• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haziran karmaşası vesilesiyle mayıs alımına bugün katıldım :)

Edit:Kargoya da verilmiş, kargom nerede diye soramayacağım bile

Herkese merhabalar. Stoklar ve siparişlerle ilgili kısa bir açıklama yapmak istedik.
Bugün kavrumlar yapılıyor muhtemelen yarında kargolanmış olur. Elimizde olan stoklar yine bugün kargolanacaktır.

Ricam benim kargom çıktımı diye sormayın. Çok fazla mesaj ve mail alıyoruz bu konu ile alakalı. Aynı gün ya da bir sonraki gün siparişlerinizi en hızlı şeklide kargoya teslim ediyoruz. Gerçekten çok uzun zaman geçtiğini ve sorun olduğunu düşünüyorsanız tabikide kontrol edebiliriz.

Cumartesi kargonun yarım gün çalıştığını ve pazar günleri is kapalı olduğunu hatırlatmak istedim.

Nensebo ve Tirtara stokları tamamen tükendi ve stoğu tekrar almıcaz.

Festival döneminde olduğumuzdan son 3 günlük stoklar ile ilgili olumsuz geri dönüşlerinize istinaden kod süresini 03/06/2022 cuma günü saat 23:59 a kadar +3 gün uzatma kararı aldık.

İlginiz için teşekkür ederiz.
Merhaba,

Siparişlerim elime ulaştı. Özen gösterdiğiniz hem paketlemeden hem de detaylardan belli oluyor. Kahveleri denemek için sabırsızlanıyorum. Forumdaki arkadaşların reçetelerini de takip ederek denemeler yapmak harika olacak.
Az önce Reforma'dan iki paket daha sipariş verdim. Bu vesileyle ilginiz ve nazik yaklaşımınız için teşekkür etmek istedim. Spada ile tanışmak çok iyi geldi!
Selamlar ve çalışmalarınızda başarılar.

İndirimin son günü Kenya ve Shantawene daha ekleme yaparak seçkiyi ve Haziran ayını tamamladım (Tüketenleri kaçırdım ama olsun ).

Herkese merhabalar.

Mayıs ayı alımında bizi tercih ettiginiz icin cok tesekkur ederiz.

Beklediğimizin çok üzerinde bir ilgi oldu ama elimizden geleni yaptigimizi dusunuyoruz. Bir hatamiz olduysa affola. Toplamda 3000 den fazla siparis aldik.
Bu sayede kahvelerimizi hic denememis kisilere de kahvelerimizi sunmus olduk.
Bu alimda emegi gecen herkese ve tum KK ailesine tekrar tesekkur ederiz.

Herkese merhabalar.

Beklediğimizin çok üzerinde bir ilgi oldu ama elimizden geleni yaptigimizi dusunuyoruz. Bir hatamiz olduysa affola. Toplamda 3000 den fazla siparis aldik.
Ellerinize sağlık pırıl pırıl bir ay geçirdik

Herkese merhabalar.

Ellerinize sağlık çok güzel bir alım oldu 🤗

Herkese merhabalar.

merhaba, ilk siparişim bitmeden ikinci siparişimi verdim. hızlı kargo, kahvede vaadedilen sonuç, güzel bir indirimle çok iyi kahveler tatmış oldum. teşekkür etmek için yazdım

Herkese merhabalar.

Ellerinize sağlık kahveler müthiş ilginiz kargo vs herşey müthişti kendi adıma size teşekkür ederim

Guatemala florencia favorim oldu ilk 250 g alıp denedikten sonra direk 1 kg luk siparis vermiştim ay başında ve neredeyse hepsi bitti bile, en iyi sonucu blooming aşamasında (1:15 , 20 g , kuzeyden) 70 g su ile yapınca elde ettim, asiditesi ön planda olunca daha zevkli bir kahve haline geldi.
Nensebo da tek başına tatlı niyetine içtiğim keyifli bir kahve oldu.
Hambela tirtira da ise biraz problem yaşadım, şahsen tadım notalarını yakalama idealisti değilim fakat nedense hep çayımsı demlemelerim oldu.

Sonuç olarak mayıs ayında da çok güzel kahveler içmiş oldum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

guatemala benim de favorim oldu, paketi açmam 1 ayı buldu. öğütüp standart filtre demledim, muhteşem. elinize sağlık. birgün bakırköy’de elinizden demlenmiş bir kahve içeceğim. güzel bir aydı.

Benim favorim nikaragua oldu. En beğenmediğim ise termik fermente kosta rika oldu. Kargolama bilgilendirme v.s. açısından da genel olarak oldukça başarılı bir aydı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Benim de tam tersi oldu mesela.
Kosta rikanın meyvemsi tatları, tatlı asiditesi çok hoşuma giderken, Nikaragua şu ana kadar içtiğim en sıradan nitelikli kahveydi(BANA GÖRE). Ne yaptıysam verim alamadım bu kahveden, en sonunda cold brew oldu, öyle gidiyor.
Guatemala almadığım için biraz pişmanım açıkcası bir ara denemeyi düşünüyorum.

Benim de tam tersi oldu mesela.
Kosta rikanın meyvemsi tatları, tatlı asiditesi çok hoşuma giderken, Nikaragua şu ana kadar içtiğim en sıradan nitelikli kahveydi(BANA GÖRE). Ne yaptıysam verim alamadım bu kahveden, en sonunda cold brew oldu, öyle gidiyor.
Guatemala almadığım için biraz pişmanım açıkcası bir ara denemeyi düşünüyorum.
Ben bu fermentasyon olayına alışamadım, yoksa kahveyi kötülemek adına söylemedim. Tamamen öznel yorumum bu. Hatta buraya da tekrar yazayım, her türlü sonradan fermantasyon yasaklanmalı bence 😂😂

Geri