• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lot Coffee Roastery

Bernardina çok iyiydi.

Akagera ile uyuşamadık bana çok fazla fermente geldi. Diğer kahvelerini çok beğendim. İzmir'den böylesine güçlü bir roastery çıkması bizi mutlu ediyor emeklerine sağlık.

Akagera ile uyuşamadık bana çok fazla fermente geldi. Diğer kahvelerini çok beğendim. İzmir'den böylesine güçlü bir roastery çıkması bizi mutlu ediyor emeklerine sağlık.
son zamanlarda fermantasyonu abartılmamış ve dengeli olarak yorumladığım bir kahve oldu.
naçizane önerim 90c süre: 2:10-20 gibi süreleri denemeniz.

son zamanlarda fermantasyonu abartılmamış ve dengeli olarak yorumladığım bir kahve oldu.
naçizane önerim 90c süre: 2:10-20 gibi süreleri denemeniz.
Ben bana gelen pakette sorun olduğunu düşünüyorum. Aynı kahveyi bir kafede gayet beğenmiştim. Demleme parametrelerimiz aynıydı.

Bugün uğradım çok güzel bir espresso içtim, şampiyon kahveyi de tattım. Fiyatlar iyi 40 liraya böyle güzel bir espresso şaşırtıcı. Soğudukça güzelleşmesini de beklemiyordum. Kapanmak üzereydi yorgunlukları hallerinden belliydi ama kaliteden hiç ödün vermediler. Hem espresso çekirdeği hem kalibrasyon harikaydı.

İzmir de yine öğleyim Başka bir yerde espresso içtim isim vermiyorum hem blend hem kalibrasyon kötü hem daha pahalı.

Lot İzmir için büyük şans

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,

Kg paketlerimiz hariç tüm kahve seçkilerimizde geçerli %20 indirime web sitemizden ''mutluyillar'' kodu ile ulaşabilirsiniz.

Lot Coffee Roastery şimdiden tüm dostlarımıza sağlıklı, mutlu, güzel bir yıl diler. ♥️🎄

Son düzenleme:
yeni bir indirim kodu mevcut mudur?

Single origin bir espresso, özellikle de demleme performansını çok beğendiğim Bernardina’yı, denemek için bugün dükkana uğradım. Espresso da tek seçenek servis ediliyormuş, o da Lot #01 Blend. Biraz üzse de fazla kahve göz çıkarmaz dedim. İyi ki de demişim.

Gerçekten çok keyif aldığım bir espresso oldu. Asidite ve gövde, ikisi de o kadar dengeliydi ki asla biri ön plana çıkmıyordu.

Espresso seven arkadaşlara tavsiye ederim.

seçkilerine son 2 ayda baya kahve eklemişler yeni. el salvador la esperanza mart sonunda satışa çıkmıştı, kavrumundan 1 ay sonra açabildim. çokça iyiydi.

kosta rika the pearl'i kavrumundan 15 gün sonra denedim filtre için ve güzel sonuçlar çıkarttı bana. sakız, üzüme benzer tatlar aldım ben. son yudumlarda da çok hoş bir tatlılığı var. çok hoşuma gitti bu çekirdekleri de.

ancak kahve çok zor öğütülüyor, bahsi de geçmiş hatta. molent g50'de v60 için firmanın verdiği ideal aralık 30-46 klik olmasına rağmen 55-60 kliklere çıktım ben.
Dün akşam kavrumun 7. Gününde pearl i demledim. Tatsal olarak hoşuma gitti muhtemelen 15 gün sonra daha iyi olacak gibi ama çekirdeği öğütürken çok zorlandım. Sizde de öyle mi?

Aralık ayı sonunda Lot coffeeden 1 kilogramlık bir kahve alımı gerçekleştirdim.
güncel seçkiden:
Etiyopya Betki Nenka: İnanılmaz keyifli buram buram sarı meyveler ardından gelen bergamot notası.. çok gövdeli değil asiditesi ortalarda tam bir keyif kahvesi.
Kolombiya Martha Arcila :
Benim için harika bir sabah kahvesi orta gövdeli pekmez notası baskın şekilde hissediliyor. Sadece kahve soğudukça aynı keyfi alamadım.
Lot Blend 02:
Bu kahveyi yakından tanıyorum. İzmirde gittiğim ve Lot çekirdeklerini kullanan kahvecilerde espresso çekirdeği olarak kullanılıyor. Ben de sage ses876 95 derece 9 bar basınç 28 sn 20 gr a 40 gr çıktı almama rağmen istediğim keyfi alamadım hep koyu ve acı bir çıktı alıyorum. Su sıcaklığını düşürmem gerekiyor olabilir.
Lot 01: daha deneyemedim.

Merhaba Kahve Kulübü ailesi, size yeni bir kampanyamızı duyurmak isteriz.

Lot Coffee Roastery 'den bir yenilik daha, Lot Brewback Sadakat Programı!!

Lot Brewback Programı ile Kahveniz Size Geri Dönsün​

Lot Coffee Roastery olarak kahve keyfinizin uzun soluklu olmasını istiyoruz.
Bu nedenle siz değerli üyelerimiz için özel bir sadakat programı hazırladık: Lot Brewback Programı.
Artık www.lotcoffeeroastery.com üzerinden yaptığınız tüm alışverişlerde, kargo bedeli hariç sepet tutarınızın %5’i kadar puan kazanacaksınız.
Kazandığınız puanlar otomatik olarak üyelik hesabınıza tanımlanır ve bir sonraki siparişinizde kullanıma hazır hale gelir.
Ne kadar çok alışveriş, o kadar çok kahve puanı ☕✨

Nasıl Yararlanırsınız?​

1. Yaptığınız alışverişin (kargo hariç) %5’i kadar puan kazanırsınız.
  2. Her 1 puan = 1 TL değerindedir.
  3. Kazandığınız puanlar bir sonraki alışverişinizde aktif olur.
  4. Puanlar diğer kampanyalarla birlikte kullanılabilir.

Program Koşulları​

• Puanlar her yıl 2 Ocak tarihinde sıfırlanır.
  • Puanlar yalnızca üyelik hesabı üzerinden kullanılabilir.
  • Puan kazanımı, kargo bedeli hariç sepet tutarı üzerinden hesaplanır.

** Bu kampanyamıza ek olarak;

IMG_7959.jpg

Yeni üyelerimize özel bu kampanya ile taze kavrulmuş kahvelerimizi denemeniz için harika bir fırsat sunuyoruz. Sadece birkaç adımda %10 indirim sizi bekliyor.

Nasıl Yararlanırsınız?​

1. Web sitemize e-posta adresinizle kaydolun.
    2. İlk siparişinizi verirken %10 indirim sepette otomatik olarak uygulanacaktır.

Kampanya Koşulları​

• Kampanya sadece ilk kez üye olan kullanıcılar için geçerlidir.
    • İndirim yalnızca ilk kahve siparişinde kullanılabilir.
    • Başka kampanyalar veya promosyonlarla birleştirilemez.
    • Lot Coffee Roastery, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Geri