Ne demek rica ederiz.Tekrardan yaşanan durum adına kusura bakmayın . Afiyetler diliyorum.İnce düşünceniz için teşekkür ederim. Bu yaklaşımı görmek bizler için yeterli.![]()
Ne demek rica ederiz.Tekrardan yaşanan durum adına kusura bakmayın . Afiyetler diliyorum.İnce düşünceniz için teşekkür ederim. Bu yaklaşımı görmek bizler için yeterli.![]()
Merhabalar, maalesef tükendi.Lakin pazartesi günü bir cupping sonrası 4 yada 5 farklı(2 si Kolombiya olacak ) şekilde kahve seçmiş olacağız.Daha detaylı bilgileri en geç Salı günü açıklamış olacağım.Buradanda şimdiden söylemiş olayım .Alonso bustos tükendi mi acaba? Ayın 15’ini beklerken kaçırdık sanırım
Şimdiden afiyetler diliyorum1kg decaf ile alima katildim, emegi gecenlere tesekkurler. Decaf icin degass kac gun onerirsiniz?
teşekkür ederimSelamlar
Elimin altında bu aralar bu kitap var, her fırsatta karıştırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 38012
Burun damak dengesi için kesinlikle önerebileceğim bir kitapta Vedat Ozan'ın Kokular kitabı. İncelemenizi tavsiye edebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 38013
Merhabalar şimdiden afiyetler diliyorum. 1/16 oran 15/240 su sıcaklığı 91-93 arası ince öğütüm yapmak isterseniz su sıcaklığını düşürebilirsiniz.Kalın bir öğütüm tercih ederseniz su sıcaklığını yükseltebilirsiniz.Ön demleme için 60 ml 50 sn bekleyebilirsiniz .Geriye kalan suyu yatağı fazla kaldırmadan 3 eşit parçada dökebilirsiniz. Ortalama 02:30 sürelerde bitmiş olacaktır.@Sefer Dağ bey Alonso Bustos için reçete öneriniz nedir?
Şimdiden afiyetler diliyorum yorumlarınızı bekliyorum@Sefer Dağ 1946 numaralı Sipariş ile alıma katıldım. Alonso Bustos’u kaçırdığıma üzüldüm. çekirdeklerinizi ilk kez deneyeceğim, güzel sonuçlar elde edeceğimi düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.
alonso bustos için 1/16 düşük kalıyor 1/17 belki 1/17,5 bile daha iyi olabilir ben 1/16 yapıp 16 by-pass yapıyorum hario v60 da incMerhabalar şimdiden afiyetler diliyorum. 1/16 oran 15/240 su sıcaklığı 91-93 arası ince öğütüm yapmak isterseniz su sıcaklığını düşürebilirsiniz.Kalın bir öğütüm tercih ederseniz su sıcaklığını yükseltebilirsiniz.Ön demleme için 60 ml 50 sn bekleyebilirsiniz .Geriye kalan suyu yatağı fazla kaldırmadan 3 eşit parçada dökebilirsiniz. Ortalama 02:30 sürelerde bitmiş olacaktır.
Merhabalar mutlaka deneyeceğim.Mutlak bir reçete hiç bir zaman yok aslında sadece referans aralığı ile kişinin kendi damak zevkine göre yoğunluğu ne kadar alıp almaması ile alakalı.Tavsiye için teşekkür ederimalonso bustos için 1/16 düşük kalıyor 1/17 belki 1/17,5 bile daha iyi olabilir ben 1/16 yapıp 16 by-pass yapıyorum hario v60 da inc
deneyip heri dönüş yapmanızı isterimMerhabalar mutlaka deneyeceğim.Mutlak bir reçete hiç bir zaman yok aslında sadece referans aralığı ile kişinin kendi damak zevkine göre yoğunluğu ne kadar alıp almaması ile alakalı.Tavsiye için teşekkür ederim![]()
Yarın mutlaka deneyeceğim ellerinize sağlıkdeneyip heri dönüş yapmanızı isterim
reçete:
Hario v60
filtre hario bol poşet
commandante 20 klik
88 derece su (nestle pure)
15 gr kahve
1:16
40-100-100
bitişte ise 16-20 ml bypass
Merhabalar, işleme yöntemi klasik natürel. Türü Papayo ( genel olarak bu tür fincanda oldukça kırmızı meyveler kompleks yoğun bir tat profili sunuyor ) .Daha kalın öğütüm yaparak demleme sonunda ekstra su ekleyerek damak zevkinize göre yoğunluğu azaltabilirsiniz .Tekrardan afiyetler diliyorum.Tekrar denekdikten sonra yorumlarınızı bekliyorum@Sefer Dağ Bey merhaba, Alonso Bustos geleneksel natural değil sanırım değil mi? Sitede işleme yöntemiyle ilgili detay bulamamıştım. 9. günde 1/18 denememe rağmen anaerobik çekirdeklere benzer yoğun tatlar aldım ve 1 hafta daha beklemeye ve kalın öğütümle denemeye karar verdim. Farklı bir öneriniz olursa da almak isterim.