• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Yurtiçi uygulamasını yükleyin arkadaşlar telefonunuzla kayıt olunca otomatik bildirim geliyor adınıza kargo var diye.

Çok pardon siz de Alireza bey saniz bilemedim. Yoksa baştan @ koyardim. Kayda geçmiş bir kargo nasıl anlaşılır en az benim için soru değil. Sipariş kaydı ve kargo kaydı zaman aralığı.
Şu tavır hoş değil. Yardımcı olmaya çalışıyor insanlar.

Yakın zamanda forumun kültürü gerçekten değişiyor.

Üzülüyorum.

Alireza bey merhaba, hangi sipariş numaraya kadar kargoya verilmiş bilgilendirirseniz burdan iyi olur. Sitede sipariş takip sistemi yok ise en çok gelen soru da kargom nerede olacak. 😀
Alireza Bey bugün şu kadar bugün bu kadar kargo çıktı diye belirtince normal olarak bende "Acaba hangi sipariş numarasına kadar çıkmış? Benim Pozisyonum nedir?" diye merak ettim. Yoksa mail sisteminden haberim var ve kargo mailimi beklemekteyim :)

Toplu alımlarda kargonun gecikmesini normal karşılıyorum.

Ürünüm dün kargolandı ve şu an taşıma aşamasında. 6 mart akşam sipariş gemiştim.

Ancak mail gelmedi.
Yurtiçi uygulamasını yüklemenizi tavsiye ederim. Uygulamada kargo taşıma durumunda gözüküyor.

Niji ekibine emekleri ve sabırları için teşekkür ediyorum.

Cumartesi günü Kahve Kulübü Gaziantep üyeleriyle birlikte Niji'deydik. Her zamanki misafir perverlikleriyle görebildiğimiz kısa süre içerisinde bizle ilgilendiler. Biz de kahvelerle ilgilendik. Şahsi görüşlerimi kahveler bazında kısa kısa paylaşayım. Almayı düşünen arkadaşlara belki faydam olur. Baştan uyarayım, Le Nez du Cafe – Revelation 36'lı sette 1 koku hariç nokta atışı tutturamadım, yanından yakınından geçtim. Hatta bazısında öğrendikten sonra da fikrimi değiştiremedim.

Fine Robusta: İlginç bir deneyimdi. Asidite yok gibiydi. İçimi sert bekliyordum. Gayet yumuşaktı. Kıyaslamak uygun olmaz ama merak için alınır. Koyu ve yoğun tatları seven devam eder. Bir yerde ikram etseler 2. bardağı isteyebilirim.

La Loma Geisha: Kavun, beyaz çiçekler kendini hissettiriyordu. Şurubumsu gövde ve ağızda kalan tadı mangoyu hatırlattı bana.

El Mirador: Demleyen bendim ve yıllardır normal V60 yapmamış olmam, Hario filtre kağıtlarının huyunu unutmuş olmam sebebiyle overextract demledim. Benim damak tadıma uygundu. Kanlı portakal ılıyınca geliyordu ama sıcakken o haliyle keçiboynuzu baskın geliyordu. Normal bir çözünmeyle farklı kahve arayanlar için güzel bir tercih olur.

Matruşka 9: Kaçıranlar üzülmesin diye anlatmak istemiyorum. Gerçekten harika. Aklımda kalacak bir kahve.

Infinity 1: Alireza Ikawa Pro100x ile kavurduktan 5 dakika sonra demledik. Degassing'e fırsat tanımadan demlediğimizde bile inanılmaz bir tatlılık vardı. Dudağıma şerbet bulaştı sandım. Ödül kahvesi olarak aldım. Tüplerini de daha sonra kullanmak üzere saklayacağım.

Daha önceden alıp kendi evimde denediğim kahveler

Kenya Ndaroini: Tam olarak dengeli bir kahve. Akla ilk gelen Kenya karateristiği pek yok. Kırmızı meyveleri, biraz tatlılığı ve bitişindeki yumuşaklığı ile kimseyi üzmez. Bana göre sabah kahvesi.

Granja Paraiso 92: Anaerobik kahve sevenlere tavsiye ederim. Buna da akşam kahvesi diyorum. Demlemeye, çözünmeye göre aromaları çok değişiyor sanırım.

Dunder Mifflin: Misafir kahvesi. Biraz ilgi çekebilir ama nitelikli kahveye yabancı kişilerce de rahat içilebilir.

La Loma Cold Washed Sidra: Limon otu notasını hissedebileceğiniz güzel bir kahve. Tavsiye ederim. Matruşka 9'u kaçıranlara teselli kahvesi.

Finca Medina: İçeli çok oldu ama kayısı notasını anımsatmıştı.

La Loma XO Rum Barrel: Kaçırmayın derim. Ben genelde bir kahveden 2. paketi almam ama 3. paketi düşünüyorum şu an.

Edit:
Cauca- Omni Roast: Diğer denediğim çekirdeklere göre koyu kavrulmuş ancak narenciye asiditesi var. 2 dakikada bitirmeme rağmen demlemeyi epey çözünmüş. Sonuç olarak gövdeli, asiditesi olan, koyu kavrum tatlarının da olduğu bir kahve. Acılık pek yok ancak 3 dakika üstündeki demlemelerde baskınlaşacaktır. Tatlılık da var ancak ön planda değil. Sert lezzeti olsun diyen birisine tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
06.03.2024'te 12366 sipariş numarası ile sipariş geçmiştim. Kargo maili gelmedi.
Yurtiçi kargo uygulamasını da indirdim ama herhangi bir gönderi gözükmüyor.
edit: şu an çıkış biriminde şeklinde gözüküyor.

Son düzenleme:
Hayat sürprizlerle ile dolu. Kargo bilgilendirme beklerken bügün kargo teslimatı yapıldı! İşin garip tarafı Nijiden sabah gönderim onay maili geldi, en az 2 güne elime geçer derken kargo firmadan hiç bir bilgilendirme gönderilmeden az önce teslimat yapıldı. Sevecem mi kızecam mi arada kaldım!😂
@Niji Coffee Co. Emeğinize sağlık. Özelikle belirtilmiş olan kavurumu şimdiden merak ettim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240311-153412_Maximum Mobil.jpg
    Screenshot_20240311-153412_Maximum Mobil.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 137
  • Screenshot_20240311-152439_Gmail.jpg
    Screenshot_20240311-152439_Gmail.jpg
    85.8 KB · Görüntüleme: 136
  • 20240311_152153.jpg
    20240311_152153.jpg
    57.4 KB · Görüntüleme: 138
Geri