Kahvelerde kavrum seçeneğine (espresso / filtre vb...) nasıl ulaşıyoruz? Ben mi göremedim.
Ya da espresso için hangi çekirdeği tavsiye edersiniz ?
Ayni mesaji yazacaktım. Bende bu konuya cevap gelirse memnun olurum@SpadaCoffeeRoastery Merhaba, tanışma paketi kahveleri üzerinde kavrulma tarihini göremedim. Sipariş numaram #1199, kavrum tarihi nedir acaba?
Degassing sürecinde yapmamız gereken bir şey var mı? Bazı paketler sanıyorum gazdan dolayı şişmiş durumda. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler
Merhabalar. Numune paketleri şeffaf olduğundan görünmeyebilir. Ağzı kapalı tüm paketler otomatik olarak tarihlenmekte.@SpadaCoffeeRoastery Merhaba, tanışma paketi kahveleri üzerinde kavrulma tarihini göremedim. Sipariş numaram #1199, kavrum tarihi nedir acaba?
Degassing sürecinde yapmamız gereken bir şey var mı? Bazı paketler sanıyorum gazdan dolayı şişmiş durumda. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler
Varsa valfli pakete aktarabilirsiniz. Alternatif olarak paketin ağzını tam kapatmadan ucundan açık bırakabilirsiniz.Degassing sürecinde yapmamız gereken bir şey var mı? Tanışma paketlerinde bazı paketler sanıyorum gazdan dolayı şişmiş durumda. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler
Hocam bütün kargo firmalarının, şu forumumuzun bile mobil uygulaması var mng nin yok, hala websitesinden giriyoruz. İnanın şubeyle nadiren alakası vardır mng kadar ciddiyetsiz bir kargo firması yok. Nitelikli kahve kavuran bir kavurucunun bu kadar niteliksiz bir firmayla çalışması çok tezat.Ben yıllardır hiçbir kargo ile sorun yaşamadım. Bulunduğunuz bölgedeki şube ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. İnternet gibi, kargo da firma bağımsız bölgesel olarak iyi veya kötü oluyor maalesef.
Forumun mobil uygulaması mı var? Ne zaman çıktı yav?Hocam bütün kargo firmalarının, şu forumumuzun bile mobil uygulaması var mng nin yok, hala websitesinden giriyoruz. İnanın şubeyle nadiren alakası vardır mng kadar ciddiyetsiz bir kargo firması yok. Nitelikli kahve kavuran bir kavurucunun bu kadar niteliksiz bir firmayla çalışması çok tezat.
Mobil cihazda web üzerinden mi giriyorsunuz foruma ?Forumun mobil uygulaması mı var? Ne zaman çıktı yav?
ios desteklemediğini bilmiyordumForum Neden Tapatalk'ta Yok
Selam. Kullanilabilirligi %500 arttiran bir uygulama belkide forumlar için :) Aninda bildirimler, mesajlara hemen ulasabilme... Forumu canli canli kullanabilme yani. Neden bu güzel forum Tapatalk platformunda yok? Altyapı mı uyumsuz?www.kahvekulubu.net
AynenMobil cihazda web üzerinden mi giriyorsunuz foruma ?