• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mavo Phantox Pro (C60 Killer)

@TayfunTmr @Secron varmı hocam bi gelişme değirmenden memnunmusunuz.
Commandanteleri çöp attıracak kadar iyimi :LOL:

Bunun bıçak boyutu c60'la mı aynı? @TayfunTmr

Bunun bıçak boyutu c60'la mı aynı? @TayfunTmr
1mm büyük hocam 😅

@TayfunTmr @Secron varmı hocam bi gelişme değirmenden memnunmusunuz.
Commandanteleri çöp attıracak kadar iyimi :LOL:
valla kullanması keyifli bir değirmen, ben tat anlamında bir sorun veya tıkanma falan yaşamadım açıkçası

Valla uzun süredir pek kullanamadım hocam, hatta diğer değirmenleri bile çok kullanamadım yoğunluktan 😄 aramızda en çok @Enzo kullandı sanırım mavoyu. Herkes memnun ama 😄
Df83 ayarini bozmamak icin farkli cekirdek icin kullaniyorum esp da gayet iyi :) pour over zaten basarili

Oneki hocam ilk indirim başladığında 4150 tlydi sonradan almaktan vazgeçtim 😂
Chestnut X var hali hazırda gerek yok heralde 😅

@TayfunTmr ile bütün bağlantımı kesmiş durumdayım. Herkese duyurulur. Neye elimizi atsak kazık yedik ya 😂😂😂

Hayırlı olsun. Hadi bakalım, siz de rey verirseniz artık onu da yavaştan tavsiye kısmına alabiliriz bence. :)
Teşekkürler, değirmen görüntü itibariyle çok iyi duruyor, zaten yorumlar da hep o yönde. Bence artık el değirmeni konusunda Comandante-1z-Kinu gibi markaların hegamonyası çoktan kırıldı.

Kingrinder k6 kullanıyorum, v60 demlemelerimde kavurucu reçetesini de uygulamama rağmen çekirdeğin vaat ettiği meyvemsi tatları alamıyorum bir türlü. Aklıma iki şey geldi, biri değirmen bu tip meyvemsi tatlar için uygun değil diğeri ise su. Buzdağı, sırmakeş ve abant kullandım bu güne kadar. Mavo alsam mı acaba diyordum ama k6 ile kıyaslıyorlarsa gerek yok sanırım.

Kingrinder k6 kullanıyorum, v60 demlemelerimde kavurucu reçetesini de uygulamama rağmen çekirdeğin vaat ettiği meyvemsi tatları alamıyorum bir türlü. Aklıma iki şey geldi, biri değirmen bu tip meyvemsi tatlar için uygun değil diğeri ise su. Buzdağı, sırmakeş ve abant kullandım bu güne kadar. Mavo alsam mı acaba diyordum ama k6 ile kıyaslıyorlarsa gerek yok sanırım.
Ben kavurucumu eleştirmem demiyorsanız sorunu çekirdekte de arayabilirsiniz 🤭. Şaka bir yana sorunuzun ucu çok açık diye düşünüyorum. Ben de bu demleme işlerine yeni başladım. Benimle aynı çekirdeği demleyen insanlar karpuz çilek limon gibi tadım notaları alıp, ben ise kahveden sadece e biraz tatlı, biraz ekşi tatlar alınca sıkıntı bende mi acaba diye düşünüyordum. Geçen hafta KREA'da iced v60 içtim, gayet evde demlediğim gibiydi. Böylece kendi demlemelerimde sıkıntı olmadığını öğrenmiş oldum. Bu tarz tatları yakalamak için biraz damağımızın oturması gerektiğini, biraz da bu tadım notalarının bu işin şovu olduğunu düşünüyorum.

Geri