• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Sezy

Oy: 32 14.5%
  • Rumo

Oy: 22 10.0%
  • Tetra

Oy: 7 3.2%
  • Lot

Oy: 11 5.0%
  • Pangea

Oy: 12 5.4%
  • Cho

Oy: 12 5.4%
  • Vitus

Oy: 9 4.1%
  • Kernel

Oy: 15 6.8%
  • Montag

Oy: 41 18.6%
  • A4

Oy: 8 3.6%
  • Olwen

Oy: 52 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    221
  • Anket kapatılmış .
Ben de Pangea dedim. İşleme açısından oldukça dengeli bir seçkisi var gibi duruyor.

Daha önce de alışveriş yapmamıştım, bu da etkili oldu.

Kernel uzun zamandır deneyemediğim bir yerdi, kesinlikle denemek istiyorum.

Kernel. Uzun zamandır radarımda ama fiyatları sebebiyle biraz bekliyordum. Umarım seçilir ve güzel bir indirim olur.

Vitus diyorum ben. Fiyat performans olarak başarılı buluyorum.

Cho fiyatlar çok iyi, ama seçenek az gibi sanki birçoğu soldout, belki yeni çekirdek getirirler yeni soluk için Cho'dan yana oyum

Rumo ve Cho'nun denenmesinden yanayım, geçen sefer Cho'dan yana oy vermiştim bu sefer Rumo diyorum. Sırasıyla her ikisi seçilene kadar devam edeceğim gibi :D

Yenilik olması açısından Rumo diyorum ben de. Lot ve Olwen için seçkide farklılık olsa da kavurucu bakımından aynı firma diyemez miyiz? Yanlış bilgim varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Olwen deneyelim.

Cho diyorum. Şık metal 100 gr lık kutularıyla, her kahveye özel tasarım etiket yaparak uğraşmalarıyla, daha da artacağına inandığım seçkisi ile, 5 aydır kahvelerini düzenli tüketmenin verdiği mutluluk ile Cho diyorum.

Geri