• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu aralar Kolombiya çekirdeği hakimiyeti var çoğu kavurucuda. Adamlar(Kolombiyalılar) komple nitelikliye mi döndü noldu anlamadım. Benim sepette şu an 3 adet Kolombiya var. İnşallah asidite yüksek kupalar çıkmaz karşıma.

Asidite yoğunluğu sevmemekle birlikte aftertaste ve kompleks çekirdeleri arıyorum genelde. Niji çekirdekleri içerisinden öneri sunabilme şansı olan var mıdır.

Selamlar Sevgili @Minyak

Bende natural/anaerobik ve/veya natural anaerobik tercih ediyorum. O yüzden şöyle bir sipariş oluşturdum;

Guetamala Nueva Oriente
Colombia Granja Paraiso 92
Indonesia Frinsa Edun #4
Honduras La Valentina - Espresso [Flair Pro2 Denemelerim için]

Saygılarımla sunarım…
flair pro'yu nereden satın alabilirim acaba?

Niji alımı benim için çok kötü bir zamana geldi ve yaptığım en komik sepet oldu :)
1709809353640.png

İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı: İlk üyelikten 30 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Merhaba Arkadaşlar

Ankete katılan her (304) üyeye çok teşekkürler. Mart toplu alım anketinde 1. çıkan firma Niji Coffee (116 oy) olurken 2. Grizzly Coffee Roasters (87 oy) oldu. 3.Firma (15 oy) ise Clean Cup, 4.Firma ise Gordion Coffee Roastery (10 oy) oldu.

1.olan Niji Coffee yetkilisi Alireza bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @DaunterM , @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Firmaya olan sorularınız için nijicoffeeco@gmail.com'e eposta gönderebilirsiniz.

Alımla ilgili detaylar bir alt açıklamada!

İNDİRİM KODU BURADA
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Kavrulmuş Çekirdek İndirim Oranı %25
Nijicoffeeco.net

Ekli dosyayı görüntüle 32239
Ekli dosyayı görüntüle 32240
Ben üye olmama rağmen indirim kodunu göremiyorum acaba bir problem mi var üyeliğimde ?

Herkese merhabalar,
Umarım iyisinizdir.
Saat 18:00 kadar tüm stokları güncelleyeceğim ve burdan sizleri bilgilendireceğim.
Sevgilerimle , Alireza

12386 ile katıldım ama sipariş durumu nerede yazıyor? Sitede hesap sistemi var mı yok mu onu da çözemedim. Sipariş durumumu öğrenmek istiyorum sadece.

Kargolar yarın çıkacakmış sanırım.

Granja paraiso 92 yi deneyen varsa az buçuk deneyimlerini aktarabilir mi lütfen🙂

Geri