Yok, normal anaerobik.Hocam kahve infuze grubuna mı giriyor acaba kardeş forumda öyle gördüm gibi hatırlıyorumda merak ettim infuzelere pek iyi yaklaşımlarım yok ta![]()
Yok, normal anaerobik.Hocam kahve infuze grubuna mı giriyor acaba kardeş forumda öyle gördüm gibi hatırlıyorumda merak ettim infuzelere pek iyi yaklaşımlarım yok ta![]()
Hocam ayıptır sorması sizin bir v tablonuz vardı bu kahve o tablada v kaça otururYok, normal anaerobik.
Instagram gönderisi şurada yeni sisteme göre puanladım ve yorumladım. Eski sistemde V, V+, +, ++ diye gidiyordu, ++'ya denk gelen B verdim.
Tam sipariş verdiğimden sonra matruşka açılmış üzüldüm şuanHerkese merhaba,
Endonezya stok güncellendi.
Colombia El Mirador son 60 adet açıldı.
Honduras stok güncellendi.
Kenya Ndaroini stok güncellendi.
Kenya Azamia Stok açıldı.
Matruşka 9 son 25 adet stok açıldı.
Infınıty Series son 38 adet stok açıldı.
Colombia Granja stok güncellendi.
Brazil Fazenda IP son 50 adet stok açıldı.
Colombia La Loma Rum Barell son 40 adet stok açıldı.
Colombia La Loma Gesha stok güncellendi.
Colombia La Loma Sidra stok güncellendi.
Guatemala Finca Medina stok güncellendi.
Guatemala Nueva stok açıldı.
Hocam yanıtınızı iple çekiyorumBen size yazarım ben yaptım ziraat ile. Ama provizyonda şu anda. Yazarım size sonucu
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Umarım iyisinizdir.
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum, minnettarım.
Kargoların bir kısmı bugün çıkacak .
Diğeri ise yarın göndermeye çalışacağım.
Gönderilen kargoların takip numarası email yolu ile size iletilecektir.
Sevgilerimi iletiyorum, Alireza
Tüpler geldi miInfinity #1 Panama Janson Sınırlı sayıda (3.4kg kadar) satışa çıkacak. Bu kahveyi alanların kargoları önümüzdeki pazartesi (11 Mart) günü çıkmaya başlayacak. ( Özel tüplerde geleceği için tüplerin siparişinin gelmesini lazım.)
Buarada keşke tüpleri 3e çıkarsanız malum böyle kahveleri oturup kupa kupa içemeyiz 10ar gramlık demleme daha iyi olabilir 15 15 2 deneme yerine 3x10 daha iyi olabilir eğer tüp fazla gelirse ek tüp talebinde bulunabiliyorsak ben infinity mi 3 tüpte tercih ederim![]()
MERHABA EFENDİM, BİZE SİPARİŞ NOTUNUZU İLETİR MİSİNİZ?@Niji Coffee Co. siparisime ek yapacaktik donus yapmadiniz. Unutuldu galiba. Mesajlara bakar misiniz