Merhabalar. Seckidekinher kahvenin bir karakteri oldugunu ve bunun kisiden kisiye verdigi keyifndegisebilir. Fakat Fuego kesinlikle en kompleks ve ust seviye bir kahve.@SpadaCoffeeRoastery
Öncelikle merhabalar, bir ricam olacak sizden, özel olduğunu sonuna kadar hissettiren, tadım notlarını tam olarak verebilen içtiğimde ne kadar farklıymış dedirtebilecek kahvelerinizi söyleyebilir misiniz ?
Fazla bütçem yok o yüzden bu tarz indirimli alımlarda daha özel olan çekirdekleri tercih etmek istiyorum. Teşekkürler![]()
Merhabalar, 200₺ altinda bir cok secenek var ,sevdiginiz tadım notalarina gore kendiniz secebilirsiniz. Seckideki her kahve bize gore ayri ayri keyifli.200 TL altındaki kahvelerden tavsiyeleriniz hangileri olur?
teşekkürler aradığım cevap buyduMerhabalar. Seckidekinher kahvenin bir karakteri oldugunu ve bunun kisiden kisiye verdigi keyifndegisebilir. Fakat Fuego kesinlikle en kompleks ve ust seviye bir kahve.
Merhabalar. Motion onerebilirim sizeMerhaba espresso için çekirdek tavsiyeniz nedir?Soğuk sütlü kahveleri tercih ediyorum.Asiditesi çok olmayan aynı zamanda düz bir espressonun da dışında kalacak şekilde tavsiye verirseniz şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, şimdilik ilk bitecek olan kahveler fuego ve oreti gibi görünüyor.Eve dönüş tarihime yakın sipariş vereceğim stok durumları nasıl tehlikede olan var mı?
200 TL altındaki kahvelerden tavsiyeleriniz hangileri olur?
Merhabalar. Persembe günü sirasiyla cikartmaya baslicaz.siparişleri ne zaman kargolamaya başlarsınız acaba? biraz heycan yaptım, iki kere sipariş verdim.![]()