The results of this poll are hidden until the poll closes on 25 Şub 2026.Ay 28 çekiyor. Anket için bugün mü son gün yoksa yarın mı? Geçen ay anket, 5 gün önceden, hazırlık süresi düşünelerek kapatılmıştı. O yüzdendir sorum.
Çok iyi,dengeli bir kahveSonuçlar belli olmuş. Oylamaları tahmin etmek mümkün değil gerçekten.
Olwen'a göz gezdirdim biraz. Ethiopia Lalesa ilgimi çekti.
Hocam menüde hata var. Kahveler şu linkte görünüyor: https://olwen.com.tr/limitli-seckiOlwen seçilmiş, hayırlı olsun. Ama sitede ismi seçkide olan bir çok kahve stokta yok. Üzerine tıkladığınızda kahvelere ulaşamıyorsunuz. Ya 404 hatası veriyor ya da stokta yok uyarısı geliyor. 2-3 tane özel kahvesi var o kadar. Bu ay da alıma katılmayacağım anlaşılan. Teşekkürler
Bunlar zaten çoğu kavurucuda var. Özelden kastım denenmesi gereken özel kahveler. Bir çoğunun ismi var ama sayfasına ulaşılamıyor çünkü stokta yok. Mesela aşağıdaki gibi;Hocam menüde hata var. Kahveler şu linkte görünüyor: https://olwen.com.tr/limitli-secki
Anladım hocam, menüde de bir hata var kahvelerin tümünün göründüğü sayfaya gidemiyorsunuz. Bu durumu kastettiğinizi düşünmüştüm. Yanlış anlamışımBunlar zaten çoğu kavurucuda var. Özelden kastım denenmesi gereken özel kahveler. Bir çoğunun ismi var ama sayfasına ulaşılamıyor çünkü stokta yok. Mesela aşağıdaki gibi;
Yükleniyor...
olwen.com.tr
Hocam o şekilde gelecek ay katılmak isteyen yeni firmalara haksızlık olabilir. Seçimler belki daha fazla firma arasından 3 aylık olarak yapılabilir. En fazla oy alan 3 firma önümüzdeki 3 ayda sırayla etkinliği üstlenmiş olur. Hem bizim hem de firmaların hazırlık yapmak için daha fazla vakti olabilir bu şekilde hem de firmalar ankette haksızlığa uğramaktan -uğradıklarını düşünüyorlarsa şayet- bir nebze bile olsa kurtulmuş olurlar.Herkes icin uygun olursa, sonraki ay icin bu ay en cok oy alanlar arasinda secim yapilabilir. Yani bu ay 4/5 kavurucu arasinda dagilim olmus, secimde bunlar disinda eklemeyelim. oylar bunlar arasinda dagilirsa cogunlugun secimi kademeli olarak anket sonucuna dagilmis olur. Sirali ve surdurulebilir bir duzen
olur.
Hocam eğer yanlış anlamadıysam eğer, siz bu ayki firmaları gelecek ay tekrar seçelim dediniz. Ben de gelecek 3 ayda ankete katılacak firmaları da dahil edelim o şekilde yapalım dedim. Eğer sizi yanlış anladıysam kusura bakmayınız.benim soyledigimden farkli bir sey soylememissin ki
neyse akil onerilerimi kendime saklasam iyi olacak.