• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar. Afedersiniz olumlumu ,olumsuzu anlayamadım. :) Yanlış yapılan birseymi var?
Siparişim toz gelmiş hata kimde bilmiyorum ilk paketi resmen çöpe attım. Hiç kullanamadım. Otomatik espresso makinesinde yapıyorum kahveyi. İlk defada sipariş vermiyorum defalarca alısveris yaptım. Açmadığım diğer paketi alıcı ödemeli burdan birine ücretsiz gönderebilirim. Sinirden makinayı kıracam yoksa

Son düzenleme:
Siparişim toz gelmiş hata kimde bilmiyorum ilk paketi resmen çöpe attım. Hiç kullanamadım. Otomatik espresso makinesinde yapıyorum kahveyi. İlk defada sipariş vermiyorum defalarca alısveris yaptım. Açmadığım diğer paketi alıcı ödemeli burdan birine ücretsiz gönderebilirim. Sinirden makinayı kıracam yoksa
sipariş verince mailinize sipariş özeti geliyor. oranın bi ss'ini atar mısınız? :)

İletisime gecmek zor olmasa gerek, mail, telefon veya özel mesaj, geriye gidersek telgraf, kumru, duman vb. İnsanoğlu yıllardir iletişimi biliyor. Çöpe atmak veyahut da sinirden makineyi kırmak yerine iletişime geçip iade edebilirdiniz, bir sipariş kadarcık mı sabrınız var iletişime geçmeden sinirleniyorsunuz. Toplu alımdır, yoğunluktur, yanlışlık yapılmıştır, onlar da insan onlarda hata yapabilir, 10 siparişin 1 tanesi yanlış geldi diye tüm doğrulari çöp etmeyin.

İletisime gecmek zor olmasa gerek, mail, telefon veya özel mesaj, geriye gidersek telgraf, kumru, duman vb. İnsanoğlu yıllardir iletişimi biliyor. Çöpe atmak veyahut da sinirden makineyi kırmak yerine iletişime geçip iade edebilirdiniz, bir sipariş kadarcık mı sabrınız var iletişime geçmeden sinirleniyorsunuz. Toplu alımdır, yoğunluktur, yanlışlık yapılmıştır, onlar da insan onlarda hata yapabilir, 10 siparişin 1 tanesi yanlış geldi diye tüm doğrulari çöp etmeyin.

Hata benden kaynaklanıyor olabilir diye o seçenekleri değerlendirmek istemedim. Yoksa genelde güvercin uçurarak haberleşiyorum teşekkür ederim.

Hata benden kaynaklanıyor olabilir diye o seçenekleri değerlendirmek istemedim. Yoksa genelde güvercin uçurarak haberleşiyorum teşekkür ederim.
Öyle bir diyorsunuz ki firma bilerek öğütüp göndermiş, iade istemişsiniz iade de kabul etmemiş, karşılıklı iletişim çok önemli daha önce kargo sorunu yaşamışsınız çözülmüş ki gelmiş kargo elinize, belli ki yanlış gelmiş, hemen bir telefon ben çekirdek istedim öğütülmüş geldi diyip iade istiyorum demek, firma buna hayır efendim ne gönderdiysek onu iç derse gelip buraya sitem edin kızın makine kırın.

portakal halil boş yapma

Bu konuşma tarzı hoşdeğil @rosberg

Kaldı ki halil çokta yanlış şeyler söylememiş.Bu kadar sinir yapmak yerine öncelikle vermiş olduğunuz siparişi kontrol ederek eğer siparişinizde herhangi bir sorun yok ise ilgili kavurucu ile iletişine geçebilirsiniz.Eğer yardımcı olunmuyor ise buradan dilediğiniz serzenişte bulunabilirsiniz.

Bu konuşma tarzı hoşdeğil @rosberg

Kaldı ki halil çokta yanlış şeyler söylememiş.Bu kadar sinir yapmak yerine öncelikle vermiş olduğunuz siparişi kontrol ederek eğer siparişinizde herhangi bir sorun yok ise ilgili kavurucu ile iletişine geçebilirsiniz.Eğer yardımcı olunmuyor ise buradan dilediğiniz serzenişte bulunabilirsiniz.

