Son 2 oylamada Williams oy vermiştim ve bu ay onların adıydı ama evdeki kahve bolluğundan geciktire geciktire stokları kaçırdım. Neyseki ay bitmesine dakikalar kala olan kahvelerden siparişi geçtim.
Yeni kahvelerimizde geldiği zaman zaten 1 haftalık kahvekulubü indirimi yapacağız, telafi etmek için bu yaşananları![]()
bir sorun olmalı siparişleri çok hızlı çıkartıyorlar#13344 siparişimi 16 mayısta verdim. 1 ay olacak neredeyse hala hazırlanıyor gözüküyor.
Bu 1 haftalık indirimin bilgilendirmesi nerede yapılır? Bu başlıkta mı?(Gözümden kaçmamadı için sormaktayım.)Merhaba,
Stokları miktarlarını bu konu üzerinden paylaşmaya çalışıyorum güncel bir şekilde siteden sayfalarını kaldırmamızın sebebi, kahveleri alan kişilerin bilgilerine, reçetelere ulaşması için.
Site ile ilgili bu ay çok problem yaşadık halada yaşıyoruz. Yakın zamanda çözmeye çalışacağız, bende tadilat cafe roastery derken çok odaklanamadım, bu ay geçici çözümlerle geçti. Yeni kahvelerimizde geldiği zaman zaten 1 haftalık kahvekulubü indirimi yapacağız, telafi etmek için bu yaşananları![]()
Mail attım ama dönüş de olmadı@erayerinc @cemdogan46 Normalden iletişime geçtiniz mi? Bazen sitede güncellenmiyor ama kargoya verilmiş falan oluyor süreler anormal gerçi kargoya da verilse şubeye gelip iade de olsa 1 ay sürmez,bence forum harici iletişime geçin.