• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#1201 ile alımımı yaptım.

"Kuzeyden" ile deneyeceğim

Çok kahve varmış neyi seçeceğimi şaşırdım. önerilere açığım. 3 kahve seçsek hangilerini seçerdiniz?

@SpadaCoffeeRoastery

Öncelikle merhabalar, bir ricam olacak sizden, özel olduğunu sonuna kadar hissettiren, tadım notlarını tam olarak verebilen içtiğimde ne kadar farklıymış dedirtebilecek kahvelerinizi söyleyebilir misiniz ?

Fazla bütçem yok o yüzden bu tarz indirimli alımlarda daha özel olan çekirdekleri tercih etmek istiyorum. Teşekkürler 🙏🏽

@SpadaCoffeeRoastery

Öncelikle merhabalar, bir ricam olacak sizden, özel olduğunu sonuna kadar hissettiren, tadım notlarını tam olarak verebilen içtiğimde ne kadar farklıymış dedirtebilecek kahvelerinizi söyleyebilir misiniz ?

Fazla bütçem yok o yüzden bu tarz indirimli alımlarda daha özel olan çekirdekleri tercih etmek istiyorum. Teşekkürler 🙏🏽
Merhabalar. Seckidekinher kahvenin bir karakteri oldugunu ve bunun kisiden kisiye verdigi keyifndegisebilir. Fakat Fuego kesinlikle en kompleks ve ust seviye bir kahve.

200 TL altındaki kahvelerden tavsiyeleriniz hangileri olur?
Merhabalar, 200₺ altinda bir cok secenek var ,sevdiginiz tadım notalarina gore kendiniz secebilirsiniz. Seckideki her kahve bize gore ayri ayri keyifli.

Merhaba espresso için çekirdek tavsiyeniz nedir?Soğuk sütlü kahveleri tercih ediyorum.Asiditesi çok olmayan aynı zamanda düz bir espressonun da dışında kalacak şekilde tavsiye verirseniz şimdiden teşekkürler.

Sipariş No #1224
Tanışma Paketi
GUATEMALA Florencia Kırmızı elma, şeker kamışı,portakal

Güzel bir seçki oldu :)

Merhaba espresso için çekirdek tavsiyeniz nedir?Soğuk sütlü kahveleri tercih ediyorum.Asiditesi çok olmayan aynı zamanda düz bir espressonun da dışında kalacak şekilde tavsiye verirseniz şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Motion onerebilirim size

Eve dönüş tarihime yakın sipariş vereceğim stok durumları nasıl tehlikede olan var mı?

siparişleri ne zaman kargolamaya başlarsınız acaba? biraz heycan yaptım, iki kere sipariş verdim. :)

Şöyle bir seçki yaptım;

signal-2022-05-03-163744_001.png

Rast gele :D

Meyvemsi aroma ve tat peşinde Tirtira ve Florencia deneyeceğim.

Motion ile alıma katıldım. Aeropress ile nasıl olacak bakalım. Emeği geçen herkese teşekkürler 🙂

Geri