• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Etiyopya kahvesi bekliyorum, mümkünse tabi ! :)

Son 2 oylamada Williams oy vermiştim ve bu ay onların adıydı ama evdeki kahve bolluğundan geciktire geciktire stokları kaçırdım. Neyseki ay bitmesine dakikalar kala olan kahvelerden siparişi geçtim.

toplu alımlarda genelde ay boyunca kahveleri deneyip beğendiğim kahvelerden ay sonuna doğru tekrar sipariş ediyorum. ancak, bu sefer yapamadım. williams'ın çok beğendiğim bazı kahvelerinden dün yani ay sonu sipariş vermek istediğimde almak istediğim tüm kahveler için stok bitti uyarısı aldım. bundan sonraki toplu alımlarda bu stok durumlarını, tedarik durumunu da göz önüne alacağım.

bu şekilde tadımlık kahve sunarak toplu alıma katılım olmasını da doğru bulmadığımı belirtmek isterim. adı üstünde toplu alım yani :)

@William #13514 nolu siparişimi 31 mayısta vermiştim. Ancak hala hazırlanıyor görünüyor. Ne zaman gönderilir tahminen?

Ek olarak site çalışmıyor yine. Sitede dolaşılamıyor günlerdir. Bir kontrol edin istersiniz.

Merhaba,
Stokları miktarlarını bu konu üzerinden paylaşmaya çalışıyorum güncel bir şekilde siteden sayfalarını kaldırmamızın sebebi, kahveleri alan kişilerin bilgilerine, reçetelere ulaşması için.

Site ile ilgili bu ay çok problem yaşadık halada yaşıyoruz. Yakın zamanda çözmeye çalışacağız, bende tadilat cafe roastery derken çok odaklanamadım, bu ay geçici çözümlerle geçti. Yeni kahvelerimizde geldiği zaman zaten 1 haftalık kahvekulubü indirimi yapacağız, telafi etmek için bu yaşananları 🙏
Bu 1 haftalık indirimin bilgilendirmesi nerede yapılır? Bu başlıkta mı?(Gözümden kaçmamadı için sormaktayım.)

Brezilya sousa
%70 bitter çikolata benzetmesine bayıldım.
Biraz fazla yavaş aktı daha az çözersem greyfurt ve vişneye de hak kazanacağım galiba😂
Elinize sağlık
Screenshot_20230610_111632_com.android.gallery3d.jpg

Mağduriyetin giderildi. Daha önce de alışveriş yapmıştım ama sorun yaşamadığım için ne kadar ilgili olduklarını bilmiyormuşum. Çok teşekkür ediyorum.

Geri