Çok pardon siz de Alireza bey saniz bilemedim. Yoksa baştan @ koyardim. Kayda geçmiş bir kargo nasıl anlaşılır en az benim için soru değil. Sipariş kaydı ve kargo kaydı zaman aralığı.Mail geliyor.![]()
Şu tavır hoş değil. Yardımcı olmaya çalışıyor insanlar.Çok pardon siz de Alireza bey saniz bilemedim. Yoksa baştan @ koyardim. Kayda geçmiş bir kargo nasıl anlaşılır en az benim için soru değil. Sipariş kaydı ve kargo kaydı zaman aralığı.
Alireza Bey bugün şu kadar bugün bu kadar kargo çıktı diye belirtince normal olarak bende "Acaba hangi sipariş numarasına kadar çıkmış? Benim Pozisyonum nedir?" diye merak ettim. Yoksa mail sisteminden haberim var ve kargo mailimi beklemekteyimAlireza bey merhaba, hangi sipariş numaraya kadar kargoya verilmiş bilgilendirirseniz burdan iyi olur. Sitede sipariş takip sistemi yok ise en çok gelen soru da kargom nerede olacak.![]()
ŞİMDİ BAKTIM. HAYIR SONRADAN TAKSİT OLMUYOR. GIDA OLDUĞU İÇİN SANIRIMHocam sonradan taksitlendirme olayı oldumu
ŞİMDİ BAKTIM. HAYIR SONRADAN TAKSİT OLMUYOR. GIDA OLDUĞU İÇİN SANIRIM
Bankable veya karta alakalı bir durum. Benim için oluyor.Tamam, teşekkür ederim.![]()
Kart fatura kesim tarihinden önce oluyordu herahlde hesap kesim tarihinden sonra işlem yapılmıyordu diye hatırlıyorum bende ama her firmada her sitede olmuyorBankable veya karta alakalı bir durum. Benim için oluyor.
Limit dolmadiysa sorun teşkil edecek bir durum olmamalı. Yani gida vs.Kart fatura kesim tarihinden önce oluyordu herahlde hesap kesim tarihinden sonra işlem yapılmıyordu diye hatırlıyorum bende ama her firmada her sitede olmuyor
Yok limit dolmadı ama sormak isteyeceğim tek birşey var sizdeki kart da bakkart troy olan mı ?Limit dolmadiysa sorun teşkil edecek bir durum olmamalı. Yani gida vs.
Bende maximum platinum kart var.Yok limit dolmadı ama sormak isteyeceğim tek birşey var sizdeki kart da bakkart troy olan mı ?
Bu troy öyle bişey ki hiçbiryerde geçmiyor bazen ondan kullanmaya tırsıyor insan dediğim gibi nijide sipariş iptali olsa bakardım ama şuan bi olmaz gibi bakacam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinBende maximum platinum kart var.