Benim Bianca da nihayet geldi. Uzun araştırmalar sonucu Victora' yı Bianca ile upgrade ettim. Kurulumu yaptıktan sonra tankın pozisyonunu değiştirken, detay araştırma videolarını inceliyordum, Whole Latte Love un aşağıdaki Bianca kötüleme videosuyla karşılaştım. Profitec Pro 700 ile Letit Bianca karşılaştırma başlığı altında adam resmen Bianca kötüleme videosu çekmiş. Whole latte love firması Bianca'yı satmıyor, anladığım kadarıyla Profitec ana distribütörlerinden biri.
Sonrasında First Line Equipment'ın aşağıdaki video serisini izledim. Resmen ilk videodaki tüm kötülemeleri detayları inceleyerek çürütmüş ve Whole Latte Love un videosunu gömmüş, mezar taşını bile dikmiş. Onlar da anladığım kadarıyla Lelit distribütörlerinden biri. Ürün geliştirmelerine direkt katkıları varmış.
-
-
Bianca'nın detay özelliklerini öğrenince doğru bir karar verdiğime emin oldum. Ürünler sürekli sahadan gelen yorumlara göre geliştiriliyor. Sadece bir örneği Bianca sepetleri artık IMS tarafından sağlanıyor. Bu konuda
@Globally Yiğit Bey'in de geliştirmeye yönelik geri dönüşleri olmuş. Basınç profillemede diğer firmaların nasıl Lelitten kopya çektiği ve buna rağmen istenilen performansa ulaşamamalarından da detaylarıyla bahsediyor. Diğer bir sürü detay daha var. Özellikle Profitec Pro700 ya da Bianca sahibiyseniz veya almayı planlıyorsanız tümünü izleminizi tavsiye ederim.