• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
#1785 herkesin eline sağlık

@Sefer Dağ

Sefer Bey off topic gözüken fakat görünenin ardında olan bir sorum var: kahveye dair son zamanlarda izlediğiniz/ okuduğunuz ya da takip ettiğiniz paylaşabileceğiniz kitap, video ya da içerik var mıdır?

Teşekkürler :coffee: ✌️

@Sefer Dağ

Sefer Bey off topic gözüken fakat görünenin ardında olan bir sorum var: kahveye dair son zamanlarda izlediğiniz/ okuduğunuz ya da takip ettiğiniz paylaşabileceğiniz kitap, video ya da içerik var mıdır?

Teşekkürler :coffee: ✌️
Selamlar
Elimin altında bu aralar bu kitap var, her fırsatta karıştırıyorum
1741592171553.png

Burun damak dengesi için kesinlikle önerebileceğim bir kitapta Vedat Ozan'ın Kokular kitabı. İncelemenizi tavsiye edebilirim.
1741592307763.png

Merhabalar,
Emeği geçenlere teşekkürler.
Ben de toplu alıma #1824 numaralı siparişimle katıldım.

Selamlar,
İki çekirdeğe daha veda ediyoruz.
Rwanda Akagera dan son 10 adet 250 Gr kaldı
Kolombiya Alonso Bustos ise 18 adet 250 Gr var.

Bu hafta sonu seçkiye yıkanmış bir Kenya ekliyoruz,
Kenya Wanrich Washed
Kırmızı kuş üzümü tatlığı soğudukça kayısı
Parlak asidite / yeşil üzüm
SL28-Batian-Ruiru 11

@Sefer Dağ merhaba. ödeme sayfasında sorun yaşıyorum kontrol etme şansınız olur mu?

El Mango için Reçete ve Su tavsiyesi alabilir miyim @Sefer Dağ

El Mango için Reçete ve Su tavsiyesi alabilir miyim @Sefer Dağ
Merhabalar, eğer ulaşabiliyor iseniz Munzur suyu tavsiye ederim .Eğer yok ise Nestlle 5 lt yada Abant su kullanabilirsiniz.
CMD 26 klik orta üst kalınlık öğütüm
90 derece sıcaklıkta tavsiye ediyorum.
1/15 oranı 15 / 225
Ön demleme 60 ml 01:00 dakika bloom
Sonrasında geri kalan suyu yavaş bir şekilde sadece merkezde bozuk para genişliğinde (1₺)
Dökerek demlemeyi yapabilirsiniz . Şimdiden afiyetler diliyorum.

@Sefer Dağ Etiyopya sidamo için reçeteniz var mıdır acaba cevap için şimdiden teşekkürler

Geri