• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim ki kargoya hazır diyor. Kargoya dahi verilmemiş. Üzücü.

1 ay önce deneme setini satın almıştım. Tavsiye edeceğim şey şu, çekirdekleri en az 20 gün bekletmek gerekiyor. 10 gün sonunda bile profili oturmamıştı ve tadsız bir lezzet sunuyordu. Ancak 20 gün sonra gerçekten vaad ettiği tadım notlarını fazlasıyla veriyor.
Kesinlik doğru ve harikasınız. Biz min.10 gün ve sonrası tavsiye ediyoruz ama dediğiniz gibi 15-20 Max performans vermeye başlıyor çekirdekler. Bu biraz bizim kavurma profillerimizle alakalı bir durum.

#1172 sipariş no. ETİYOPYA Hambela Tirtira ile alıma katıldım

Aldık bakalım umarım güzel olur ☺️

püü indirim kodunu yazmamışım neyse canım sağolsun 🤣

Ekli dosyalar

• IMG_20220506_171612.jpg
    IMG_20220506_171612.jpg
    58.7 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
@SpadaCoffeeRoastery Merhabalar tekrar.
Sanırım kargom bugün de yetişmedi. Şehir değiştireceğim için siparişimi iptal edip geri ödeme sağlayabilir misiniz? Sitede iptal imkanı bulamadım.

Sipariş No: #1199

Maliyet düşürdüm 🤣

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-06-17-33-47-626_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-06-17-33-47-626_com.android.chrome.jpg
    49.8 KB · Görüntüleme: 219
Merhaba,

Ben geçen ay sonu tüm kahvelerden almış olduğum için deneme işini tamamladım. 12. günden sonra kahveler kesinlikle daha da güzelleşiyor.
Öncelikle, Spada'yı keşfedip öneren forumdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum, sayelerinde Spada'yı tanımış oldum.
Muhteşem lezzetler beni son derece mutlu etti, tavsiye listem şu şekilde..
KOSTARİKA Cordillera del Fuego
KENYA Oreti
Bunlar çok üst seviyede kahveler,

EL SALVADOR Finca La Reforma, bir tık altta bana göre ama gene çok güzel, tavsiye ederim
NİKARAGUA Bueno Aires, iri çekirdekleriyle farklı bir lezzet, her gün keyifle içiyorum, bu fiyata bu ayarda kahve görmedim.

GUATEMALA Florencia bu fiyata bu kahve gene çok başarılı F/P kahvesi, denenmeli

ETİYOPYA Shantawene bilindik bir kahve, vasatın üstü F/P kahvesi olduğunu düşünüyorum, deneyebilirsiniz, evde kalmaz..
Nenseboyu tercih ederim, çok başarılı.

PERU La Esperanza maalesef bana hitabetmedi ama içmemezlik etmedim bitirdim. Vasat

ETİYOPYA Hambela Tirtira
KENYA Mururandia AB
Motion 'ı denemedim, deneyenlerden fikirlerini duymayı çok isterim.

2 yıldır forumu takip ediyorum, son 3 ay çok başarılıydı bence, aynı FAM, Preon gibi takdir ettiğim bir kavurucu oldu SPADA çeşitlilik daha fazla, süreklilik de

SPADA'ya çok teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum,
Başarılarının devamını dilerim

ETİYOPYA Shantawene bilindik bir kahve, vasatın üstü F/P kahvesi olduğunu

Bu değerlendirmeye katılmadığımı belirteyim. Özellikle geçtiğimiz senelerdeki Gardelli kavrumu Shantawene ile oldukça beğenilip takdir gören bir çekirdek. Elbette ünik değil. Ancak standart Etiyopya kahvelerine nazaran cupping'de oldukça iyi bir tadım sunuyor. Bu nedenle "vasatın üstü F/P kahvesi" değerlendirmesini doğru bulmuyorum.

*Spada kavrumunu henüz denemedim. Ürün hasadı çok eski değilse, grade olarak da aşağı değilse geçerli bu eleştirim.

Bu değerlendirmeye katılmadığımı belirteyim. Özellikle geçtiğimiz senelerdeki Gardelli kavrumu Shantawene ile oldukça beğenilip takdir gören bir çekirdek. Elbette ünik değil. Ancak standart Etiyopya kahvelerine nazaran cupping'de oldukça iyi bir tadım sunuyor. Bu nedenle "vasatın üstü F/P kahvesi" değerlendirmesini doğru bulmuyorum.

*Spada kavrumunu henüz denemedim. Ürün hasadı çok eski değilse, grade olarak da aşağı değilse geçerli bu eleştirim.
Ben şahsi düşüncelerimi paylaştım, 3 defa demledim, üçünde de fark göremedim, piyasadaki diğer Shantawene'leri de pek sevmemiştim ama tabi ben algılayamamış olabilirim. Siz iyi bulmuşsanız tavsiyede bulunmakta haklısınız, ben de kimseyi boş yere yanıltmamış olurum.

Bayram sonrası ancak alıma katılabildim. Benim için seçimi zor bir alım oldu. Seçki gayet genişti. Normalde omni yerine filtre/espresso ayrı kavrum tercih ediyorum. O yüzden çekirdek performanslarını da merakla bekliyorum. Nensebo ve tirtira başka kavurucularda deneyimlediğim çekirdeklerdi karşılaştırma fırsatı da olacak. Onun dışında NİKARAGUA Bueno Aires'i suadiye şubede denemiştim ve çok beğenmiştim sepete ilk eklediğim çekirdek oldu, umarım evde de aynı performansı yakalarım. Bekleyiş de uzun bu sefer emeği geçenlere teşekkürler, 20 gün sonra görüşürüz :)

Tahmin ettiğim gibi mng ile sorun yaşayıp şubeden teslim aldım :( Paketleme gerçekten çok şık. 10 gün önce kavrulmuş, tavsiyeniz üzerine 7-8 gün sonra demlemeye başlarım.
Ben dün akşam üzeri sipariş verdim öğlen elime ulaştı

Geri