• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Sezy

Oy: 32 14.5%
  • Rumo

Oy: 22 10.0%
  • Tetra

Oy: 7 3.2%
  • Lot

Oy: 11 5.0%
  • Pangea

Oy: 12 5.4%
  • Cho

Oy: 12 5.4%
  • Vitus

Oy: 9 4.1%
  • Kernel

Oy: 15 6.8%
  • Montag

Oy: 41 18.6%
  • A4

Oy: 8 3.6%
  • Olwen

Oy: 52 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    221
  • Anket kapatılmış .
Ay 28 çekiyor. Anket için bugün mü son gün yoksa yarın mı? Geçen ay anket, 5 gün önceden, hazırlık süresi düşünelerek kapatılmıştı. O yüzdendir sorum.

Ay 28 çekiyor. Anket için bugün mü son gün yoksa yarın mı? Geçen ay anket, 5 gün önceden, hazırlık süresi düşünelerek kapatılmıştı. O yüzdendir sorum.
The results of this poll are hidden until the poll closes on 25 Şub 2026.

Ortalık çok karıştı ben yine reise vericem
Oyum sezy
Yıllardır her siparişimde memnun ayrıldım ambalaja para vermekten sıkıldım
Tutarlı kavrum
Yüksek f/p
Geniş seçki
Birliklte değil hep birlikte deneylim indirimini görmek isterim

Sonuçlar belli olmuş. Oylamaları tahmin etmek mümkün değil gerçekten.
Olwen'a göz gezdirdim biraz. Ethiopia Lalesa ilgimi çekti.

Olwen seçilmiş, hayırlı olsun. Ama sitede ismi seçkide olan bir çok kahve stokta yok. Üzerine tıkladığınızda kahvelere ulaşamıyorsunuz. Ya 404 hatası veriyor ya da stokta yok uyarısı geliyor. 2-3 tane özel kahvesi var o kadar. Bu ay da alıma katılmayacağım anlaşılan. Teşekkürler

Bunlar zaten çoğu kavurucuda var. Özelden kastım denenmesi gereken özel kahveler. Bir çoğunun ismi var ama sayfasına ulaşılamıyor çünkü stokta yok. Mesela aşağıdaki gibi;

Anladım hocam, menüde de bir hata var kahvelerin tümünün göründüğü sayfaya gidemiyorsunuz. Bu durumu kastettiğinizi düşünmüştüm. Yanlış anlamışım

Herkes icin uygun olursa, sonraki ay icin bu ay en cok oy alanlar arasinda secim yapilabilir. Yani bu ay 4/5 kavurucu arasinda dagilim olmus, secimde bunlar disinda eklemeyelim. oylar bunlar arasinda dagilirsa cogunlugun secimi kademeli olarak anket sonucuna dagilmis olur. Sirali ve surdurulebilir bir duzen
olur.
Hocam o şekilde gelecek ay katılmak isteyen yeni firmalara haksızlık olabilir. Seçimler belki daha fazla firma arasından 3 aylık olarak yapılabilir. En fazla oy alan 3 firma önümüzdeki 3 ayda sırayla etkinliği üstlenmiş olur. Hem bizim hem de firmaların hazırlık yapmak için daha fazla vakti olabilir bu şekilde hem de firmalar ankette haksızlığa uğramaktan -uğradıklarını düşünüyorlarsa şayet- bir nebze bile olsa kurtulmuş olurlar.

:) benim soyledigimden farkli bir sey soylememissin ki:) neyse akil onerilerimi kendime saklasam iyi olacak.
Hocam eğer yanlış anlamadıysam eğer, siz bu ayki firmaları gelecek ay tekrar seçelim dediniz. Ben de gelecek 3 ayda ankete katılacak firmaları da dahil edelim o şekilde yapalım dedim. Eğer sizi yanlış anladıysam kusura bakmayınız.

espressoda sadece blendler var :( espresso için koyu kavrulmuş single origin kahveler olsaydı bende sipariş geçerdim. bu ay maalesef es geçiyorum bu sebeple

Anketlere katılım gün geçtikçe düşüyor. Buna bir çare bulmak lazım.

Sevgililer günü kampanyaları güzeldi. O zaman aldığım kahveleri de beğendim. Kendilerinin genel müşteri yaklaşımı da hoştu bana karşı. Eğer yine sevgililer günü kampanyası gibi güzel bir indirimle gelirlerse tadından yenmez. Daha almak istediğim çekirdekler var:love: @olwencoffeecompany

Geri