Portakal halil arkadaşımızın tarzıda hiç hoş değil. Yazdıkları aşağılayıcı tarzda. Ben burada doğrudan kimseyi suçlamadan elimdeki diğer paketi hediye etmek istediğimi amaçlayan bir yazı yazmak istedim. En başından beri hatanın kendimde de olabileceğini düşündüğümden dolayı iade etmek istemedim. Bir bardak espresso içebilmek için 10-12 shot heba ettim onunda verdiği öfke haliyle durumu özetledim sadece

Portakal halil arkadaşımızın tarzıda hiç hoş değil. Yazdıkları aşağılayıcı tarzda. Ben burada doğrudan kimseyi suçlamadan elimdeki diğer paketi hediye etmek istediğimi amaçlayan bir yazı yazmak istedim. En başından beri hatanın kendimde de olabileceğini düşündüğümden dolayı iade etmek istemedim. Bir bardak espresso içebilmek için 10-12 shot heba ettim onunda verdiği öfke haliyle durumu özetledim sadece
Ben aşağılayıcı tarzda yazı yazdığımı düşünmüyorum
Bravo ya kahvem çekirdek değil öğütülmüş gelmiş... Daha şimdi açtım hevesle deneyim dedim. @SpadaCoffeeRoastery
Kimi suçladiginiz gayet belli, amacınız da gayet belli, sipariş özetinde ne sipariş verdiginiz yazar. Hata sizdeyse zaten üstte yazdığınız mesajı yazmadan, "yanlışlıkla öğütülmüş sipariş vermişim, isteyen var mi" diye sorulur.

Komplike bir durum yok burda çekirdek sipariş verip öğütülmüş geldiyse iade konuşulur, ben gelip bunu açıklıyorum gelip "boş yapma" diyorsunuz. Hata kimde bulmak kolay, sipariş özeti.

Ben aşağılayıcı tarzda yazı yazdığımı düşünmüyorum

Kimi suçladiginiz gayet belli, amacınız da gayet belli, sipariş özetinde ne sipariş verdiginiz yazar. Hata sizdeyse zaten üstte yazdığınız mesajı yazmadan, "yanlışlıkla öğütülmüş sipariş vermişim, isteyen var mi" diye sorulur.

O mesajı geçen hafta kahve elime geçer geçmez ilk hayal kırıklığıyla yazmıştım. Sonrasında bununla ilgili kimseye yönelik bir şey yazmadım. Sen boş yaptığın için sana boş yapma yazıyorum. Lütfen cevap yazmazsan sevinirim.

O mesajı geçen hafta kahve elime geçer geçmez ilk hayal kırıklığıyla yazmıştım. Sonrasında bununla ilgili kimseye yönelik bir şey yazmadım. Sen boş yaptığın için sana boş yapma yazıyorum. Lütfen cevap yazmazsan sevinirim.
Bu tarz konuşmalara hiç gerek yok gerçekten . Sizden ya da bizden hiç fark etmez sipariş numaranızı bize iletirmisiniz? Biz yardımcı olalım size. Kahve keyif işidir önemli olan keyif almanız.

Herkese merhabalar.

Mayıs ayı alımında bizi tercih ettiginiz icin cok tesekkur ederiz.

Beklediğimizin çok üzerinde bir ilgi oldu ama elimizden geleni yaptigimizi dusunuyoruz. Bir hatamiz olduysa affola. Toplamda 3000 den fazla siparis aldik.
Bu sayede kahvelerimizi hic denememis kisilere de kahvelerimizi sunmus olduk.
Bu alimda emegi gecen herkese ve tum KK ailesine tekrar tesekkur ederiz.
bu yoğunluğa rağmen güzel bir ay geçirdik.
teşekkürler Cumhur bey.

Peru ve Nikaragua ile alıma katılmıştım.Nikaragua bitti Peru ya başladım 2 Side çok iyi keyifli kahveler sıradan değil teşekkür ediyorum.Emekleriniz ve özellikle bu kahveler özelinde fiyatları ulaşabilir tuttuğunuz için.İnşallah beraber daha iyi kahveler içmek dileğiyle.

Etiyopya Shantawene'den en iyi sonucu Clever Dripper'da önce su, sonra kahve yöntemiyle aldım. V60 denemelerimde düz ve asiditesi yok denecek kadar az fincanlar elde ediyordum. Clever'la çok daha kompleks bir sonuç aldım.

Herkese merhabalar.

Mayıs ayı alımında bizi tercih ettiginiz icin cok tesekkur ederiz.

Beklediğimizin çok üzerinde bir ilgi oldu ama elimizden geleni yaptigimizi dusunuyoruz. Bir hatamiz olduysa affola. Toplamda 3000 den fazla siparis aldik.
Bu sayede kahvelerimizi hic denememis kisilere de kahvelerimizi sunmus olduk.
Bu alimda emegi gecen herkese ve tum KK ailesine tekrar tesekkur ederiz.
Merhaba,geçen ay sipariş verdiğim GUATEMALA ve EL SALVADOR Finca La Reforma çok beğendim.Bu ay sipariş vermek istediğimizde indirim kodu geçerli mi değil ise başka bir indirim kodu veriyor musunuz?Selamlar

Geri