmediğim için şimdilik bu ayki alıma katılmayı düşünmüyorum, dolayısıyla da çoğunluğun seçimini etkileyebilir diye oy kullanmadım. Sanırım fikrine güvendiğimiz kişilerin seçimleri önemli rol oynuyor ve aslında fikrlerini belirtmeleri tüm firmaları tanımayan benim gibi yeniler için değerli.
Kendi adıma konuşayım, CleanCup 1-2 hafta boyunca bütün kahvelerine %25 indirim yaptı. Alacağım kahvemi o firmadan aldım zaten.
Farklı firmaların da kahvelerini denemek için bu ay farklı bir firmaya oy verdim.

Son düzenleme:
Zümrüt Karaca'yı tekrar aramızda görmek heyecanlandırdı.

anket ilk açıldığında oy kullanmıştım, şimdi hiç kullanmamışım gibi seçenekler açıktı. Tekrar oy verdim. Oylamada bir sıkıntı mı var?

Geri